Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

foto w pomorskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:30
    zobaczcie jakie cudne zdjecie pepe zamiescila dzis gazeta pomorska. patrze,
    patrze i napatrzec sie nie moge!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: spotrzegawczy Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 10:59
        wyglada jak ciota.Fakt
        • Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:27
          debil z ciebie!!! wyglada bosko, 100% facet!!!
          • Gość: . Re: foto w pomorskiej IP: 195.85.209.* 20.11.04, 22:50
            skoro to dla ciebie 100% facet to musisz być naiwną małolatą, która przykleja
            swój nos do płotu przy parkingu, i piszczy na widok geja Protasiewicza....
            • Gość: wróżka Re: foto w pomorskiej IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 21.11.04, 15:51
              bezimienna kropko- co bedziesz robił chodzac na zuzel podczas biegów z
              protasem, skoro tak go lzysz- bedziesz sie odwracał dupa do toru, schodził z
              widowni do kibla a może napie..ł w niego srubami?
              moze bedziesz mu falował bo juz nie bedziesz pamietal, ze to gej i szmata w
              twoim uznaniu?
              a jak sie zachowywałs podczas biegow z krzyzakiem i kowalikiem?
              niekonsekwencja dyplomatycznie nazywana jest hipokryzją...

• Gość: Zenek Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:02
              Jeśli dla ciebie Protasiewicz to gej, to ty musisz być chyba jakąs głupią
              dziwką. Smakowało?
              • Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:14
                słusznie
                • Gość: morgan Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 20:34
                  kimkolwiek jestes, nie podszywaj sie pode mnie, bo tego bardzo nie lubie. a
                  propos innej wypowiedzi, nie jestem zalosna malolata, przyklejajaca nos do
                  plotu, czy jak ktos napisal. mam 23 lata i jestem dzinnikarka. nie widze nic
                  zlego w tym, ze podoba mi sie mezczyzna i uwazam, ze rewelacyjnie wyszedl na
                  zdjeciu. a wy musicie byc totalnie zakompleksieni. wyobrazam sobie, lysina albo
                  siwizna i grube musztardowy!!!
            • Gość: Nikita Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:59
              Ludzie ale wy głupi jesteście nie macie co innego do roboty,tylko zachwycanie
              sie zdjeciem Protasiewicza żałosne.
      • Gość: angelic Re: foto w pomorskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:09
        PePe, I love you do bólu!!! Zdjęcie the beściak!!!
      • volterek Protas, 07.12.04, 14:38
        Protas jest super zawodnikiem a wygląd yyyy nie jest jakiś wyjątkowy.
        Uśmieszek jak laluś :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka