Gość: kochaćwisłe IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 11.10.04, 23:10 bo wiślaki to fajne chlopaki ps. i wszyscy wiemy o co chodzi ;) pozdro dla pewnego legionist Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:10 Engel i ten jego Świerczewski to DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.aster.pl 11.10.04, 23:18 Drogi "kochaćwisle"... nie wiem czemu zakladasz, że debil podpisujący się wcześniej "jebaćwisle" był legionistą... po prawdzie, stawiając taką tezę po trosze upodabniasz się do niego... proponuję zostawić jebacwisle spokoju z jego ograniczeniem umysłowym i nie wracać do tematu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy MK Engel odpuśc już Radomiakowi! IP: 157.158.160.* 12.10.04, 00:03 zarzad to dupki.nie spuszczaj Radomiaczka do III.badz czlowiekiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek [...] IP: 213.25.22.* 11.10.04, 23:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.aster.pl 11.10.04, 23:22 następny orzeł co to dostał komputer na gwiazdkę i wreszcie udało mu się włączyć to cholerstwo... zarządziłeś stary na maxa... a teraz możesz wracać na onet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimnieznówboli Nie ma Murzina, więc może być różnie,a mecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:48 ... mozna wygrać, przegrać albo zremisować, coś mam obawę, ze jakieś 1:1 będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.home.cgocable.net 12.10.04, 02:09 Niestety realnie patrzac nasze szanse na wygrane sa zerowe. Remis to bedzie sukces. Nasza pilka nozna jak i wiele innych dyscyplin sportu to mierny poziom. Nie mamy juz niestety swiatowej klasy sportowcow w RP. Cienkie Bolki sa juz wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exthorn 2:1 i tyle IP: *.lodz.mm.pl 12.10.04, 02:09 mam nosa : do przerwy 0:1 .... ale wygramy i tym razem Żuraz z Frankiem pogrążą twardych walijczyków ...z asyst sir Krzynówka<respect> i Kosy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad SD Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.sd.sd.cox.net 12.10.04, 05:52 Polska powinna wygrac z Walia, to slaba druzyna. Jak nie mozemy pokonac Walii to wstyd. Powinnismy wygrac wszystkie mecze z Walia, Austria, Irlandia Polnocna, i z Azerbajdzanem. To slabe szespoly, daj spokoj. A z Anglia to inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulka Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.proxy.aol.com 12.10.04, 05:59 ty ciemniaku jaka wisla nie pasuja do koziej pizdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.10.04, 06:42 Ciekawe, kogo oprócz Rasiaka wystawi Janas na mecz z Walią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 08:24 oczywiście trener Engel ma rację - wygramy, natomiast chyba bez 3 bramek się nie obejdzie; najlepiej żeby było 3:2 - mecz będzie ciekawszy jesli Walijczycy też sobie trochę pofikają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.toya.net.pl 12.10.04, 08:25 Tacy jestesmy niestety.... Raz sie nam udalo i teraz juz jestesmy mocni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macieo Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:19 dobrze mówisz. a media nadmuchują ten balon. W środę pęknie i to z wielkim hukiem. W historii polskiej kopanej chyba sie jeszcze nie przydarzyło, żebysmy wygrali 2 mecze w ciągu 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek tr II kl. No kibole, pocałujcie ładnie w dupe pana Kałużnego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Panowie... IP: 213.241.56.* 12.10.04, 08:59 Jeden chce jebać, drugi chce kochać - nie wciągajcie osób postronnych w Wasze życie intymne. Przecież to sprawa pomiędzy Wami, a Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Panowie... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:40 ha ha! W zasadzie jebanie i kochanie to coś bardzo podobnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutra Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:25 wierze w naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Engel: wygramy 1:0 albo 2:1 12.10.04, 10:06 I znowu hurra-optymizm. A jak (odpukać) Walijczycy spuszczą naszym lanie, to znowu wahadło poleci w drugą stronę: konieczne reformy, Janas do dymisji, Tomaszewski się popluje, liście pospadają. Ten mecz z Austrią był daleeeki od odsieczy wiedeńskiej; to raczej szarża z szablami na czołgi tym razem z happyendem. Nie wiem skąd wszędzie taki optymizm: Dudek, Krzynówek i Żurawski (na spółkę z Frankowskim) to za mało, żeby grać europejską piłkę! Jak słyszałem komentatorów z TV, to myślałem, że oglądam inny mecz niż oni: Hajto sam nie wiedział co robi, a jedyne co wiedział, to to że w pilkę trzeba przyp...ć; nie panował nad kolegami z obrony. Co robiła pomoc? Mila zmagał się z grawitacją (miał może ze dwa dobre podania), Kałużny przypadkiem strzelił bramkę, a potem już mógłby spokojnie usiąść w szatni - tyle z niego pożytku; Kosowski pobiegał sobie - to fakt, ale równie dobrze mógłby porzucać oszczepem, tak dla zdrowia; Zając nawet nie kicał, o Rasiaku nie wspomnę, bo robił za statystę. Wygraliśmy, bo Austriacy dali dupy i nie wykorzystali swojej przewagi, umiejętności, okazji. Grali nerwowo i to ich zgubiło. A teraz wszyscy krzyczą "dawać mi tu Walię!". To tak jakby Gołota z dumą zwycięzcy wypinał klatę, bo wygrał przez KO. Tyle, że to sam Tyson potknął się i wyrżnął łbem o gołocie kolano, padając bez tchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur trzeba wygrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:46 Poprostu trzeba wygrać z Walią żadnych sentymentów nic nie mówcie zadnych bajerów Polska powinna wygrac ja ma tego już dosyć tych gadanin. Poska a raczej piłkarze sami sobie niech odpowiedza na to pytanie czy podołają temu zadaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av Engel wróć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:01 Drużyna z meczu z Austrią to z nielicznymi- wyjątkami ( a te wyjątki to najsłabsi gracze) kadra Engela. Piłkarze juz wrócili. Czas na powrót trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Engel ????? IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 11:09 Tak,a moze odrazu sciagnac´chlopakow 1974 roku. Zapomnij facet. Nigdy wiecej Engela i tamtej druzyny z Swierczeskim na czele !!! Mlodzierz na potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab skład na Walię- Janas stawia na Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:53 Oto odzpowiedź trenera Janasa na pytanie o skład z Walią: (...)- Czy partnerem Żurawskiego będzie Frankowski? Zastanawiam się nad tym. Nie wiem, czy na początku bardziej przydatny nie będzie Grzesiu Rasiak. To typowy taran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: skład na Walię- Janas stawia na Rasiaka IP: *.ztpnet.pl 12.10.04, 13:40 a propos Rasiaka w tym zdaniu w ostatnim słowie pierwsza litera to powinno być "b" a nie "t" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser engel tylko na polonie IP: *.his.uni.torun.pl 12.10.04, 14:29 przestan gadac, typoiwales tez przed ms ze zostajemy mistrzami, chciales zostac mistrzem z arkiem baczkeim,dudkiem i tomaszem h, prawda jest taka ze walia , polska i austria to bardzo bardzo slabe druzyny, kto zajmuje 2 miejsce nie znaczy ze zasluguje na wyjazd do niemiec, wszystkie te 3 druzyny mieli fuksa ze graja w jednej grupie i walcza o 2 miejsce, co by bylo gdyby zagraly w grupoe holandii, hiszpanii,danii???lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macieo Rasiak zieńciem Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:26 podobno Rasiak ma poślubić córkę Janasa. Ot co! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelip MAM 201 CM Wzrostu, i to jakas paranoja, wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:41 że małe knypki mogą biegać dookoła mnie takie są prawa fizyki Odpowiedz Link Zgłoś