Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZEM

IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 12.10.04, 11:09
    On już raz pomógł Polonii jak była w największym kryzysie, to nie jest
    zawodnik na którym powinno się opierać trzon drużyny.
    Jego odejście z Polonii jeszcze można strawić ale odejść do Apatora ,
    po tym nie ma powrotu, dla mnie to zdrajca .
    Działacze powinni skupić się na pozyskaniu braci Kasprzaków lub
    Hampelka
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.10.04, 13:42
        A ja chce Protasiewicza i nie uważam go za zdrajce. Co wtedy powiesz o
        Gollobach którzy uciekli jak "szczury z tonącego statku" (tak jak ktoś raz
        zatytułował jeden z tematów) idla mnie prędzej Golloby to zdrajcy niż
        Protasiewicz.
        • nortia Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE 12.10.04, 14:07
          Pomimo niecheci do osobowosci, to i tak nikogo lepszego niz Piotrek nie
          znajdziemy.
          Moze bedzie dobrze.
          • Gość: byzydura Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.tvgawex.pl 12.10.04, 20:06
            jasne ze sa lepsi od protasa. pozatym on jest rozwiazaniem na kilka lat, bo juz
            jest slabszy w lidze niz 2-3lata temu. bracie Kasprzakowie czy któryś z mlodych
            seniorow Atlasa jest lepszym rozwiazaniem.
            • Gość: m.m. Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:43
              jesli chcesz wiedziec dlaczego pepe nie jezdzi tak, jak jezdzil 2-3 lata temu w
              Bydzi odsylam do postu "a ja wiem dlaczego pepe chce do B-szczy" - i wszystko
              jasne. to co tam napisane to prawda i kazdy to wie. pozdro
          • Gość: Kibol Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:10
            A Protasiewicz nie uciekal? Golloby przynajmniej nie poszly do Torunia i za to
            ich szanuje, w przeciwienstwie do Panienki. Trudno, jak bedzie w Bydgoszczy
            jezdzil, to nie przestane kibicowac Polonii, ale bede go traktowal jak
            najemnika, jak Kowalika czy Krzyzaniaka. Sprawa jest prosta, gdyby szanowal
            kibicow w Bydgoszczy, to by w Toruniu nie wyladowal. Tomek, zaproszony kiedys
            przez fan club Apatora i spytany czy jest szansa, by jezdzil w Toruniu,
            odpowiedzial krotko - "nie". Poza tym Golloby to bydgoszczanie a Protas za kasa
            pol Polski zjezdzil. Kij mu w oko...
            • nortia Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE 13.10.04, 09:39
              Jakbys dostawal tyle kasy, to bys i caly swiat zjezdzil.
              Popatrz na Niego jak na czlowieka, kazdy chce przezyc, a wiadomo, tam gdzie
              najlatwiej zdobyc najwieksza kase, tam najlepiej.
              Poza tym nie On jeden nie wytrzymal presji Gollobow, a o to sie rozchodzi, tak?

I jeszcze jedno - zebys czlowieku kiedys na kolana nie padl z wdziecznosci, ze
              ktorys z wymienionych uratowal mecz, wygral lige lub utrzymal w niej druzyne.
            • Gość: Piotrek Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 13.10.04, 09:57
              W życiu nie tylko pieniądz jest najważniejszy , potym można poznać
              prawdziwego sportowca,WZOREM niech będzie NASZ Andreasik. Lotos
              podejrzewam że dawał dwa razy tyle co BTZ .Swego czasu jak Pepe
              jeździł u nas szanowałem go i za sportowy wynik i rywalizacje
              (niezawsze sportową z braćmi Gollobami), jednak po ujawnieniu faktu że
              dla niego najważniejsze są pieniądze , dyskredytuje to go w moich
              oczach.Myślę nawet że przy obecnych kłopotach finansowych i sponsorskich
              Apatora możliwe jest jego zakontraktowanie w BTZ ale nawet gdyby doszlo
              do podpisania umowy z nim ja nie bedę skakał z radości , wolałbym budować
              skład perspektywiczny szukał bym np w kierunku ( Kasprzak,Hampel itp)to
              oczywiście rozwazania czysto teoretyczne .
        • Gość: kibic Re: DZIAŁACZE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z PROTASIEWICZE IP: *.hipernet.ras.pl 15.10.04, 19:08
          Przeciez Protasiewicz pierwszy uciekl jak szczur (rok wczesniej) i to jeszcze
          do wibratora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka