Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wiadomo : Wisła-Amica 4:2

08.05.02, 11:32
    Ależ był to meczyk......Ci co nie widzieli niech żałują......
    Miałbym spore trudności gdybym musiał określić gwiazdeczki tego
    spotkania.....Sędzia,spiker,kibice Wisły i Pluto napewno znaleźliby się wśród
    nominowanych......he,he
    Pluto przez pół meczu huliganił : a to chciał się dobrać do Wisły,a to
    tłumaczył miejscowym,że Bosacki jest już nasz......a to pokazywał zdjęcia - jak
    to jest na meczach w Poznaniu.....w końcu w akcie desperacji ochrona go
    przeganiała od płotu.....co dziwne kibice Wisły byli temu raczej przeciwni......
    Hmmm, Pluto nie wiem co mam o tym myśleć ??
    Obserwuj wątek
      • Gość: pluto Re: Wiadomo : Wisła-Amica 4:2-cromm=Brzechwa ??? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 14:47
        o co ci cromm chodzi? znowu nie masz o czym pisac? jezeli huliganka polega na
        siedzeniu na krzesełku i chodzeniu po pepsi do sklepu to naprawde jestem hools?
        jaka wisła?? jaka ochrona?? spojrzałem tylko na ich sektor aby ich policzyc i
        to nazywasz bieganiem za wisła czy jak to nazywasz?
        • cromm Re: Wiadomo : Wisła-Amica 4:2 08.05.02, 15:33
          ......no tak jak się stoi przyklejony do płotu (przy Wisle) w bluzie "ultras
          Lech" to nie widzi się zainteresowania ochrony swoją osobą......
          zabawnie to wyglądało jak żeś się kleił do płotu,a ochrona szeptała : "uwaga na
          tego !"
          he,he już wyobrażałem sobie tę panikę na stadionie jakbyś chciał forsować ten
          płot.......
          Zresztą nie tylko o tym mówię......
          • Gość: pluto Re: cromm zachowaj swoje wrażenia dla siebie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.05.02, 18:56
            • Gość: canemuto jakaz dziwna... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.05.02, 19:39
              ...i niepokojaca to tendencja. chodzi mi o ogolne jazdy z pluto. wiem, pluto
              miewa czasami "zagrania", ale ktoz na forum ich nie ma? chociazby cromm, a nie
              zauwazylem, zeby z nim ktos tak uparcie jechal... wydaje mi sie, ze byl moment
              na posmianie sie, ale elegancja wymaga, zebysmy juz przestali zanim zrobi sie
              niesmacznie. dziwnie to wyglada - widze gosci z freaksow (przed gieksa) -
              smiechy z pluta, czytam jakies posty na zupelnie inny temat: pluto
              znowu "gwiazdoruje", na forum wjezdza jakis smieszny napoleon i znowu pije do
              pluta? samo istnienie osoby "chlopca do bicia" swiadczy niezbyt (lagodnie
              sprawe ujmujac) dobrze o "bijacych". moze zatem the end? pozdro i bez obrazy:)
              • cromm Re:hmmm 08.05.02, 21:23
                eeeee miało być wesoło i.......i było we Wronkach......nikt tu nie robi z Pluta
                ośiołka......ma chłopak czasami swoje rozbrajające zagrania i to
                śmieszy...... .....bez obrazy Pluto, wyglądałeś nieziemsko czając się przy
                płocie we Wronkach.......nie napisałem tego by Cię bynajmniej
                urazić......jeśli tak to odebrałeś - sorry.......
                nikt tu nie jedzie na kogoś,bo go nie lubi......więc się nie obrażaj jak
                panienka......
                • Gość: vivacee jasne Panie cromm... IP: *.cgs.poznan.pl 09.05.02, 00:15
                  jak tam plakaty?
                  vivacee
                  • cromm Re: jasne 09.05.02, 13:49
                    A co chcesz rozwieszać ?????
                • Gość: Sergio Re:hmmm IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 01:15
                  no miało być wesoło a zrobiło się niesmacznie cromm, też byłem na tym meczu,
                  chyba dłużej przebywałem z Plutem i jakoś nie zauważyłem, żeby aż rzucał się na
                  płot odgradzający kibiców gości; jedyne co jest faktem, to to, że zagadał z
                  paroma z nich, tak zupełnie towarzysko;
                  Pluto ma swój krąg zainteresowań to prawda, dość specyficzny, ale żeby od razu
                  w ten sposób...
                  • cromm Re:hmmm 09.05.02, 13:48
                    Wystarczy,że sterczał i to wystarczyło,by wzbudzić niezdrowe zainteresowanie
                    wszystkich dookoła........nie widziałeś tej akcji,więc nie wiesz o co mi
                    chodziło.......a zresztą sam mi opowiadałeś humorystyczne sytuacje z
                    Plutem.......sprawa jest już zamknięta......powiedziałem sorry i nie ma co
                    wałkować tematu.....
                    • Gość: apcio Pluto pamietasz droge z Lodzi ??? IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 14:13
                      Hehe tam bylo smiesznie, next time robimy replay :)
                      • Gość: cromm Re: Pluto pamietasz droge z Lodzi ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 17:46
                        .......tylko czy Grzęda i Maciek to zniosą ?????
                        • Gość: pluto Re: Pluto pamietasz droge z Lodzi ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 20:44
                          cromm bedzie dla ciebie lepiej jak juz sie nie bedziesz wypowiadac na temat
                          wronek bo z igły robisz widły!

apcio-tak byłly jazdy ale najlepiej maskowałl sie 4 mami :))
                          wez nastepnym razem brzytwe na cromma jak bedzie spałlll to mu obetniemy tą
                          kozia bródke :))

a pojedziemy na pomnik wielkiego mydła ? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka