kezlok 13.04.02, 21:55 Jak mi szkoda tych naiwniaków co wydali ok. 1000zł na dekoder Solorza. Teraz MŚ będą w TVP i to za darmoche. I jak sie czujecie frajerzy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FUCK_TVP ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... IP: 168.143.113.* 13.04.02, 22:07 skoro dla ciebie MŚ to tylko mecze Polski to tylko "pogratulować". Ja jednak jestem wkurwiony i na takich niedzielnych kibiców i na TVP która tylko mecze kadry pokaże a te i tak miały być odkodowane ustawowo. A co z resztą Mistrzostw? Dla ciebie się to nie liczy? cieszysz się z tych 3-4, góra 5 meczów Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
kezlok Re: ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... 13.04.02, 22:24 Gość portalu: FUCK_TVP napisał(a): > skoro dla ciebie MŚ to tylko mecze Polski to > tylko "pogratulować". Ja jednak jestem wkurwiony i na > takich niedzielnych kibiców i na TVP która tylko mecze > kadry pokaże a te i tak miały być odkodowane ustawowo. > A co z resztą Mistrzostw? Dla ciebie się to nie liczy? > cieszysz się z tych 3-4, góra 5 meczów Polski??? Oj marny człowieczku. MŚ obejrze sobie w stacjach zagranicznych, bo tam komentarz i prezentacja mistrzostw stoi na dużo większym poziomie niż w Polsce. Zresztą oglaam czasem te nędzne transmije Bundesligi z Polsacie Sport i żadnych rewelacji tam nie widzę. Transmisja zaczyna się w zasadzie wraz z gwizdkiem sędziego, co jest nie do pomyślenia w stacjach zagarnicznych (jesli nie oglądałeś to polecam transmije C+ francuskiego z LNF, albo telewizji SKy z Premier League). A więc wyobrażam sobie Mundial w Polsacie. Lige Polską oglądam w polskim C+ bo jestem do tego zmuszony, ale panowie z tej stacji przynajmniej chcą nawiązać do zagranizcnych standardów. Więc kolego nie pieprz mi tu, że ja ligi nie oglądam i ciesze miche tylko na to jak Oli kopnie piłkę, a rozgrywki ligowe wdzę tylko w niedziele w magazynie pluji Tomaszewskiego. Zlewam po prostu z tych, którzy skazali się na chałę w Świrsacie bo gorzej być nie mogło, ale ty chyba aluzji nie zrozumiałeś. Chyba, że jesteś takowym frustratem to gratuluje wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: ty niedzielny kibicu ! żal mi ciebie... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 22:42 Trzy i nic wiecej. Chyba ze zagra w koszulkach z orlem 11 czarnych, bo krajowe kopacze padna jak kawki po 45 minutach. Trener tez musi byc czarny( nie mylic z kapelanem, ktorego chyba beda miec- ciekaw kti nim jest lub zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś