Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto kupił dekoder?

13.04.02, 21:55
    Jak mi szkoda tych naiwniaków co wydali ok. 1000zł na dekoder Solorza. Teraz MŚ
    będą w TVP i to za darmoche. I jak sie czujecie frajerzy? ;-)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: FUCK_TVP ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... IP: 168.143.113.* 13.04.02, 22:07
        skoro dla ciebie MŚ to tylko mecze Polski to
        tylko "pogratulować". Ja jednak jestem wkurwiony i na
        takich niedzielnych kibiców i na TVP która tylko mecze
        kadry pokaże a te i tak miały być odkodowane ustawowo.
        A co z resztą Mistrzostw? Dla ciebie się to nie liczy?
        cieszysz się z tych 3-4, góra 5 meczów Polski???

• kezlok Re: ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... 13.04.02, 22:24
          Gość portalu: FUCK_TVP napisał(a):

> skoro dla ciebie MŚ to tylko mecze Polski to
          > tylko "pogratulować". Ja jednak jestem wkurwiony i na
          > takich niedzielnych kibiców i na TVP która tylko mecze
          > kadry pokaże a te i tak miały być odkodowane ustawowo.
          > A co z resztą Mistrzostw? Dla ciebie się to nie liczy?
          > cieszysz się z tych 3-4, góra 5 meczów Polski???

Oj marny człowieczku. MŚ obejrze sobie w stacjach zagranicznych, bo tam
          komentarz i prezentacja mistrzostw stoi na dużo większym poziomie niż w Polsce.
          Zresztą oglaam czasem te nędzne transmije Bundesligi z Polsacie Sport i żadnych
          rewelacji tam nie widzę. Transmisja zaczyna się w zasadzie wraz z gwizdkiem
          sędziego, co jest nie do pomyślenia w stacjach zagarnicznych (jesli nie oglądałeś
          to polecam transmije C+ francuskiego z LNF, albo telewizji SKy z Premier League).
          A więc wyobrażam sobie Mundial w Polsacie. Lige Polską oglądam w polskim C+ bo
          jestem do tego zmuszony, ale panowie z tej stacji przynajmniej chcą nawiązać do
          zagranizcnych standardów. Więc kolego nie pieprz mi tu, że ja ligi nie oglądam i
          ciesze miche tylko na to jak Oli kopnie piłkę, a rozgrywki ligowe wdzę tylko w
          niedziele w magazynie pluji Tomaszewskiego. Zlewam po prostu z tych, którzy
          skazali się na chałę w Świrsacie bo gorzej być nie mogło, ale ty chyba aluzji nie
          zrozumiałeś. Chyba, że jesteś takowym frustratem to gratuluje wyboru.
        • Gość: jmk Re: ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 22:42
          Trzy i nic wiecej.
          Chyba ze zagra w koszulkach z orlem 11 czarnych, bo krajowe kopacze padna jak
          kawki po 45 minutach.
          Trener tez musi byc czarny( nie mylic z kapelanem, ktorego chyba beda miec-
          ciekaw kti nim jest lub zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka