Gość: lcd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:55 ciekawa jestem czy to z powodu tej australijki nie doszlo do malzenstwa lleytona z kim, a swoja droga chyba spodobal mu sie stan narzyczenski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nell Re: Hewitt się żeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:01 Oczywiście, że szukam taniej sensacji, ale na miejscu Clijsters tez miałabym kontuzję podczas trwania AO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gufi Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.01.05, 13:19 Belgijka przy tej lasce to jak kocmołuch wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:29 Wygląda jak Hewitt przy Safinie, jeśli to był powód rzucenia to on też może się zdziwić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie lubie go Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:41 A jak on wygląda ? Jak dupa zza krzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lester31 Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... 31.01.05, 14:26 Clijsters = obrzydliwa locha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begina Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:36 Nie ujdzie temu przyjemniaczkowi zdrada wobec Kim. Mam nadzieję, ze za Maratem pójdą inni i nauczą go moresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: 220.245.207.* 31.01.05, 15:07 o ile wiem to Kim go rzucila a nie odwrotnie, z reszta dziwilem sie jak ten znany i bogaty chlopak mogl wogole spojrzec na tego kocmoucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie lubie go Re: Nie ma się co dziwić, że rzucił Clijsters... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 02:07 Znany i bogaty... To są argumenty dla dziwek. Przecież to ostatni prostak. Brawo Kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceolk Re: Hewitt się żeni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 15:09 Sprytne - termin już miał, gości zaproszonych także, przyjęcie weselne gotowe - tylko panna nie dopisała - więc sprawił sobie nową. Powinszować inwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JORK Re: Hewitt się żeni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 17:03 Rozstała się z Lleytonem ponieważ, on nie rozumie ruchu prawostronnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsuetam Powrót Martiny Hingis IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.01.05, 17:30 Dzisiaj na kort wraca Martina Hingis:)Na razie tylko na jeden turniej ale zawsze cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerikanos Re: Powrót Martiny Hingis IP: *.net.pl / 195.205.170.* 31.01.05, 18:16 Martina wraca.ale po pierwszych porażkach zaraz ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruski GBUR! lcd, jesteś za bardzo ciekawski, OŚLE JEDEN! IP: 216.6.210.* 31.01.05, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! lcd, to baba BARANIE drugi!!! IP: *.dsl.mindspring.com 31.01.05, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 254 Re: lcd, jesteś za bardzo ciekawski, OŚLE JEDEN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:57 SAM JESTES OSLEM GBURZE JEDEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nie dziwne ze wybral taka dupeczke IP: *.client.comcast.net 31.01.05, 18:55 Ten belgijski pasztet do niczego sie nie nadawal, a juz na pewno nie do bycia czyjas partnerka na cale zycie, tfu tfu na sama mysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat To Clijsters rzuciła Hewitta IP: *.idea.pl 31.01.05, 19:25 To belgijka rzuciła Hewitta i nie ma się co dziwić, strasznie zarozumiały typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary89 Ślub Hewitt'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:49 Mnie to najbardziej ciekawi co ten Lleyton tak się spieszy do ołtarza? Ma 23 lata!!! Ale wcale tego nie pochwalam... Jakieś to dziwaczne. Najprawdopodobniej Kim była jego pierwszą poważną dziewczyną, I on już po 2 latach chce się żenić. Może jest zbyt pewny siebie? Mój kolega, co się tenisem nie interesuje zbytnio uznał, że ta Bec- aktoreczka To wycycka z Hewitt'a kasę i go porzuci, bo co taka laska może chcieć od obleha... Ciekawy punkt widzenia, ale prawdopodobny. Dziewczyny w wieku 21lat nie marzą o ślubie, co?! Faceci co o tym marzą w tak młodym wieku też są dziwni... :/ Wogóle to chałe odstawia Hewitt. 3 miesiące temu się rozstał z Kim (pasowali i profesją i wyglądam:P) A teraz już się zabawia z kolejną młodą panną. Hmm, brak klasy i wyczucia?! A ogólnie to ja go baaardzo lubię jako tenisistę :) Odpowiedz Link Zgłoś