Gość: laska69 ełk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 11:37 a kim on kija bambusa jest w życiu gościa w akcji nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starski Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.access.uk.tiscali.com 04.11.04, 11:41 nie widziales bo sie widocznie pilka nie interesujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
djbunio Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji 04.11.04, 12:36 JA tez chce taka! Nastepny Endrju nam w Polsce sie pojawi - zobaczymy co Daniec bedzie o nim mowil :))))))). A tak na serio to mam nadzieje, ze sie spisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ere/! Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 13:22 tak od razu?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.11.04, 13:31 > tak od razu?!!! Tak od razu bo to rodzina. Janas po angielski znaczy Johnson. Zajrzyj do slownika -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 13:57 sam jestes kij od bambusa skoro go nie widziales -ogladam regularnie angolska lige i wedlug mnie facet jest zajebisty, no i jest prawdziwy walczak pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambus Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:02 to jest bambus jakich wiele w Afryce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorski bambus z Afryki IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 04.11.04, 15:06 Widac, ze bambusow i w Polsce nie brakuje. Opinia tego co zalicza Johnsona do "bambusow" nie jest warta tego aby mial dostep do komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambus Re: bambus z Afryki IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:56 a co może dżonson to nie bambus? To stuprocentowy bambus. P.S. "Idźcie, a bambus drogę wam wskaże" - Stary Testament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: bambus z Afryki IP: 195.94.216.* 05.11.04, 12:00 Ajak Ci się podoba czarny Polak, co nawet "dzień dobry" nie potrafi powiedzieć, a co dopiero hymn, o kolędach nie wspomnę.....ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Oglądam Premiership, niezły jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:06 przydałby się napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENZO Re: Oglądam Premiership, niezły jest IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.04, 22:09 dobry jest a poza tym taki zawodnik jest nam potrzebny... janas mógł by w końcu wywalić drewninho(rasiak) ze składu i zwerbować johnsona... dobre posunięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Janas dał Johnsonowi koszulkę reprezentacji 08.11.04, 22:40 Bambus... tfu, kaktus na d... mi wyrośnie, jak Johnson zagra w biało-czerwonych barwach Odpowiedz Link Zgłoś