Gość: morgan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:30 zobaczcie jakie cudne zdjecie pepe zamiescila dzis gazeta pomorska. patrze, patrze i napatrzec sie nie moge!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spotrzegawczy Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 10:59 wyglada jak ciota.Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:27 debil z ciebie!!! wyglada bosko, 100% facet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: foto w pomorskiej IP: 195.85.209.* 20.11.04, 22:50 skoro to dla ciebie 100% facet to musisz być naiwną małolatą, która przykleja swój nos do płotu przy parkingu, i piszczy na widok geja Protasiewicza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: foto w pomorskiej IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.11.04, 15:51 bezimienna kropko- co bedziesz robił chodzac na zuzel podczas biegów z protasem, skoro tak go lzysz- bedziesz sie odwracał dupa do toru, schodził z widowni do kibla a może napie..ł w niego srubami? moze bedziesz mu falował bo juz nie bedziesz pamietal, ze to gej i szmata w twoim uznaniu? a jak sie zachowywałs podczas biegow z krzyzakiem i kowalikiem? niekonsekwencja dyplomatycznie nazywana jest hipokryzją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:02 Jeśli dla ciebie Protasiewicz to gej, to ty musisz być chyba jakąs głupią dziwką. Smakowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:14 słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:34 kimkolwiek jestes, nie podszywaj sie pode mnie, bo tego bardzo nie lubie. a propos innej wypowiedzi, nie jestem zalosna malolata, przyklejajaca nos do plotu, czy jak ktos napisal. mam 23 lata i jestem dzinnikarka. nie widze nic zlego w tym, ze podoba mi sie mezczyzna i uwazam, ze rewelacyjnie wyszedl na zdjeciu. a wy musicie byc totalnie zakompleksieni. wyobrazam sobie, lysina albo siwizna i grube musztardowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:59 Ludzie ale wy głupi jesteście nie macie co innego do roboty,tylko zachwycanie sie zdjeciem Protasiewicza żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelic Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:09 PePe, I love you do bólu!!! Zdjęcie the beściak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
volterek Protas, 07.12.04, 14:38 Protas jest super zawodnikiem a wygląd yyyy nie jest jakiś wyjątkowy. Uśmieszek jak laluś :P Odpowiedz Link Zgłoś