Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Medale dla Glucklicha i Golloba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:08
    Wiecie o tym ,że Henryk Gluecklich i Tomasz Gollob zostali uhonorowani przez
    prezydenta Bydgoszczy medalami 85 lecia powrotu do macierzy jako osoby
    zasłużone dla miasta.
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.tvgawex.pl 21.01.05, 22:44
        ja wiem :)))
        • Gość: Bodzio Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:41
          No to teraz prezydent Tarnowa tez powinien nagrodzic swego
          wybitnego "tarnowiana" jakims medalikiem..
          • Gość: byzydura Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.tvgawex.pl 23.01.05, 14:20
            masz racje. Wardzale taki medal sie nalezy. tylko czemu tarnowianin jest w
            cudzyslowie?
            • Gość: MAVERICK PL Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.01.05, 18:00
              Byzydura... albo Ty nie skumałeś, albo ja nie skumałem, trzeciej możliwości nie
              ma!
              Ten "tarnowianin" to chodziło o Tomasza Golloba! Skąd Ci Wardzała wpadł?
              • Gość: Coolek Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:21
                A dlaczego prezydent Tarnowa ma dawac medal bydgoszczaninowi?

Coolek
                • Gość: iv Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:19
                  chyba bydgoszcznowi jak sam T.G powiedzial
                  • Gość: Bodzio Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:25
                    Nie bydgoszczaninowi, tylko tarnowianowi. Bo on już bydgoszczanem nie jest. I
                    nadzieja że nigdy nie będzie
                    • Gość: Coolek Re: Medale dla Glucklicha i Golloba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:02
                      Na jakiej podstawie piszesz, ze Gollob nie jest bydgoszczaninem? Czy
                      bydgoszczaninem moze byc tylko zuzlowiec reprezentujacy Polonie? A 380 tys.
                      mieszkancow tego miasta to nie sa bydgoszczanie? Wez czlowieku jakas gruba deske
                      do reki i puknij sie nia mocno pare razy w glowe - moze dobrze Ci zrobi.
      • Gość: MAVERICK PL DO JAZONA!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.01.05, 15:40
        Sorki, ale nie wiem jak Ty, ale gdybym sie opiekował forum, to bym zrobił
        z 'Juby'
        Pewnie jeszcze nie czytałeś, ale zwracam uwage.
        W końcu forum nie służy do ubliżania innym. Ja nie przepadam za Gollobami, ale
        przynajmniej zachowuje to dla siebie, nie okazuje w taki sposób.
        pozdrowienia... jazon
        • Gość: Jazon Re: DO JAZONA!! IP: *.torun.mm.pl 25.01.05, 16:15
          Spoko! Widziałem ten post jeszcze dzis rano- nie chciałem go pochopnie usuwać,
          ale mysle że masz racje. Jeżeli pozwoli sie na "szmatę", to po chwili bedą
          lecieć "ch..je".
          • Gość: MAVERICK PL Re: DO JAZONA!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.01.05, 16:45
            yap... :]
            Jak do niektórzy mówią...
            "Lepiej zapobiegać, niż leczyć"
            ps. żeby nie było że gadam o śmieciach to jak bedziesz usuwał tamten post, to
            moje dwa ostatnie posty z tego tematu też możesz usunąć. Mi to tam wisi...
            dzięki...
            • Gość: iks Re: DO JAZONA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 07:20
              A o panu Janku Malinowskim jak zwykle zapomniano. Skandal! Henryk G. - OK!
              Galop - parodia! Tyle w UM o kulturze, a tymczasem... Czym jest kultura
              pozbawiona wiedzy? Slepota, zeby nie powiedziec inaczej.
              • Gość: byzydura do Mavericka IP: *.tvgawex.pl 29.01.05, 13:52
                chodzilo mi o to, ze tarnowianinem jest Wardzała, a nie Tomek, bo on zawsze
                bedzie wielkim bydgoszczaninem. cokolwiek ktokolwiek by nie powiedzial.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka