Gość: qchar IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 19:57 Punktacja "Celne strzały Pomocnik: 1 punkt za każde 3 celne strzały Napastnik: 1 punkt za każde 3 celne strzały" Dlaczego obrońca za 3 celne strzały nie dostaje żadnego punktu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alesh Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.opera-mini.net 10.11.13, 10:59 podobno po protescie wiekszosci uczestnikow na przelomie listopada i grudnia ma sie odbyc referendum w sprawie zmiany tego drakonskiego przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Obrońca 3 celne strzały IP: 213.216.99.* 10.11.13, 16:25 ta zasada również jest dla mnie nielogiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alesh Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.opera-mini.net 10.11.13, 20:00 przykro mi, ze Tobie i innym wylaczylo sie logiczne myslenie. Obroncy maja swoje punkty a napastnicy swoje.. dlaczego nie wnioskujecie o punkty dla napastnika za czyste konto, bo przeciez tez czasem gra w obronie. zycze trzezwego myslenia na przyszlosc. PS Bartek, podziwiam Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Obrońca 3 celne strzały IP: 213.216.99.* 12.11.13, 00:17 no bo co to za przepis, że pomocnik czy napastnik może mieć punkt za 3 celne strzały a obrońca nie może? dla mnie ten przepis powinien być dla zawodników na każdej pozycji... też nie rozumiem czemu są punkty odejmowane zawodnikom za zmarnowany rzut karny, w punktacji nie ma nic napisane o ujemnych punktach za przestrzelenie rzutu karnego... ps. nie chce wyłudzić żadnego punktu, uważam, tylko że ten przepis z brakiem punktu za 3 celne strzały dla obrońcy czy nawet bramkarza jest niesprawiedliwy, ale jakby już to zmieniać to od rundy wiosennej! a z tym przestrzelonym karnym słuszne -5 pkt, tylko czemu nie ma tego w regulaminie punktacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granit Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.13, 09:27 Uwaga w celu szybszego znalezienia interesujących nas rzeczy w regulaminie aby nie czytać wszystkiego należy wykorzystać kombinacje klawiszy ctrl+f: tam wpisujemy "niewykorzystany rzut karny" i voilà. Odpowiedz Link Zgłoś