Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Obrońca 3 celne strzały

IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 19:57
    Punktacja
    "Celne strzały
    Pomocnik: 1 punkt za każde 3 celne strzały
    Napastnik: 1 punkt za każde 3 celne strzały"

Dlaczego obrońca za 3 celne strzały nie dostaje żadnego punktu ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alesh Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.opera-mini.net 10.11.13, 10:59
        podobno po protescie wiekszosci uczestnikow na przelomie listopada i grudnia ma sie odbyc referendum w sprawie zmiany tego drakonskiego przepisu.
        • Gość: rebus Re: Obrońca 3 celne strzały IP: 213.216.99.* 10.11.13, 16:25
          ta zasada również jest dla mnie nielogiczna
          • Gość: Alesh Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.opera-mini.net 10.11.13, 20:00
            przykro mi, ze Tobie i innym wylaczylo sie logiczne myslenie. Obroncy maja swoje punkty a napastnicy swoje..

dlaczego nie wnioskujecie o punkty dla napastnika za czyste konto, bo przeciez tez czasem gra w obronie.

zycze trzezwego myslenia na przyszlosc.

PS Bartek, podziwiam Cie.
            • Gość: rebus Re: Obrońca 3 celne strzały IP: 213.216.99.* 12.11.13, 00:17
              no bo co to za przepis, że pomocnik czy napastnik może mieć punkt za 3 celne strzały a obrońca nie może? dla mnie ten przepis powinien być dla zawodników na każdej pozycji... też nie rozumiem czemu są punkty odejmowane zawodnikom za zmarnowany rzut karny, w punktacji nie ma nic napisane o ujemnych punktach za przestrzelenie rzutu karnego...

ps. nie chce wyłudzić żadnego punktu, uważam, tylko że ten przepis z brakiem punktu za 3 celne strzały dla obrońcy czy nawet bramkarza jest niesprawiedliwy, ale jakby już to zmieniać to od rundy wiosennej! a z tym przestrzelonym karnym słuszne -5 pkt, tylko czemu nie ma tego w regulaminie punktacji?
              • Gość: granit Re: Obrońca 3 celne strzały IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.13, 09:27
                Uwaga w celu szybszego znalezienia interesujących nas rzeczy w regulaminie aby nie czytać wszystkiego należy wykorzystać kombinacje klawiszy ctrl+f: tam wpisujemy "niewykorzystany rzut karny" i voilà.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka