Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:46
    Cześć, tu Jędras! Pewnie mnie nie kojarzysz, ale na kilku meczach m.in. z Orlenem i Gieksą
    pomagałem wam przy organizacji oprawy meczu. Poza tym często razem z Alchemem, Plutem i ekipą
    gramy w piłkę. Mam do ciebie takie pytanie: czy jest możliwość zakupienia jakoś waszej bluzy?
    ("LECH ULTRAS'01). Z góry dzięki i proszę o odpis. NARA
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolej Re: do Guerry IP: *.stacje.agora.pl 09.05.02, 19:57
        Guerra,
        z powodu braku odpowiedzi ponawiam pytanie - kiedy będą POLO???
        A poza tym - następnym hitem mogłyby być czapki bejsbolówki. Tego na Lechu
        chyba nigdy nie było. Byle nie tak drogie jak nowe repry Pumy - 69 zeta -
        brrrrrrrrrr....
        • student# Re: do Guerry 10.05.02, 10:29
          Cześć Kolej,

Gość portalu: kolej napisał(a):

...
          > A poza tym - następnym hitem mogłyby być czapki bejsbolówki. Tego na Lechu
          > chyba nigdy nie było.
          ...

A i owszem były. Sam mam taką.

Pozdrawiam
      • Gość: Sergio Re: do Guerry IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 20:25
        Gość portalu: jedras napisał(a):

> Cześć, tu Jędras! Pewnie mnie nie kojarzysz, ale na kilku meczach m.in. z Orlen
        > em i Gieksą
        > pomagałem wam przy organizacji oprawy meczu. Poza tym często razem z Alchemem,
        > Plutem i ekipą
        > gramy w piłkę. Mam do ciebie takie pytanie: czy jest możliwość zakupienia jakoś
        > waszej bluzy?
        > ("LECH ULTRAS'01). Z góry dzięki i proszę o odpis. NARA

potwierdzam, Jędras gra z nami w piłkę... całkiem dobrze zresztą :)
        nie wiem Jędras czy te pochlebstwa ci pomogą w surowych oczach guerry

• Gość: Alchem Re: do Guerry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 00:40
          ok :) to ja tez potwierdze ze znam tego osobnika ;)

pozdro
      • Gość: pluto Re: do Guerry IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 21:05
        jedras niepotrzebnie wspomniałllles ze grasz ZE MNĄ w piłke- teraz to juz masz
        minus u guerry minus!
        • Gość: Loki Re: do Guerry IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 10.05.02, 01:27
          potwierdzam, masz minus....
          • Gość: guerra Re: do Guerry IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 09:24
            pluto niech Ci da swoją
      • Gość: Jankers Re: do Guerry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:59
        Jędras może chcesz kupić moją bluzę!? za 80 zeta Ci sprzedam! :-) pozdrowienia!
        • Gość: pluto Re: do Guerry IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:05
          jedras- mowiłem! wygrałem zakład !!!
      • Gość: Jankers Re: do Guerry IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 21:36
        To jak Jędras chcesz kupić moją!? nawet możesz wybrać którą chcesz! A tak poza
        tym to nieźle wszyscy z Tobą jadą! Ale nie martw się przynajmniej trochę humoru
        się tu zrobiło :-) dozobaczenia w czwartek!
      • Gość: Jankers RE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 21:49
        Jędras daj znać czy chcesz tą moją bluzę czy nie bo mam innego kupca! pzdr!
        • Gość: Loki Re: RE IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.05.02, 22:46
          Pluto w swojej już chodzić nie będzie i to nie ze względu na rozmiar.
          • Gość: guerra Re: RE IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.05.02, 09:51
            impreza pomeczowa tylko mnie w tym utwierdziła
            pluto - papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka