Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawo Isia

11.08.14, 08:00
    Wiielki szacun i proszę dalej tak trzymać. Po wpadce Legii przywróciłaś Polakom wiarę w piękno sportu:
    sport.tvn24.pl/tenis,115/wspanialy-mecz-radwanskiej-z-venus-williams-polka-wygrala-turniej-w-montrealu,457981.html
    Obserwuj wątek
      • remez2 Re: Brawo Isia 11.08.14, 09:27
        Wielkie brawa, to był piękny mecz. Jej zwycięstwo nie było ani przez chwilę zagrożone.
      • kosel_maruwi Re: Brawo Isia 11.08.14, 10:03
        z_zapijaczony_ryj napisał(a):

> Wiielki szacun i proszę dalej tak trzymać.

Dobra tenisistka ale troche wstydliwa :-))

Wraz ze zwolennikami PIS-u Radwańska we wtorek uczciła rocznicę Smoleńska przed Pałacem Prezydenckim. Sportsmenka, by nie wzbudzać sensacji, była mocno zakamuflowana.

Agnieszka założyła kapelusik, a twarz zasłoniła szalikiem.
        • remez2 Re: Brawo Isia 11.08.14, 10:08
          Czyżby to nie był wątek o zwycięstwie w Montrealu?
          • kosel_maruwi Re: Brawo Isia 11.08.14, 10:22
            remez2 napisał:

> Czyżby to nie był wątek o zwycięstwie w Montrealu?

Myslalem, ze o szacunie dla Isi a dla mnie jest godna szacunu nie tylko za dobra gre ale rowniez za to, ze wstydzi sie bardziej kojarzenia jej z PiSem niz wlasnej nagosci.
            Podoba mi sie

s2.sportfan.pl/7ccc1efce27655da2bb3f7424b34f871e997b749/skan4.jpg
            • remez2 Re: Brawo Isia 11.08.14, 10:28
              kosel_maruwi napisał:

> Myslalem, ze o szacunie dla Isi a dla mnie jest godna szacunu nie tylko za dobr
              > a gre ale rowniez za to, ze wstydzi sie bardziej kojarzenia jej z PiSem niz wlasnej nagosci.
              Bardzo skomplikowałeś sprawę - trzy w jednym. :-)
              > Podoba mi sie
              Masz dobry gust.

• religijnych.uczuc.obraza Dalej tak trzymać będzie ciężko 11.08.14, 10:31
        Przyjdzie parę błędów, fochów i z US Open wyleci w drugiej rundzie. Widać że gdy jej idzie, jak wczoraj, i nie popełnia dużej ilości niewymuszonych błędów (wczoraj tylko 8!) to jest to świetna tenisistka. Ale jak nie idzie to nie potrafi przezwyciężyć słabości i psychika jej siada. Wtedy jest wystawiona na widelcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka