Gość: Doris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:08 Wiecie o tym ,że Henryk Gluecklich i Tomasz Gollob zostali uhonorowani przez prezydenta Bydgoszczy medalami 85 lecia powrotu do macierzy jako osoby zasłużone dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byzydura Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.tvgawex.pl 21.01.05, 22:44 ja wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:41 No to teraz prezydent Tarnowa tez powinien nagrodzic swego wybitnego "tarnowiana" jakims medalikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.tvgawex.pl 23.01.05, 14:20 masz racje. Wardzale taki medal sie nalezy. tylko czemu tarnowianin jest w cudzyslowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.01.05, 18:00 Byzydura... albo Ty nie skumałeś, albo ja nie skumałem, trzeciej możliwości nie ma! Ten "tarnowianin" to chodziło o Tomasza Golloba! Skąd Ci Wardzała wpadł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:21 A dlaczego prezydent Tarnowa ma dawac medal bydgoszczaninowi? Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:19 chyba bydgoszcznowi jak sam T.G powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:25 Nie bydgoszczaninowi, tylko tarnowianowi. Bo on już bydgoszczanem nie jest. I nadzieja że nigdy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:02 Na jakiej podstawie piszesz, ze Gollob nie jest bydgoszczaninem? Czy bydgoszczaninem moze byc tylko zuzlowiec reprezentujacy Polonie? A 380 tys. mieszkancow tego miasta to nie sa bydgoszczanie? Wez czlowieku jakas gruba deske do reki i puknij sie nia mocno pare razy w glowe - moze dobrze Ci zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL DO JAZONA!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.01.05, 15:40 Sorki, ale nie wiem jak Ty, ale gdybym sie opiekował forum, to bym zrobił z 'Juby' Pewnie jeszcze nie czytałeś, ale zwracam uwage. W końcu forum nie służy do ubliżania innym. Ja nie przepadam za Gollobami, ale przynajmniej zachowuje to dla siebie, nie okazuje w taki sposób. pozdrowienia... jazon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: DO JAZONA!! IP: *.torun.mm.pl 25.01.05, 16:15 Spoko! Widziałem ten post jeszcze dzis rano- nie chciałem go pochopnie usuwać, ale mysle że masz racje. Jeżeli pozwoli sie na "szmatę", to po chwili bedą lecieć "ch..je". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: DO JAZONA!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.01.05, 16:45 yap... :] Jak do niektórzy mówią... "Lepiej zapobiegać, niż leczyć" ps. żeby nie było że gadam o śmieciach to jak bedziesz usuwał tamten post, to moje dwa ostatnie posty z tego tematu też możesz usunąć. Mi to tam wisi... dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DO JAZONA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 07:20 A o panu Janku Malinowskim jak zwykle zapomniano. Skandal! Henryk G. - OK! Galop - parodia! Tyle w UM o kulturze, a tymczasem... Czym jest kultura pozbawiona wiedzy? Slepota, zeby nie powiedziec inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura do Mavericka IP: *.tvgawex.pl 29.01.05, 13:52 chodzilo mi o to, ze tarnowianinem jest Wardzała, a nie Tomek, bo on zawsze bedzie wielkim bydgoszczaninem. cokolwiek ktokolwiek by nie powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś