Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 00:20
    Jest pare mozliwosci po tym sezonie:
    -wkurzy sie na sprzeglo i skonczy kariere
    -dostanie propozycje z innego klubu i dostanie punktualnie pensje
    -zostanie w Polonii i nadal stranieri beda pozyczac od niego maszyny
    Ktora mozliwosc jest najbardziej prawdopodobna, a moze jeszcze jakies pomysly?
    Obserwuj wątek
      • Gość: olo Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: 192.19.194.* 22.08.01, 10:07
        Obawiam sie ze dostanie propozycje z innego klubu. On juz ma dosyc tych
        wszystkich amatorow ktorzy nie maja swojego sprzetu. I do tego zaleglosci
        placowe. Czarno to widze. Obstawiam Wroclaw bo nikogo innego nie stac na Tomka.
        • krotoss Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 22.08.01, 10:11
          Ja mysle jednak ze Tomek zostanie w Bydzi pokazywal juz wiele razy swoje
          przywiazanie do klubu a zdaje sobie sprawe iz jego odejscie skazuje Polonie
          raczej na degradacje.Co do wad sprzetu to gdyby tak mial patrzec na to to by
          mogl konczyc kariere juz ze 100 razy.

KroTosS
        • Gość: Krzyzak Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 13:56
          Serdecznie zapraszamy Tomasza Golloba ,aby sie zastanowił nad jazdą w nowym
          klubie oddalonym od B. o 50 KM.
          Miła atmosfera,cudowne miasto,wspaniali kibice(jeżeliby jeżdził u nas)bardzo
          blisko do domu

Pozdrawiamy i czekamy.

PS. Rozmowy można zacząć już teraz po co czekać do końca sezonu ?
          • Gość: fin Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:02
            Gość portalu: Krzyzak napisał(a):
            > Serdecznie zapraszamy Tomasza Golloba ,aby sie zastanowił nad jazdą w nowym
            > klubie oddalonym od B. o 50 KM.
            > Miła atmosfera,cudowne miasto,wspaniali kibice(jeżeliby jeżdził u nas)bardzo
            > blisko do domu
            > Pozdrawiamy i czekamy.
            > PS. Rozmowy można zacząć już teraz po co czekać do końca sezonu ?

Za taki post powinni cię wywalić z NETBiT-u na zbity łep.

• .tomcio. Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. 22.08.01, 14:03
            Jak możesz? ;)

Tomek zostanie w Bydzi.

Tomcio
            • Gość: Coolek Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. IP: *.mega.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:12
              Nie wydaje mi się. A co do przywiązania do klubu, to uważa, że Gollob nie
              będzie już takim patriotom. On zostawał w Bydzi tylko dlatego, że mu płacili.
              No cuż, pieniądze się skończyły i nie wydaje mi się, aby Tomek chciał tu dłużej
              zostać.
              • Gość: Krzyżak Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 17:38
                Koledzy ,wydaje misie ,że wogóle nie znacie sie na żartach.Z drugiej strony
                nich popatrzy na to rozsądnie.Taka propozycja może paść z każdej strony.Nie
                koniecznie z T.I nie trzeba zakaz wylatywać na zbity........Ciekawe co bys
                zrobił Fin gdybys był na miejscu Tomka i nie widział kasy? Coolek napisał
                słusznie ,że patriotą mozna być jednak pod warunkiem ,że są piniądze b. ważne
                dla żużlowca.Myślicie ,że Tomek jak go wykiwają bedzie miał skrupuły? Byłby
                skończonym frajerem.
                • krotoss Re: Tomasz Gollob temat do przemyślenia. 22.08.01, 20:12
                  Tak masz racje ale z tym tekstem troche rozdrazniles kibicow-zreszta mysle ze
                  Tomek jezeli odejdzie to na pewno nie do torunia bo kibole by mu chate spalili
                  100% tak jak kiedys Jankesowi leszczynscy powiedzieli gdy mail bycmoze trafic
                  do nas.

KroTosS
      • Gość: SDB Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 01:15
        Ja mysle ze na jego decyzje mocno wplynie papa, ktory ma nosa do kasy i
        poprowadzi Tomka tam, gdzie ta kasa bedzie. Ale to tylko moje osobiste odczucia.
        • Gość: fin Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.08.01, 08:22
          Gość portalu: SDB napisał(a):
          > Ja mysle ze na jego decyzje mocno wplynie papa, ktory ma nosa do kasy i
          > poprowadzi Tomka tam, gdzie ta kasa bedzie. Ale to tylko moje osobiste odczucia

Teraz na Tomka znacznie mniejszy wpływ ma papa a znacznie większy kto inny.
          Czy to lepiej-zobaczymy.

• Gość: Krzyżak Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 22:16
            Gość portalu: fin napisał(a):

> Gość portalu: SDB napisał(a):
            > > Ja mysle ze na jego decyzje mocno wplynie papa, ktory ma nosa do kasy i
            > > poprowadzi Tomka tam, gdzie ta kasa bedzie. Ale to tylko moje osobiste odc
            > zucia
            >
            > Teraz na Tomka znacznie mniejszy wpływ ma papa a znacznie większy kto inny.
            > Czy to lepiej-zobaczymy.

Przepraszam Fin czy to chodzi o Brydzie?
            >

• Gość: fin Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.08.01, 10:10
              Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
              > Przepraszam Fin czy to chodzi o Brydzie?
              > >

Jakby to ująć, hmm ja tego nie powiedziałem (a tak między nami, to masz rację ale dla
              niektórych to chyba drażliwy temat :)))

• Gość: MONK Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 10:55
                Drazliwy temat ? na pewno dla Papy

Co do przyszlego sezonu jestem prawie pewny ze odejdzie Pepe, co do Tomka to
                jesli nie bedzie zupelnie beznadziejnie z kasa to on zostanie. Do TOrunia
                razcej nie przejdzie - nie stac ich; jesli odejdzie to do Gdanska albo Wrocka
                • coolek Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 24.08.01, 17:55
                  Do Wrocławia to jeszcze przeżyję, ale do Gdańska!!! To już chyba wolę żeby
                  poszedł do Torunia:)

Coolek
                  • krotoss Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 24.08.01, 18:35
                    Nigdzie nie pojdzie zostanie u nas w Poloni/Auchan Bydgoszcz ;)))) ...mam
                    nadzieje.

KroTosS
                    • coolek Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 24.08.01, 19:16
                      Od 1995r. (od kiedy się interesuję żużlem) co sezon wszyscy boją się, że Gollob
                      ma odejść i co roku zostaje. Mam jednak wrażenie, że Jemu już naprawdę się
                      znudziło i gdyby mógł to zostawił by Polonię i jej problemy samej sobie.

Coolek
                  • Gość: Krzyżak Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 19:45
                    coolek napisał(a):

> Do Wrocławia to jeszcze przeżyję, ale do Gdańska!!! To już chyba wolę żeby
                    > poszedł do Torunia:)
                    >
                    > Coolek

• Gość: Krzyżak Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 22:03
        Co brakuje w moim poscie. Pytałem Coolek czy ąż tak bardzo nasz kochasz ?
        Mówiąc ,że do Wrocka Tomek tak ,ale do T nigdy.
        • Gość: Coolek Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 23:15
          Krzyzak, chyba nie bardzo zrozumiales moj post. Po pierwsze zauwaz, ze na samym
          koncu jest buzka(usmiechnieta), aby kazdy odebral to jako zart. Po drugie
          napisalem tak, aby innym bydgoszczakom latwiej bylo sobie wyobrazic jak bardzo
          nie lubie Wybrzeza. Przepraszam jezeli poczules sie obrazony. Jezeli to Ci
          pomoze to powiem, ze jezeli Tomek mialby odejsc z Polonii to tylko do
          Torunia!!!
          • Gość: Krzyżak Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 14:22
            Coolek dzięki za te przyjemne słowa.Nie obrażam sie tak od razu.Pewnie ,że
            byłoby odlotowo mieć i Tomka i Rickiego ,ale to bajka dla malutkich
            dzieci.Bardzo bym chciał nie tylko ,żeby Tomek został w B, ale i jacek wrócił
            do domu.Zawsze chcociaż tego nigdy nie powiedziałem głośno lubiłem kiedy nasi
            jeździli z Polonią.I to jest w tej lidze najpiękniejsze.Dlatego bardzo bym
            chciał aby tak sie właśnie stało.Jeśli natomiast chodzi o kolegę Protasa to
            przestałem go lubić w momencie kiedy w GW ukazał się krótki artukuł jak Protas
            był na weselu jakiegoś gangstera.Pózniej niejaki Książe powiedział ,że Musieli
            płacić haracz dla Pepe. Wybacz Coolek ,ale go nie toleruję.To czubek bez
            ambicji.
            Wierzę ,że Tomek miał takich propozycji od metra,ale jak widać jest klasą samą
            w sobie i on nie musi się teraz czerwienić z powodu dziwnych znajomośći.I
            bardzo dobrze.I za to też Go podziwiam.
            • Gość: MONK Do Krzyżaka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 15:49
              Stary, troche przesadzasz z tymi powiazaniami mafijnymi :) To juz ktorys Twoj
              post na ten temat, Jestem przekonany ze nie tylko Pepe ma takie kontakty; to
              moze dotyczyc takze innych zuzlowcow w tym Tomka. Nie wiem jak jest w Toruniu
              ale postawilbym spore pieniadze ze podobnie
              • Gość: SDB Re: Do MONK''a IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 01:53
                Nie wiem czy tak od razu mafijnymi, ale swego czasu Kuczwalski z Derdzinskim
                mieli sprawy o kradzione samochody. W sumie to juz przeszlosc, ale na relacji z
                IMP w Bydgoszczy tego drugiego widzialem w boksie Mirka Kowalika. Jednak to
                chyba nie ma zadnego znaczenia.
      • Gość: SDB Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 00:20
        Nie przezyje przejscia Tomka dokadkolwiek. Po prostu praktycznie gdyby
        ktorykolwiek z zespolow obecnej Ekstraligi mial miec go w skladzie to byloby
        wiadomo ze bedzie masterem. To zachwialoby obecna bylejaka, ale zawsze
        rownowage. A juz na pewno wscieklbym sie gdyby przeszedl do Atlasu albo
        Gdanska. No kurcze obu klubow nie lubie.
        • Gość: MONK Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 15:51
          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Nie przezyje przejscia Tomka dokadkolwiek. Po prostu praktycznie gdyby
          > ktorykolwiek z zespolow obecnej Ekstraligi mial miec go w skladzie to byloby
          > wiadomo ze bedzie masterem. To zachwialoby obecna bylejaka, ale zawsze
          > rownowage. A juz na pewno wscieklbym sie gdyby przeszedl do Atlasu albo
          > Gdanska. No kurcze obu klubow nie lubie.

Sie Ci nie dziwie :) Od lat czekam na sytuacje kiedy i Wybrzeze i Atlas na dobre
          zadomowia sie w nizszych ligach - te zespoly robia najwieksze zamieszanie na
          rynku. Co do Wybrzeza to nigdy nie zapomne ze podkupili nam Cieslewicza
          • Gość: Krzyżak Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 18:32
            Gość portalu: MONK napisał(a):

> Gość portalu: SDB napisał(a):
            >
            > > Nie przezyje przejscia Tomka dokadkolwiek. Po prostu praktycznie gdyby
            > > ktorykolwiek z zespolow obecnej Ekstraligi mial miec go w skladzie to bylo
            > by
            > > wiadomo ze bedzie masterem. To zachwialoby obecna bylejaka, ale zawsze
            > > rownowage. A juz na pewno wscieklbym sie gdyby przeszedl do Atlasu albo
            > > Gdanska. No kurcze obu klubow nie lubie.
            >
            >
            > Sie Ci nie dziwie :) Od lat czekam na sytuacje kiedy i Wybrzeze i Atlas na dobr
            > e
            > zadomowia sie w nizszych ligach - te zespoly robia najwieksze zamieszanie na
            > rynku. Co do Wybrzeza to nigdy nie zapomne ze podkupili nam Cieslewicza

Czy masz na myśli tego ,który załatwił Pera Jonssona ?

• krotoss Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 26.08.01, 21:13
              Na pewno tak Waldemar Cieslewicz swego czasu postrach toru żużlowego
              szczegolnie bydgoskiego ;) ale jak przywozil nam po 13-15 punktow to byl
              lubiany.Dla pocieszenia podam iz w meczu inauguracyjnym z Grudziadzem(nie
              pamietam roku i zawodnika) zostal podobnie potraktowany i po rehabilitacji byl
              juz tylko cieniem siebie wiec mi akurat jego przejscie do Gdanska nie
              spowodowalo zadnych emocji ale Gdanska i tak nie lubie miedzy innymi z tego
              samego powodu co Wroclawia a z powodu 0 180 stopni odmiennej postawy Torunia
              cenie ten klub.

KroTosS

Ps.Mam nadzieje iz idzie sie domyslic jaka forma dzialalnosci klubow żużlowych
              powoduje u mnie taki przekroj uczuc co do poszczegolnych klobow.

• Gość: SDB Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:21
                krotoss napisał(a):

> Dla pocieszenia podam iz w meczu inauguracyjnym z Grudziadzem(nie
                > pamietam roku i zawodnika

To byl 1995 lub 1996, jego ofiara padl Adam Pawliczek- nie pamietam ktory z
                nich, ale ktorys wylecial poza bande. Przy ogladaniu tego na TVB :) emocje byly
                niechude.
                • coolek Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? 27.08.01, 15:00
                  To był 1996 r., a za bande wyleciał Cieślewicz. Było to wielkie osłabienie
                  zesołu, który ostatecznie zamiast awansować do play-off zakończył rozgryki na
                  6. miejscu.

Coolek
      • Gość: Kwiatass Re: Ile jeszcze Gollob wytrzyma w Polonii ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 19:37
        Możecie już przestać??? Wiecie że Tomek zostanie w Bydzi więc pliska skończcie
        ten walony wątek... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka