Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koncepcja Janasa

IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 02.09.04, 23:46
    Ludzie ale was dziennikarze Gazety robia w konia! A ja ich hahah!
    Oto prawdziwy skład, jaki wystawię na mecz z Irlandią Płn:
    Bramkarze: wystawię 2 - Dudka i Boruca, tym odważnym manewrem zaskoczę
    Wyspiarzy - nikt się nie spodziewa 2 bramkarzy w jednej bramce, a do tego
    zamknę dyskusję "który z nich powinien grać?" oczywiście to wbrew przepisom
    ale
    Irlandczycy są głupi (nikt z nich nawet nie wie kto to Rasiak!) a do tego u
    nas
    w polu karnym bedzie taki młyn że nikt nie zauważy... A jak będziemy
    mocno "dostawać" to sam zgłoszę ten fakt sędziemu i bedzie walower i wynik w
    świat nie pójdzie jak z Danią. A skandalu nie będzie nasi rodacy na
    olimpiadzie
    gorsze wpadki mieli!

Jeszcze nie wiem jak ustawię bramkarzy - może w linii a może też jeden bedzie
    wysunięty do przodu a drugi cofnięty bedzie dogrywał mu piłki... Już
    pracujemy
    ze szabem nad usawieniem diamentowym z Kuszczakiem jako 3cim bramkarzem...

W polu wymyśliłem nowe superustawienie "choinka" czyli 1-4-3-2-1! Za
    bramkarzem (oficjalnie tylko jednym!) zagra więc 4 obrońców -
    Baszczyński,Kłos,Głowacki,Dudka - są z polskiej ligi i oprócz Dudki to
    cieniasy
    (tylko Dudka jest z dobrego klubu!) ale musiałem ich powołać bo Listek kazał
    bo się dziennikarze denerwowali... więc ustawię ich 4rech w polu bramkowym,
    dwóch skrajnych stoi przy słupkach, dwóch ubezpiecza bramkarzy - będą wybijac
    piłki gdzie się tylko da, na treningach przerabialismy jak mają tego nie
    robic
    do naszej bramki i nawet już czasem im się to udaje...

Przed nimi linia pomocy - 3 defensywnych pomocników, których zadaniem jest
    rozbijanie ataków przeciwników - do tego celu deleguję Żewłakowa, Bosackiego
    i
    Hajtę (Tomuś grac nie może ale przecież nikt tego nie zawuaży tak jak i
    bramkarzy - Kosowski dostał tajną misję spicia obserwatorów UEFA spirytem
    przemyconym przez Lewnadowskiego z Ukrainy )
    Ci piłkarze to klasa sama dla siebie, grają w czołowych europejskich klubach,
    dlatego daję im najbardziej odpowiedzilną funckję - bedą stać na linii pola
    karnego i faulować rywali... Do tego Hajto jako kapitan otrzyał specjalne
    zadanie krzyczenia na kolegów (żeby to w TV dobrze wyglądało że niby walczymy
    na całego!) oraz kłócenia się z sędziami którzy bedą chcieli zapewne
    wydrukowac
    mecz i będą gwizdać nasze faule... Dawaliśmy im fajki Hajty ale nie chcieli
    wziąć mówili że u nich w Holandii to się co innego pali... Dziwaki! Następnym
    razem każę temu głupkowi z Feyenoordu przywieźć kilka kilo tego szajsu ze
    sobą
    jak sędziowie nie wezmą znowu to Tomuś ochandluje w Niemczech noł big dil!

Przed tą tróją, troche przed polem karnym będzie "grać" serce naszego
    zespołu -
    nasze dwie supergwiazdy, kreatywni rozgrywający Kukiełka-Lewandowski! Ich
    zadaniem jest tępę bieganie od pola karnego do linii środkowej i z powrotem i
    jak naszybsze pozbywanie się piłki, najlepiej oddawanie jej przeciwnikowi - w
    ten sposób piłke będa mieli przeciwnicy, więc minimalizujemy ryzyko bramek
    samobójczych jak i strat piłki w naszym polu karnym co również jest
    niekorzystne bo ciężko to potem wykopać tak daleko... na treningach długo
    pracowalismy nad wykopywaniem piłki do przodu tak aby nie spadł na naszą
    połowę
    i idzie nam już nieźle - Kukiełka nawet umie nawet czasem podać celnie piłkę
    przeciwnikowi!

Na koniec zostaje nam nasz supersnajper, na którym spoczywa odpowiedzialość
    za
    ataki naszej drużyny - Grzesiu ma przejować piłki wykopywane przez
    rozgrywających lub obrońców, mijać rywali, atakować środkiem i skrzydłami,
    dosrodokowywac na własną głowę (a głową to on umi strzelać ja wam mówię, już
    tyle bramke nastrzelał tą głową w lidze włoskiej że nawet mu już nie liczą!)
    jak i wypuszczać się samemu prostopadłymi podaniami za obrońców! To napastnik
    kompletny umie przedryblowac siebie samego a jak kiwa to sam nie wie co zrobi
    taki jest kreatywny! Strzelania bramek od niego nie wymagam i tak za dużo już
    na jego głowie (a głową to on umi strzelać...) no ale to supersnajper z Serie
    A
    więc wiem że sobie poradzi! Do strzelania bramek przydałby nam się 12
    zawdonik
    i już napisałem pismo do UEFA żeby zmienili przepisy i żeby grało 12
    zawdników,
    to wtedy powołam Sypniewskiego i będziemy mieć choinke z Czubkiem! no ale
    jest
    Rossi więc mamy i tak choinke z gwiazdą! Co do Żurawskiego to go nie wystawię
    bo z takich podań jak ma w Wiśle to każdy nawet Frankowski by strzelał bramki
    więc bez przesady - to jest kadra tu nie ma takich podań więc co za różnica
    kto
    nie będzie strzelał Żurawski czy Rossi!

No starczy tego biadolenia, Piechniczek wysyał mi smsa że już mnie trzy
    kolejki
    ominęły i będę muaił pić karniaki! Kosa rozpił już od delegata, gosciu jest
    martwy więc Kamil ma kupic po drodze kilkańscie flaszek na dziś bo się nam
    zapasy "Lewego" kończą... Aha dziś wieczorem mamy "męską rozmowę" i poprawiny
    poprawin urodzin Kosy więc jutrzejszy poranny trening będzie po południu! Co
    na
    treningu? Starsi będą leczyć kaca, a Hajto będzie pokazywał młodym jak
    skutecznie kontuzjować przeciwnika... No to tyle, niedługo ogłoszę moją
    rewolucujną taktykę na Angoli opartą na wielokącie wielokrotnie foremnym i
    staropolskiej gościnności czyli czestowaniu wódką... Nazwałem ją Cud nad
    Wisłą!

Obserwuj wątek
      • ziggystardust ZA-JE-BIS-TE !!! 03.09.04, 01:04
        Gościu masz talenta normalnie :))
        • Gość: piechniczek Re: ZA-JE-BIS-TE !!! IP: *.sympatico.ca 03.09.04, 01:46
          ale to mocne hahaha,Pawel napisz wiecej,moja taktyka na Anglie to bronimy sie w
          11 + cala rezerwa i jeszcze ja i Heniu Apostel a jak i to nie pomoze to wejdzie
          misiu listek...
          • Gość: Jerzy Bubek Ludzie,takie pojecie jak taktyk w repr.nie istniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 16:44
            Przestańmy traktować tę drużyne z powagą. Trzeba być skończonym idotą, aby mieć
            nadzieje, że reprezentacja pod wodzą tego wybitnego stratega Pawła Janasa,
            będzie grałą dobry futbol. On nie ma pojecia o nowoczesnych rozwiazaniach
            taktycznych, które zdominowały piłke juz od kilku lat, bo gdzie by sie miał
            tego nauczyć, chyba nie we wronieckich lasach. Ciekawe jest też to, że pomaga
            mu Piechniczek, trener też będący lekko z tyłu, jeżeli się rozchodzi o tzw.
            nowoczesny futbol, chyba, ze w jego rodzinnej Wiśle gdzieś tego uczą, ale to
            mało prawdopodobne.
        • Gość: belial gówno prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:47
          qurwa jaki talent, zakompleksiony gówniarz, jak wygramy to bęzie dał ryja z radości a teraz struga luzaka, jak ci się reprezentacja niepodoba to spieprzaj a Janasa zostaw, to że popełnia błędy to nie powód żeby taki gnoj się z niego śmiał bo jeszcze nie osiągnąłeś tego co on
          • Gość: kaka Re: gówno prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:09
            Dokladnie... Wiekszosc ma krotka pamiec jednak. Poczytajcie sobie co sie pisalo
            przed meczem z Ukraina pierwszym. Jakos nikt Engela nie szanowal.
            • Gość: LoRd QulaG hahahahahaha tego oczekiwałem IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 03.09.04, 16:39
              Witam! TO ja Paweł Cienias pora się zdemaskować :D
              Drogą wstepu chciałbym zaznaczyć iż text ten to prowokacja i jednoczesnie próba
              wyluzowania tego cholernie poważnego forum :D Byłem zły z powodyu tego co
              dzieje się w reprezentacji a do tego nudziły mnie już ciągle te same teksty
              zarówno trenera, piłkarzy jak i forumowiczów więc trochę popuściłem fantazji...
              Chciałem zobaczyć jak nasza szara, pesymistycznie nastawiona do życia i
              zawistna społeczność zareaguje... No i cieszę się że są różne głosy, w ty
              poparcia dla kadry :D

A co do zarzutów to po primo chiałbym zaznaczyć iż nie jestem zakompleksinoym
              gówniarzem - może i jeszcze trochę gównarzem (szczególnie psychicznie :)) i na
              pewno jak każdy mam kompleksy, ale nie one determinują moje zachowanie na tym
              forum (teraz moje kompleksy każą mi zgrywać mądralę choć nie wiem co
              napisałem :D) - i tu taka uwaga na przyszłość - zanim kogoś ocenicie nauczcie
              się czytać ze zrozumieniem i poznajcie pojęcia cynizmu i groteski (na Mrożku w
              szkole spałeś chyba drogi belialu matole << ta wrzuta to tylko tak do rymu :P>>)

Po sekundo wcalę nie jestem przeciwinkiem Janasa - ba jako jeden z nielicznych
              stoję na czele bastionu o nazwie - optymisci wierzący w Polską kadrę (moze nie
              w trenera ale ogólnie na niego złego słowa nie powiem bo może i fach mu cosik
              nie idzie ostatnio ale może coś się zmieni :D) - wystarczy poczytać moje
              ostatnie posty... Teraz to was zrobiłem, pogubiliście się zupełnie zapewne,
              wiem że ciężko to pojąć ale takie zwroty akcji są ciekawe :D Cieszy mnie jednak
              że oprócz mnie ktoś wierzy że nasza kadra jeszcze nie zginęła... :D -taki był
              m.in, cel tego textu żeby was sprowokować :D

Mam nadzieję że bzdury jakie powymyślałem są dokładnym krzywym zwierciadłem
              tego co się w kadrze dzieje i że już jutro zobaczymy tego pierwsze wyniki -
              Irlandia-Polska 1:5 potem 1:1 z Anglią i jazda na mundial bo ja też chce w
              końcu pojechac za Polakami! (na razie to ichpojechałem :D)

P.S. A co do osiągnięć to bym nie był taki pewien czy Janas tak mnie przebija -
              mogę się założyć zcałym szacunkiem dla naszego trenera, że przez 10 kolejnych
              edycji Piłkarzyków mnie nie pobije :D (tu znowu moje komplesky :D) pozdro
      • Gość: x SEBEK DZIEKUJEMY--POLSKA!!! Bialo-czerwoni!!!!!!!! IP: *.ramtel.com.pl 03.09.04, 02:12
        3-0 dla POLSKI!!!!!!!!
        • Gość: 007 Zglos sie Re: SEBEK DZIEKUJEMY--POLSKA!!! Bialo-czerwoni!!! IP: *.sympatico.ca 03.09.04, 02:17
          ale ty masz fantazje,chlopie X zaduzo pijesz !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: p28 Re: Koncepcja Janasa IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 03.09.04, 08:53
        Dzięki trenerze, już jestem spokojny. Zaskoczymy ich.
        • Gość: ..... Re: Koncepcja Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:47
          ..chyba nowym wzorem koszulek...człowieku przejzyj na oczy , a jak masz
          watpliwosci to przypomij sobie ostatnie mecze , np;. z dania,eliminacje
          lm....marzycielu
      • Gość: kmiec Re: Koncepcja Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:59
        oj ziomus ziomus ale sie usmialem:D polewka na maxa masz chlopie poczucie
        humoru:D
      • seven Re: Koncepcja Janasa 03.09.04, 16:26
        rozwalilo mnie:
        Co do Żurawskiego to go nie wystawię bo z takich podań jak ma w Wiśle to każdy nawet
        Frankowski by strzelał bramki więc bez przesady - >>>to jest kadra tu nie ma takich
        podań<<<

wbijam sobie to w sygnaturke:)))
      • Gość: manu Re: Koncepcja Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:10
        Genialny tekst. Gratujuje autorowi poczucia humoru. Usmiałem się jeszcze
        bardziej niz wtedy kiedy prezesem PZPN został Listkiewicz.

ADIDAS - All Days I Dream About Sex
      • Gość: chris GENIALNE :-)))))))))) ROTLF :-))))))))))) IP: *.com 03.09.04, 18:25
      • Gość: Vieri Re: Koncepcja Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 19:47
        Ekstra! Najlepsze to o choince z czubkiem.

Olej debili po niepełnej podstawówce.
      • Gość: pan tadeusz Re: Koncepcja Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:03
        Polska gola...niepotrafie zrozumiec 1 rzeczy za kazdym razem przed eliminacjami
        kadra gra beznadziejnie nikt w nia nie wiezy i nagle rozpoczynaja sie mecze
        elim. i jak bumerang powraca wiara w tenb zespol nie wiem dlaczego moze chory
        jestem ,,,martwie sie bo pozniej znow bedzie mi bardzo przykro ze odpadli czy
        jest na to jakies racjonalne wytlumaczenie chyba nie ale co tam POLSKA GOLA
        TAKA JEST MOJA (chora )WOLA IRL Płn--POL 1:2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka