Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:37
    a kim on kija bambusa jest
    w życiu gościa w akcji nie widziałem
    Obserwuj wątek
      • Gość: starski Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.access.uk.tiscali.com 04.11.04, 11:41
        nie widziales bo sie widocznie pilka nie interesujesz...
        • djbunio Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji 04.11.04, 12:36
          JA tez chce taka! Nastepny Endrju nam w Polsce sie pojawi - zobaczymy co Daniec
          bedzie o nim mowil :))))))). A tak na serio to mam nadzieje, ze sie spisze.
      • Gość: ere/! Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 13:22
        tak od razu?!!!
        • Gość: Tomek Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.11.04, 13:31
          > tak od razu?!!!

Tak od razu bo to rodzina. Janas po angielski znaczy Johnson.
          Zajrzyj do slownika -:)))))
      • Gość: zbyszko Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 13:57
        sam jestes kij od bambusa skoro go nie widziales -ogladam regularnie angolska
        lige i wedlug mnie facet jest zajebisty, no i jest prawdziwy walczak
        pozdro
        • Gość: bambus Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:02
          to jest bambus jakich wiele w Afryce
          • Gość: pomorski bambus z Afryki IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 04.11.04, 15:06
            Widac, ze bambusow i w Polsce nie brakuje.

Opinia tego co zalicza Johnsona do "bambusow" nie jest warta tego aby mial
            dostep do komputera.
            • Gość: bambus Re: bambus z Afryki IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:56
              a co może dżonson to nie bambus?

To stuprocentowy bambus.

P.S. "Idźcie, a bambus drogę wam wskaże"
              - Stary Testament
            • Gość: Rafał Re: bambus z Afryki IP: 195.94.216.* 05.11.04, 12:00
              Ajak Ci się podoba czarny Polak, co nawet "dzień dobry" nie potrafi powiedzieć,
              a co dopiero hymn, o kolędach nie wspomnę.....ha ha
      • Gość: bosman Re: Oglądam Premiership, niezły jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:06
        przydałby się napewno.
        • Gość: ENZO Re: Oglądam Premiership, niezły jest IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 22:09
          dobry jest a poza tym taki zawodnik jest nam potrzebny... janas mógł by w końcu
          wywalić drewninho(rasiak) ze składu i zwerbować johnsona... dobre
          posunięcie...
      • lowca.masek Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji 08.11.04, 22:40
        Bambus... tfu, kaktus na d... mi wyrośnie, jak Johnson zagra w biało-czerwonych
        barwach
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka