Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Real sponsorem BTZ

28.10.04, 23:26
    niestety dla torunian sponsorem zespolu z bydzi bezdie oprocz budlexu real

jutro podpisza kontrakty: pepe, sawina, buczek

jestem zalamany...kolejna firma z torunia sponsorujaca klub z bydzi w czasach
    gdy torun nie najlpiej finansowo stoi... Panowie z Reala to jest Zdrada!

pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Real sponsorem BTZ IP: 195.85.209.* 29.10.04, 00:09
        po prostu toruńskie świniaki osiągneliście DNO :))) co mnie bardzo cieszy :)))

przypomnijcie sobie sytuację dokładnie sprzed roku jak kpiliście i śmialiście
        się z upadku Polonii :)))
        • Gość: gunner Re: Real sponsorem BTZ IP: *.torun.mm.pl 29.10.04, 04:14
          żadna zdrada... o ile mi wiadomo dla dobrego biznesmena liczą sie zyski, zyski
          i jeszcze raz zyski. oczywiscie wazne jest tez to jak dany klub zacheca
          sponsorow do włożenia gotówki. wydaje mi sie ze w bydzi znalezli sie ludzie
          umiejacy lepiej zachecic sposnorow... a w apatorze DNO!!! nawet karwan ma ich
          dosyc... batorscy i inii... w ich dziłaniach nie ma żadnego nowatorstwa,
          prawdziwych mocnych chęci... ludzie! wyłożyć na łopatki żużel w Toruniu? czyli
          co? nie ma sponsorow? nikt nie chce w to wejść? a moze za mało ludzi na
          stadionie? nie. po prostu apatorem rzadza amatorzy.

cieszmy sie ze pewnego czasu przyszedl Karwan. przynajmniej dzialo sie cos
          ciekaweo, no ale wtedy pięniądze spadły z nieba.

pzdr dla wszystkich. trza wykupic kilka mszów u rydzonia i czekac, a moze jakos
          to będzie.
          • Gość: MAVERICK PL Re: Real sponsorem BTZ IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.10.04, 06:43
            TAK JEST! Pamiętam jak sie wszyscy wyśmiewali że bezpośredni spadek itp. A tu
            prosze 6 miejsce :D A w sezonie 2005 złoto? Czemu nie, szanse są. :) A co do
            Apatora to życze wam jednak jakiś sukcesów, walki w barażach o utrzymanie i
            pozostania w e-lidze. Bo tak jak już pisałem sezon bez derbów (niezależnie od
            składu obu drużyn) to nie sezon. :)
            ps. Wy macie Karwana (jak piszecie) a my mieliśmy Dombrowicza ;D
            • Gość: iv Re: Real sponsorem BTZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 02:47
              Synku dzieki m.in. Dombrowiczowi to ty masz klub w Ekstralidze.
      • Gość: cs Re: Real sponsorem BTZ IP: 195.215.5.* 29.10.04, 09:41
        Polonia nie spadla to i Wy nie spadniecie, w koncu jescze paru dobrych zostanie
        w skladzie.
        • Gość: maciej Re: Real sponsorem BTZ IP: 62.244.137.* 29.10.04, 13:06
          Cierpliwosci, pozyjemy zobaczymy!
          • Gość: Toma Toruń Re: Real sponsorem BTZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:34
            Żadna zdrada tylko budowanie wizerunku firmy w regionie:). Tak to się
            oficjalnie nazywa... Niestety prawa rynku....
            • Gość: abuk Re: Real sponsorem BTZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:55

REAL?No nie wiem.Troche źle mi się kojarzy.podchodzi troch pod real madryt a to
              chyba nie dobrze.
              • Gość: Toma Toruń Re: Real sponsorem BTZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:59
                Realnie rzecz biorąc Real Madryt ma też długi a jak mówi stare porzekadło
                lepiej mieć długi niż krótki:)
      • Gość: Lucy Re: Real sponsorem BTZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:46
        Poprostu Bydgoszcz się opłaca sponsorować bo reprezentuje jakiś poziom a wy
        nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka