Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czereszewski w AEL- zero ambicji

IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 22.05.02, 00:24
    Gazeta Stołeczna:
    "Na 90 proc. będę piłkarzem AEL Limassol. Do uzgodnienia zostały już tylko
    szczegóły. Jeszcze wczoraj czekałem na telefon z Nowego Jorku. Gdyby zadzwonił,
    być może wyjechałbym do USA (NY-NJ MetroStars)"

Kompletny brak ambicji, jeśli 30 letni piłkarz przenosi się na Cypr (czy do
    USA), to już świadczy tylko o nim, ale widocznie lepiej walczyć o mistrzostwo
    Cypru, niż o udział w Lidze Mistrzów, czy miejsce w reprezentacji. Na piłkarską
    emeryturę zdążyłby jeszcze zarobić za kilka lat, wobec takiej postawy nikt
    chyba za nim nie będzie płakać w Warszawie...
    Obserwuj wątek
      • porter11 Re: Czereszewski w AEL- zero ambicji 22.05.02, 08:42
        Gość portalu: dexter napisał(a):

> Gazeta Stołeczna:
        > "Na 90 proc. będę piłkarzem AEL Limassol. Do uzgodnienia zostały już tylko
        > szczegóły. Jeszcze wczoraj czekałem na telefon z Nowego Jorku. Gdyby zadzwonił,
        >
        > być może wyjechałbym do USA (NY-NJ MetroStars)"
        >
        > Kompletny brak ambicji, jeśli 30 letni piłkarz przenosi się na Cypr (czy do
        > USA), to już świadczy tylko o nim, ale widocznie lepiej walczyć o mistrzostwo
        > Cypru, niż o udział w Lidze Mistrzów, czy miejsce w reprezentacji. Na piłkarską
        >
        > emeryturę zdążyłby jeszcze zarobić za kilka lat, wobec takiej postawy nikt
        > chyba za nim nie będzie płakać w Warszawie...

Czereszewski ma 30 lat, w pilke na wysokim poziomie moze pograc jeszcze trzy-
        cztery lata. A potem emerytura. Ja mu sie wcale nie dziwie, ze chce sie
        materialnie zabezpieczyc. Prasa pisala, ze ma zarabiac ponad 200.000 dolarow
        rocznie. W Polsce nikt mu tyle nie zaplaci. Mozesz pisac ze zero ambicji, ale ja
        tam mu sie nie dziwie.
      • Gość: sqnk Re: Czereszewski w AEL- zero ambicji IP: *.chello.pl 22.05.02, 09:36
        Czereszewski w ataku to i tak za mało na ligę mistrzów.....wystarczył na ligę
        polską ale do awansu do LM potrzeba dużo lepszego napastnika...wydaje mi się,
        że zastąpienie Czereszewskiego Marcinem Mięcielem podniesie wartość ataku...a
        Czereś zawsze był materialistą...inaczej nie wyjechałby za kasą do drugiej
        ligi chińskiej...ale i tak dziękujmy mu za duży udział w zdobyciu MP...legia
        rulezzzzz...a tak nawiasem mówiąc bez sponsora z prawdziwego zdażenia trudno
        będzie zatrzymać zawodników nie mówiąc już o pozyskiwaniu nowych
        • Gość: sławekp Re: Czereszewski w AEL- zero ambicji IP: *.eds.com 22.05.02, 10:11
          Błagam Cię!Tylko nie Mięciel. Gdyby wiosną grał Mięciel to o tytule mistrza
          moglibyśmy tylko pomarzyć. Zapomnijmy o tym facecie. To wszystkim robi dobrze:
          i drużynie i kibicom i poziomowi (skutecznośc gry). Prawdą jest co napisałeś o
          walorach Sylwka w kontekście Ligi Mistrzów. Wydaje mi się jednak, że (oprócz
          jego wieku) jest w tym pewna nutka rozgoryczenia z niespełnienia w Polsce.
          Pamiętaj jego bramki w wyjazdowym mwczu reprezentacji z Bułgarią, po których
          został okrzyknięty rewelacją oraz przepięknego gola z Udinese na Estadio WP.
          Można z pewnością powiedzieć, że to gracz zmarnowany. Jedynym
          usprawiedliwieniem są częste kontuzje. Należy mu podziękować i życzyć jak
          najlepszej gry i wielu bramek na Cyprze. Pozdrawiam
          PS. Jest 3 lata młodszy od Sheringhama i rok starszy od Shearera. Może
          działaczom Legii brak jednak po prostu kasy, aby zatrzymać Sylwka?
      • Gość: Fan Re: Czereszewski w AEL- zero ambicji IP: 157.25.125.* 22.05.02, 10:49
        Wlasnie mialem zapuscic taki watek na forum, ale widze, ze sa ludzie
        ktorzy maja takie same zdanie jak ja!!!

CZERES ? MASZ ZERO AMBICJI!!! CHLOPIE, W PRZYPADKU AWANSU
        DO LM MIALBYS TAKA EMERYTURKE ZE HEJ!!! A GDYBY LEGIA
        ODPADLA TO I TAK MOZNA BYLOBY SIE WYPROMOWAC DO JAKIES
        PORZADNEJ LIGI!!! MAM NADZIEJE, ZE PRZYSLESZ KIBICOM LEGII
        KARTKE Z PLAZY. MILEGO OPALANIA!!!

Sorry, ale mnie ten gosc wkurzyl!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka