Gość: norbi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:20 prezesoposeł powinien sie zastanowić: czy chce być prezesem czy posłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radziwił Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 09:20 to jest najlepsze: A czemu w tym roku nie było spotkania zawodników z kibicami? - Proszę Pani, ja jestem posłem. Zajmuję się polityką, a nie kontaktami klubu z kibicami. a ja myślałem, że jest prezesem klubu, a nie tylko (p)osłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek z Kłodzka Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.local.sp / *.powiat.klodzko.pl 20.10.04, 09:44 Poczekajcie jak Panowie z PO zostana ekipą rządzącą w Polsce wtedy oczy niektórym otworza sie jeszcze bardziej. Ci tak zwani demokraci zamienią się w wilków polityki i salonów. Zapomna nie tylko o kibicach ale i o całym narodzie. Dla nich władza jest celem a nie narzędziem do realizacji programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: 195.117.164.* 20.10.04, 10:04 POśle !! Do żłoba się spieszymy ?? Określenia baran czy osioł pasują jak ulał tylko dlaczego miałbym obrażać zwierzęta?? Zadufany dupekk który tylko dlatego jest w sejmie gdyż Zdrojewski zdobył kilkadziesiąt tysięcy głosów a Schetyna około 5 tysięcy i to tylko dlatego, ze kibice na niego głosowali. Pamietaj Grzesiu $ niedługo znoow wybory i jak wprowadzicie jednomandatowe okregi to ewentualnie podpisy pod Feniksem będziesz zbierał. Pierdoło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz lubi, lubi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:24 jak dupkiewicz nie zdąży wybudować aquaparku i klecińskiej, to będzie musiał na Bielanach pod sklepem kwitnąć piątek, sobota, niedziela,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boris B Po co ten artykuł? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:06 Oj widzę, że Gazetka coś Platformy nie lubi. Coraz bliżej wyborów i coraz więcej dziwacznych artykułów. Nagle interesują was losy biednych i uciśnionych kibiców Śląska Wrocław. Za chwilę będą płakał ze wzruszenia czytając, że jest to najbardziej ciemiężona grupa społeczna w Polsce. Biedni kibice nie mogą kolportować gazetki i nie mają linku na oficjalnej stronie klubu. Bez wątpienia taka sytuacja wymaga artykułu w Gazecie. Mam pomysł. Mój synek ma problemy z kolegą w przedszkolu. Ten cały czas podkrada mu zabawki. Synek chciał opublikować rysopis złoczyńcy w przedszkolnej gazetce ale pani dyrektor nie wyraziła zgody. Gazetko do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz tak sam dupek jak ty IP: 195.205.73.* 20.10.04, 11:16 To widze ze sie wrodził w ciebie ze sobie z tym nie umie poradzic :( eghh A niedługo pan Schetyna sam bedzie siedział na trybunach kupi sobie flagi , szaliki moze wynajmie klakierów ... bedzie faaaajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podglądacz Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:53 oczywiście , że lubi kibiców . Widziałem jak kiedyś posuwał taką jedną sztukę w pobliżu hali. miała szalik Śląska (którego jebie cała Polska). haha pojeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kileros Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:10 - Proszę Pani, ja jestem posłem. Zajmuję się polityką, a nie kontaktami klubu z kibicami.=>Schetyna. Skoro potrafi się Pan zajmować tylko polityką, a nie potrafi Pan rozmawiać z KIBICAMI (a z pewnością Pana Prezesa powinno to obchodzić!) to pora zrezygnować z "dyktatury" w klubie SLĄSKA WROCŁAW!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: 213.231.233.* 20.10.04, 12:00 biedne KWK się do Gazety pożaliło... buhahaha a ja wam powiem czemu podpadliście prezesowi.. bo się za bardzo w sprawy klubu chcieliście mieszać:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Hankey! SCHET jestes kootas i zlodziej IP: 130.161.182.* 20.10.04, 13:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:16 Widze ze pan Listkiewicz juz walczy z przeciwnikiem, nie ma jak paszkwil, czy wy byliscie kiedys na meczu koszykowki w Hali Ludowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanoo Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.unreg.w-w.pl 20.10.04, 17:39 Wywalić beznadziejne KWK z hali!!! Popcornikowcy, szpanerzy, sezonowcy i kilku kibiców - tak wygląda KWK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goran Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:22 yanoo - wywalić to Ty se możesz swój mózg na śmieci bo zdaje się że juz jest Ci bezużyteczny ! KWK to najwierniejsi kibice którzy byli ze Śląskiem zawsze, dbali o doping i oprawę meczu, ba jeździli za druzyna po całej Europie i to za własną kasę (a nie jak kibice Prokomu mający dofinansowanie z klubu). To ludzie którzy byli i są ze Śląskiem koszykarskim na dobre i złe, nawet jak fanatycy z Oporowskiej odwócili się od koszykarskiego Śląska Schetyny to KWK niezmiennie trwało, bo to w zdecydowanej większości pasjonaci kosza , chodzący regularnie na każdy mecz. Schetyna zachowuje się czasami jak napuszony paw a czasami jak dziecko we mgle, deklaruje jedno, robi drugie a jak nawet coś próbuje zrobić to błądzi, bo wydaje mu sie że jest wszystkowiedzący. Owszem duzo zrobił dla tego klubu , ale mógłby okazac trochę więcej zyczliwości i otwartości do kibiców a nie ingnorować lub obrażać się na nich za jakąkolwiek krytykę (najczęściej słuszną). Jest podobno demokratą, więc powinien rozumiec że każdy am prawo do swojego zdania, a zachowuje sie jak Pan udzielny na swoim folwarku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Gucwinski Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 08:30 Panie pośle, Panie prezesie Zrobił Pan wiele dla naszego klubu. Za to dziękujemy. Może jednak doszedł Pan do takiego momentu, w którym trzeba się zdecydować, albo wóz, albo przewóz. Świetny trener, który nie zdobywa mistrzostwa odchodzi, świetny koszykarz, który łapie ciężką kontuzję - także. Czy to samo nie powinno dotyczyć działacza? Czy odejść nie powinien prezes, który zatracił skuteczność? Który zdobył pieniądze tak małe, że musi minimalizować cele? Któremu wymyka się to, co osiągnął wcześniej? Który nie wie co będzie za rok, albo dwa? Pan jednak nie musi odchodzić. Nie wymagamy tego od Pana. Musi jednak Pan odpowiedzieć sobie na następujące dwa pytania: 1. Czy koszykarski Śląsk Wrocław jest dla Pana wystarczająco ważny? Czy może są już ważniejsze sprawy, np. Śląsk piłkarski? 2. Czy potrafi Pan wyprowadzić nasz klub z kryzysu? Czy może tylko w nim brnąc? Może zanim się to wszystko rozleci lepiej dać szansę Lechowi. Chyba, że się on jednak zdecyduje katapultować na księżyc. Z wyrazami szacunku i zaproszeniem do ZOO Pan Gucwiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werek Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:12 W tej chwili może za nami nie przepada ale wiecie kiedy o nas sobie przypomni? Ano wtedy kiedy rozpocznie się kampania wyborcza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.10.04, 09:33 ALE SIĘ FACET SKOMPROMITOWAŁ !!! "JESTEM POSŁEM" - A WSZYSTKIM NIEPORADNIE KRĘCI MOJA UKOCHANA ZONKA - POWINIEN DODAC. BRAWA DLA DZIENNIKARKI, KTORA POSLA PODPUSCILA I ZUPELNIE OBNAZYLA (TEN STEK FRAZESOW W PIERWSZEJ CZESCI WYWIADU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nightchild Re: Czy Schetyna nie lubi kibiców? 26.10.04, 03:43 SCHET , DARUJ SOBIE _ JEDŻ JUŻ CHŁOPIE NA URLOP - POSŁEM już RACZEJ NIE BĘDZIESZ Odpowiedz Link Zgłoś