Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hewitt się żeni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:55
    ciekawa jestem czy to z powodu tej australijki nie doszlo do malzenstwa
    lleytona z kim, a swoja droga chyba spodobal mu sie stan narzyczenski
    Obserwuj wątek
      • Gość: nell Re: Hewitt się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:01
        Oczywiście, że szukam taniej sensacji, ale na miejscu Clijsters tez miałabym
        kontuzję podczas trwania AO.
      • Gość: gufi Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.05, 13:19
        Belgijka przy tej lasce to jak kocmołuch wygląda.
        • Gość: nell Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:29
          Wygląda jak Hewitt przy Safinie, jeśli to był powód rzucenia to on też może się
          zdziwić
        • Gość: Nie lubie go Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:41
          A jak on wygląda ?
          Jak dupa zza krzaka.
          • lester31 Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... 31.01.05, 14:26
            Clijsters = obrzydliwa locha !!!
        • Gość: Begina Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:36

Nie ujdzie temu przyjemniaczkowi zdrada wobec Kim. Mam nadzieję, ze za Maratem
          pójdą inni i nauczą go moresu.
          • Gość: krzysiek Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: 220.245.207.* 31.01.05, 15:07
            o ile wiem to Kim go rzucila a nie odwrotnie, z reszta dziwilem sie jak ten
            znany i bogaty chlopak mogl wogole spojrzec na tego kocmoucha
            • Gość: Nie lubie go Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 02:07
              Znany i bogaty...
              To są argumenty dla dziwek.
              Przecież to ostatni prostak.
              Brawo Kim.
      • Gość: ceolk Re: Hewitt się żeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 15:09
        Sprytne - termin już miał, gości zaproszonych także, przyjęcie weselne gotowe -
        tylko panna nie dopisała - więc sprawił sobie nową. Powinszować inwencji
      • Gość: JORK Re: Hewitt się żeni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 17:03
        Rozstała się z Lleytonem ponieważ, on nie rozumie ruchu prawostronnego.
      • Gość: zsuetam Powrót Martiny Hingis IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.05, 17:30
        Dzisiaj na kort wraca Martina Hingis:)Na razie tylko na jeden turniej ale zawsze
        cos.
        • Gość: amerikanos Re: Powrót Martiny Hingis IP: *.net.pl / 195.205.170.* 31.01.05, 18:16
          Martina wraca.ale po pierwszych porażkach zaraz ucieknie.
      • Gość: ruski GBUR! lcd, jesteś za bardzo ciekawski, OŚLE JEDEN! IP: 216.6.210.* 31.01.05, 17:42
        • Gość: !!! lcd, to baba BARANIE drugi!!! IP: *.dsl.mindspring.com 31.01.05, 19:19
        • Gość: 254 Re: lcd, jesteś za bardzo ciekawski, OŚLE JEDEN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:57
          SAM JESTES OSLEM GBURZE JEDEN
      • Gość: zuch Taka tam barbie IP: *.chello.pl 31.01.05, 18:38
        • Gość: as Nie dziwne ze wybral taka dupeczke IP: *.client.comcast.net 31.01.05, 18:55
          Ten belgijski pasztet do niczego sie nie nadawal, a juz na pewno nie do bycia
          czyjas partnerka na cale zycie, tfu tfu na sama mysl...
      • Gość: cat To Clijsters rzuciła Hewitta IP: *.idea.pl 31.01.05, 19:25
        To belgijka rzuciła Hewitta i nie ma się co dziwić, strasznie zarozumiały typ.
        • Gość: mary89 Ślub Hewitt'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:49
          Mnie to najbardziej ciekawi co ten Lleyton tak się spieszy do ołtarza?
          Ma 23 lata!!!
          Ale wcale tego nie pochwalam...
          Jakieś to dziwaczne.
          Najprawdopodobniej Kim była jego pierwszą poważną dziewczyną,
          I on już po 2 latach chce się żenić.
          Może jest zbyt pewny siebie?

Mój kolega, co się tenisem nie interesuje zbytnio uznał, że ta Bec- aktoreczka
          To wycycka z Hewitt'a kasę i go porzuci, bo co taka laska może chcieć od
          obleha...
          Ciekawy punkt widzenia, ale prawdopodobny.
          Dziewczyny w wieku 21lat nie marzą o ślubie, co?!

Faceci co o tym marzą w tak młodym wieku też są dziwni... :/

Wogóle to chałe odstawia Hewitt.
          3 miesiące temu się rozstał z Kim (pasowali i profesją i wyglądam:P)
          A teraz już się zabawia z kolejną młodą panną.
          Hmm, brak klasy i wyczucia?!

A ogólnie to ja go baaardzo lubię jako tenisistę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka