Dodaj do ulubionych

TYPY na weekend 14-16 września

IP: *.piotrkow.pilicka.pl 11.09.07, 16:26
Portsmouth FC - Liverpool FC: 2 1,75
Chelsea FC - Blackburn Rovers: 1 1,35
Legia Warszawa - Widzew Lodz: 1 1,20
Odra Wodzislaw - Wisla Krakow: 2 1,55
AC Siena - AC Milan: 2 1,50
CA Osasuna - FC Barcelona: 2 1,55
FC Sevilla - Recreativo Huelva: 1 1,45
FC Porto - Maritimo Funchal: 1 1,25
Estrela Amadora - Sporting Lissabon: 2 1,55

Kurs: 28,70

Uważam że są to dość pewne mecze jedynie spotkanie wyjazdowe Barcelony może
być mniej pewne lecz biorąc formę zawodników Barcy to powinni ten mecz wygrać
Obserwuj wątek
    • Gość: Hubert Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: 195.47.201.* 11.09.07, 17:01
      Bardzo rozważe typy, odrzuciłbym tylko Legie bo dla 1.20 nie warto
      ryzykowac a tu moze byc remis Pozdrawiam
      • Gość: piter Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:13
        hehe nie wydaje mi sie zeby legia w swojej obecnej formie nie ograla solidnie
        widzewa:) no kupon wydaje mi sie solidny i to wlasnie mnie niepokoi:) za ladnie
        to wyglada na papierze:) ja swoje typy wrzuce w czwartek lub piatek jak poczytam
        w necie:)
        • Gość: Hubert Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: 195.47.201.* 11.09.07, 19:34
          Na jutro cos konkretnego podasz?
        • Gość: piter Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:47
          tak na pierwszy rzut oka:

Wigan - Fulham 1 (2,05) Fulham na wyjezdzie nie zdobyli jeszcze ani jednego
          pkt!znaczy to ze mecze wyjazdowe im nie ida, teraz tez przegraja

Arminia - Hansa 1 (1,75) Arminia w 4 meczach zdobyla 7 pkt,a Hansa ani jednego
          przy czym hansa strzelila dotychczas tylko jedna bramke:)licze ze wichniarek
          ustrzeli hat-tricka:)

Juventus - Udinese 1 (1,35) bo Juve to wygra z zamknietymi oczami:)

Ruch - Zaglebie 2 (2,3) no Zaglebie musi sie odkuc za Legie, a Ruch to akurat
          przecink odpowiedni :)

Jagielonia - Korona 2 (2,4) Jaga slaby zespol Korona nie gra zbyt stabilnie ale
          poradzi sobie bo z kim ma wygrywac jak nie z takimi zespolami?

Polonia W. - Kmita 1 (1,3) Kmita na wyjezdzie jeszcze bez pkt:)

kurs 34,75
          • Gość: Hubert Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: 195.47.201.* 11.09.07, 20:13
            Jutro grasz na Polskę?Masz moze cos konkretnego na El.ME?
            • Gość: piter Re: TYPY na weekend 14-16 września IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 06:17
              przeciez podalem swoje typy w watku o euro:/

mysle ze warto zagrac :

Turcja - Wegry 1 jesli turcja nie wygra to ich sytuacja stanie sie trudna wiec
              powinni wygrac

czechy - irlandia 1 niby irlandia niezle sobie radzi ale czesi graja u siebie i
              maja szanse odskozyc o irlandii i scigac niemcow

nie podaje juz nawet meczow takich jak hiszpania - lotwa itp bo to jest
              oczywiste a kursy tak male ze nie warto sobie zawracac glowy:)

zastanawia mnie mecz anglia - rosja... niby anglia na fali ale ta rosja
              nieobliczalna... trzeba zauwazyc ze rosja stracila tylko jedna bramke!tuu czuje
              mala nieszpodzianke:) moze warto postawic ze rosja nie przegra??:))
    • Gość: gemciu83 co sądzicie o tym spotkaniu w OE IP: *.piotrkow.pilicka.pl 14.09.07, 09:05
      co sądzicie o tym spotkaniu w OE?

Górnik Zabrze - Polonia Bytom: 1 1,65
      • Gość: gemciu83 Re: co sądzicie o tym spotkaniu w OE IP: *.piotrkow.pilicka.pl 14.09.07, 09:19
        dodam jeszcze, że Górnik zajmuje 11 miejsce w tabeli, a Polonia 13.
        Poza tym Polonia i Zagłębie były przed sezonem murowanymi kandydatami do spadku
        z OE i widać, że te spekulacje się potwierdzają.
        Myślę że dużym plusem zabrzan jest dobry bilans meczy u siebie tj. 2Z i 1P
        natomiast Polonia na wyjeździe prezentuje się kiepsko 1R i 3P.

Górnik pierwsze 3 spotkania przegrał ale grał z najsilniejszymi zespołami tj. z
        Legią u siebie, z Lechem i Wisłą na wyjeździe, ale już w kolejnych 3 meczach z
        Ruchem i Cracovią wygrał i złapał jeden remis z Jagiellonią.

Co do Polonii to w 6 spotkaniach wygrała z przeciętnie grającą Cracovią i
        zremisowała ze słabym ŁKS-em.

Ja chyba zaryzykuje bo jeśli Górnik chce utrzymać się w lidze i ugrać coś więcej
        to dzisiaj ma okazję na 3pkt.
        • Gość: piter Re: co sądzicie o tym spotkaniu w OE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:01
          pewnie masz racje ale kurs jst slabiutki
    • dzekson22 Re: TYPY na weekend 14-16 września 16.09.07, 17:42
      gościu to ja byłem lepszy w typowaniu
      s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka