Dodaj do ulubionych

Carlsberg..

04.04.13, 09:06
czy ktoś będzie na koniec kwietnia na zlocie w Carlsbergu? August? Thomi?..fajnie było by się spotkać, ja własnie rozważam taka opcję i coraz bardziej skłaniam się na tak:) oswajam się w głowie z tymi 850KM:) więcj jak chłopaki? pogadamy w realu? pozdrawiam M>
Obserwuj wątek
    • aaugustw Re: Carlsberg.. 04.04.13, 20:55
      miskolaj napisała:
      > czy ktoś będzie na koniec kwietnia na zlocie w Carlsbergu? August? Thomi?..fajn
      > ie było by się spotkać, ja własnie rozważam taka opcję i coraz bardziej skłania
      > m się na tak:) oswajam się w głowie z tymi 850KM:) więcj jak chłopaki? pogadamy
      > w realu? pozdrawiam M>
      ____________________________________________________________.
      ;-)) Ostatnie dwa dni bylem mocno zajety, wiec odpisuje na Twoje pytanie
      dopiero dzisiaj... - Oczywiscie, ze bede w Carlsbergu juz w czwartek 25.04.
      (do soboty wieczora, bo w niedziele wyjezdzam do Polski na Zlot AA).
      Juz sie ciesze sie na spotkanie z Toba...! ;-))
      A...
      Ps. Do Soliny na Zlot AA w maju bede mial 1250 km do przejechania...!
      • miskolaj Re: Carlsberg.. 04.04.13, 22:24
        o to zdaje się spotkamy się dwa razy:) bo do Soliny też się wybieram:) ale fajno:) a jaki zlot jest w Polsce w kwietniu? madzia nie wie:(
        do zobaczenia Auguście w takim razie:)
        • aaugustw Carlsberg / Solina - IV. / V. 2013 05.04.13, 09:00
          miskolaj napisała:
          > o to zdaje się spotkamy się dwa razy:) bo do Soliny też się wybieram:) ale fajn
          > o:) a jaki zlot jest w Polsce w kwietniu? madzia nie wie:(
          > do zobaczenia Auguście w takim razie:)
          ________________________________________________________.
          W kwietniu sa tylko ogolnopolskie warsztaty lacznikow internetowych,
          nie ma zadnego Zlotu AA, napisalem tak, ze w niedziele po Carlsbergu
          wyjezdzam do Polski na Zlot AA, ale na mysli mialem Soline:
          2013-05-02 Ogólnopolski Zlot Radości Święto Zdroju - Solina 2013
          (wczesniej - po drodze - planuje odwiedzic rodzine...!) ;-)
          A...
          Ps. Male sprostowanie: to spotkanie teraz w Carlsbergu (25-28),
          to Konferencja AA polskojezycznych Grup AA w Europie...
          • miskolaj Re: Carlsberg / Solina - IV. / V. 2013 05.04.13, 10:44
            wiem:) mam nagrania z zeszłego roku, czesto sobie slucham:) jadę tam, bo moj mąż ma szanse spotkac się ze sponsorem swoim - góralem:) i a z chłopakami z londynu no i do tego Ci wszyscy ludzie z tych wszystkich miejsc:) tyle energii - dla mojej duszy to bomba energetyczna i spotkanie z rodzina:) a to ze jade z męzem, który miesią temu nie chciał słyszeć o AA a dziś pracuje ze sponsorem i sie modli - ateista:) wiesz ja to powinnam do częstochowy pojechac:) i tam 3 dni na kolanach dziekowac:) no ale fajnie cieszę się, ze sie spotkamy w realu z Panem Augustem:)
            • aaugustw Pomieszane szyki... 05.04.13, 11:50
              miskolaj napisała:
              > wiem:) mam nagrania z zeszłego roku, czesto sobie slucham:) jadę tam, bo moj mą
              > ż ma szanse spotkac się ze sponsorem swoim - góralem:) i a z chłopakami z londy
              > nu no i do tego Ci wszyscy ludzie z tych wszystkich miejsc:) tyle energii - dla
              > mojej duszy to bomba energetyczna i spotkanie z rodzina:) a to ze jade z męzem
              > , który miesią temu nie chciał słyszeć o AA a dziś pracuje ze sponsorem i sie m
              > odli - ateista:) wiesz ja to powinnam do częstochowy pojechac:) i tam 3 dni na
              > kolanach dziekowac:) no ale fajnie cieszę się, ze sie spotkamy w realu z Panem
              > Augustem:)
              _______________________________________________________.
              Wrocilem z kontrolnego badania EKG, ktorego tam nie dokonczylem,
              bo zamiast badania otrzymalem od pani dr. skierowanie do szpitala..
              Mam nadzieje, ze do Carlsbergu i Soliny mnie podlecza...(!?)
              Przyjmuje jednak pokornie to co niesie chwila...
              Do uslyszenia...
              A... ;-)
              • aaugustw Re: Pomieszane szyki... 05.04.13, 16:35
                aaugustw napisał:
                > Wrocilem z kontrolnego badania EKG, ktorego tam nie dokonczylem,
                > bo zamiast badania otrzymalem od pani dr. skierowanie do szpitala..
                > Mam nadzieje, ze do Carlsbergu i Soliny mnie podlecza...(!?)
                > Przyjmuje jednak pokornie to co niesie chwila...
                > Do uslyszenia...
                _________________________________________________________.
                I znowu mi sie "upieklo" w zyciu... - Po badaniach szpitalnych zostalem
                zwolniony do domu... - Moje nieregularnosci pracy serca nie kwalifikuja
                mnie do pozostania w szpitalu...!
                Jestem znowu dalej z Wami... - A dzisiaj, zamiast szpitala - Mityng AA...
                A... ;-)
                • miskolaj Re: Pomieszane szyki... 05.04.13, 17:30
                  oj, nie dobrze, wiesz jest kilka naturalnych sposobów na nieregularność serca, czyli arytmię. Pozbieram to co mam i co wiem, że ludziom pomogło i Tobie prześlę. Ziółka i odpiowiednie ćwiczenia oddechowe czynią cuda:) a moje zamiłowanie do ziołolecznictwa się przyda i Tobie mam nadzieję:)
                  • aaugustw Re: Pomieszane szyki... 05.04.13, 18:16
                    miskolaj napisała:
                    > oj, nie dobrze, wiesz jest kilka naturalnych sposobów na nieregularność serca,
                    > czyli arytmię. Pozbieram to co mam i co wiem, że ludziom pomogło i Tobie prześl
                    > ę. Ziółka i odpiowiednie ćwiczenia oddechowe czynią cuda:) a moje zamiłowanie d
                    > o ziołolecznictwa się przyda i Tobie mam nadzieję:)
                    _______.
                    OK...! ;-)
                    A...
                    • 7zahir Nie lekceważ tej arytmii Aauguście ! 05.04.13, 18:25
                      Mam nadzieję, że porządnie diagnozują jej przyczynę.

Wszelkie dobre mikstury naszej kochanej Małgosi
                      przekonsultuj jednak z lekarzem.

• aaugustw Re: Nie lekceważ tej arytmii Aauguście ! 06.04.13, 13:35
                        7zahir napisała (do A...):
                        > Mam nadzieję, że porządnie diagnozują jej przyczynę.
                        > Wszelkie dobre mikstury naszej kochanej Małgosi
                        > przekonsultuj jednak z lekarzem.
                        _____________________________________________.
                        Widze, ze w tych sprawach takze jestes ostrozna...! ;-)
                        Moge Cie upewnic, ze zanim cos wezme do ust, czego
                        wczesniej nie znalem, wczesniej sam posprawdzam w
                        kilku miejscach "za" i "przeciw"...! ;-)
                        A...
                  • pierzchnia Re: Pomieszane szyki... 08.04.13, 14:33
                    Jeżeli pijesz kawę, Auguście, to radzę ją odstawić i kupić, zamiast tej używki, magnez.
                    Ruch na świeżym powietrzu / dostosowany do własnych możliwości / też jest zbawienny.
                    Przy arytmii szwankuje elektryka - już to kiedyś przerabiałem.
                    • aaugustw Trafiles w dziesiatke, Pierzchnia...! :-l 08.04.13, 15:42
                      pierzchnia napisał:
                      > Jeżeli pijesz kawę, Auguście, to radzę ją odstawić i kupić, zamiast tej używki,
                      > magnez.
                      > Ruch na świeżym powietrzu / dostosowany do własnych możliwości / też jest zbawi
                      > enny.
                      > Przy arytmii szwankuje elektryka - już to kiedyś przerabiałem.
                      ____________________________________________________.
                      Trafiles we mnie...! :-(
                      Z kawa, (aczkolwiek slaba) trudno mi sie rozstac...
                      A ruch na swiezym powietrzu bez celu zalatwienia jakiejs sprawy,
                      (pojscie do banku, zakupy, etc...) to dla mnie horror...
                      Ciesze sie juz na wiosne, na wyjazdy... - Na wczasach potrafie codziennie
                      pare kilometrow zaliczac, ale kiedy jestem w domu moje czynnosci
                      ograniczam jedynie do pilnych spraw do wykonania i zalatwienia... autem.
                      A... ;-(
                      • pierzchnia Re: Trafiles w dziesiatke, Pierzchnia...! :-l 08.04.13, 16:37
                        U niektórych osób arytmia występuje przy zmianach pogody i nie ma to nic wspólnego ze zmianami ciśnienia - trudno to czasem wytłumaczyć.
                        Moim zdaniem ma to związek z konkretnymi ładunkami elektrycznymi występującymi,w atmosferze.
                        Pogoda zaczyna być wiosenna - to słychać, widać i czuć...
                        • aaugustw Re: Trafiles w dziesiatke, Pierzchnia...! :-l 08.04.13, 20:06
                          pierzchnia napisał:
                          > U niektórych osób arytmia występuje przy zmianach pogody i nie ma to nic wspóln
                          > ego ze zmianami ciśnienia - trudno to czasem wytłumaczyć.
                          > Moim zdaniem ma to związek z konkretnymi ładunkami elektrycznymi występującymi,
                          > w atmosferze.
                          > Pogoda zaczyna być wiosenna - to słychać, widać i czuć...
                          ________________________________________________.
                          Pierzchnia, nic nie pozostaje bez echa... - Dzisiaj wsiadlem
                          na rower i jezdzilismy z corka i wnuczkiem prawie godzine
                          po sciezkach lesnych...! ;-)
                          "Problemy czynia cie mocnym,
                          powodzenie slodkim,
                          niepowodzenia czynia z ciebie czlowieka,
                          ale tylko przyjaciele utrzymuja cie w pionie" - (anonim).
                          A... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka