Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomóżcie mi !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:10
    Moze mi ktos doradzi co mam zrobic. Ja jestem fanka zuzla ktory uwielbiam,moj
    chlopak niestety nie jest wsciekly kiedy chodze na mecze sama ,bo on zostaje
    niestety w domu .Ja na mecze nie przestane chodzic i on musi to zaakceptowac
    lub polubic zuzel doradzcie jak go przekonać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL Re: Pomóżcie mi ! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 22:38
        Namów go żeby poszedł z Tobą chociaż raz! to może mu sie troche spodoba...
        ja pamietam jak miałem 8 lat nie chciałem, ale ojciec wział mnie na siłe i
        odrazu mi sie spodobało :D po pierwszym biegu :-) Ale też zależy jaki charater
        ma Twój chłopak.
        Ale on jest zły na Ciebie kiedy Ty chodzisz na żużel? jakis dziwny on jest.
        A czy Ty jesteś niego zła kiedy np On idzie np na koszykówke? Może on chodzi
        popatrzeć na Cheerleaderki? Według mnie jest za bardzo uparty... mało
        tolerancyjny... ale nie chce Ci nic narżucać, chociaż nie mam pojęcia czemu on
        jest na Ciebie zły? w sumie bez powodu... bo żużel to nie jest jakaś orgia :|
        Ale co tam... życze Ci podejmowania słusznych decyzji...
        ps. jak by co ja jestem wolny i jestem wielkim fanem żużla... ;-)
      • Gość: MAVERICK PL Re: Pomóżcie mi ! IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 22:38
        ps. skąd jesteś ? ;-)
        • Gość: Madzia Re: Pomóżcie mi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 12:44
          Dzięki za pomoc, jestem z Bydgoszczy
          • Gość: iks Re: Pomóżcie mi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 13:17
            Prawdopodobnie chlopak Madzi jest zazdrosny o Jonssona. Albo o ktoregos z jego
            kolegow..
          • Gość: MAVERICK PL Re: Pomóżcie mi ! IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.01.05, 17:19
            Ja też z Bydgoszczy. (:
            A jak by co to pisz do mnie... (-: Ja bym się cieszył [nawet bardzo] gdyby moja
            dziewczyna dzieliła sie ze mną radością z chodzenia na mecze żużlowe. Dwie
            osoby kltóre sie kochają i wspólnie spędzają czas nad czymś co bardzo lubią, to
            nic tylko marzyć o czymś takim. Nie ma nic wspanialszego.
            Nie wiem jak jest między Wami, ale może małe ultimatum? Skoro nie chce się
            zgodzić na Twoje wyjście, raz na dwa tygodnie w niedziele na żużel, i nie
            nawidzi żużla, to według mnie troche mało tolerancyjny... :| Ja na przykład nie
            lubie koszykówki, ale jak moja dziewczyna chciała abym poszedł, to bez wachania
            sie zgodziłem. Uważam że czasem warto sie poświęcić, nie mówiąc już że DMP są
            co dwa tygodnie w Bydgoszczy, a te pół dnia to nic w porównaniu do 14 dni. No
            nic... rób jak chcesz... Nie kce nic nazucać.
            miłego...
            • Gość: Chris Ja nie bede oplatał w bawełne jak MAVERICK IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.01.05, 19:56
              Wogole nie wiem co to za post,wybrałaś chyba nieodpowiednie forum albo sobie
              jaja z nas robisz:):):) Przejdz na forum o KOBIETACH,albo wybierz
              SPOŁECZENSTWO, może też poruszysz ten wątek w ZDROWIU na Gazecie Wyborczej:):):)
              Nie wiem ile masz lat, a ile Twoj facet, ale z opisu zachowania wynika ze tapla
              sie w przedziale 16 do 18:):):)Może po prostu prowokujesz facetów, wygladem
              osobistym, ubiorem chodząc na stadion? Co? Nie od dzisiaj wiadomo, ze
              przynajmniej co czwarty kibic żużlowy to zwykly "młot i beton", który w czasie
              biegów zaglada w upalne dni w wasz dekolt i traktuje stadion jako pijalnie
              piwska zachwycajac sie zarazem Andreasem czy Crumpem. I tu Mavericku uwaga na
              koszykówce zazwyczaj jest troche wyzszy poziom, a i kibice mądrzejsi od tych
              piłkowych i żuzlowych:):):)Bez urazy:):)
              Dlatego może Twoj facet ma uzasadnione pretesje, myśle że każdy z nas patrzy
              się na piękną kobiete skromnie ubraną latem zwłaszcza tą,ktora podczas równania
              toru niejednokrotnie kręci się podkreślając swoje wdzięki. To chyba normalne u
              meżczyzn?? Pozostaje kwestia kultury osobistej, kobiecej kultury również, ktora
              pozostawia wiele do zyczenia?!

Jeżeli natomiast jesteś skromna dziewczyna i nie dajesz mu żadnych podstaw ku
              temu aby był zazdrosny to proponuje się rozstać wcześniej czy później wysyłając
              go jednoczesnie do specjalisty. Jeśli jest młody to musisz z tym poczekać- może
              dorośnie i zrozumie ze zle postepuje, natomiast jezeli już jest w pełni
              dojrzały i macie razem zamieszkac to ma już facet podstawy tzw. SYNDROMU OTELLA
              i niebawem zacznie zamykać Ciebie w szafie!:):):)Nie rezygnuj w każdym razie z
              chodzenia na stadion i ciesz się z tej przyjemności gra nie warta świeczki,to
              Twoj partner ma problem, a samo wyjscie na stadion to chyba przyjemność: pobyt
              na powietrzu, opalanie gratis:):):)I jeszcze jedno skoro ma problem z pojsciem
              na stadion i robi Tobie wyrzuty to nawet wole sobie nie wyobrazam jak sie
              zachowuje jak wychodzisz na Gdańska ??:):) Zycze powodzenia głowa do gory:)

P.S Jazonie kasuj :D:D:D
      • Gość: Madzia Re: Pomóżcie mi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:28
        Dzięki jesteś fajny,ale ja jeszcze narazie z nim nie zrywam,ale jak zerwę to
        napiszę.Narazie możemy pogadać na forum.Pozdrawiam !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka