Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSKA do domu !!!!!!

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:14
    buhahahahaha ale sie usmialem,myslac tez o was optymistach ktorzy tak sie
    wyprzedzali z wynikiem meczu
    www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=249&wid=2021814&aid=2021896
    to ja mialem racje ze polska sie nienadaje,i bardzo dobrze lepiej spojrzec na
    to z takiej strony, mecze z noregia i ukraina to byl nas szczyt i to tym
    skladem sie juz niepowtorzy
    Do panow pilkarzy: jestescie super przygotowani kondycyjnie

jeszzce raz buahahahah
    i niejebcie mnie bo i tak Polska do domu, awansowali pierwszi i pierwszi wroca
    nie zebym im nie kibicowal,nawet bardzo jestem za polska,no ale z taka gra,
    i jeszzce jedno to ze polska przegrala nieoznaczy ze zaraz musze na nia
    jechac,ja od pocztku mowilem ze niemamy po co tam jechac

Pozdro! i czekam na wasze kontry (bo napewno piane macie na ustach) hahahah
    Obserwuj wątek
      • Gość: aliens Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:25
        zagrali na maxa hujowo...spodziewalem sie duzo wiecej po nich,
        ale fakt faktem ze nawet bramka sie nam w tym meczu nie nalezala.
        oby lepiej bylo z Portugalia chociaz mysle ze wyjsc z grupy nie mamy szans.

pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.futuro.pl 04.06.02, 16:28
        Czy jezeli Lech przegra dwa albo trzy mecze w pierwszej lidze to tez bedziesz
        gardłował, zeby wycofali się z rozgrywek?
        • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:32
          zastanow sie o czym tu jest mowa
          o naszej reprezentacji i o waszych super typowaniach i gdybanaich
          juz to gdzies widzilalem.....studio mundial:tomaszeski i inni tez tak
          optymistycznie wychodza z zxalozenia ze jesztesmy swietni
          dla mnie polska sie skonczyla czy tez wypalila po meczu Polska-Ukraina
          trzeba bylo jakis zmiana,ale engel wie swoje i to pozostaje czekac
          jak juz mowielm w moich typownaich dalem remis polakow z portugalia i
          zwyciestwo na usa
          ale to za malo zeby sie liczyc
          Pozdro (moze sie unioslem,ale po tych "farfloccach co widzilem trudno niebyc
          wkurwionym")
          • Gość: salog Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 62.233.186.* 04.06.02, 16:38
            Z ogromnym trudem powstrzymuje się by Cie nie obrazić!!!!!!!!!!!

Ty pewnie gdybys miał dzieci to wyrzucił by je z chaty po przyniesieniu dwójy z
            matmy.
            Do domu dziecka z dwójkowiczem!

Ty .>>>..... (powstzrymam się)
            • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:40
              heheh juz mi humor wraca !!
          • Gość: XXL Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 04.06.02, 16:40
            Ja byłem większym optymistą dałem porażkę 1:2.

A najbardziej boli nie porażka, ale styl w jakim
            ją ponieśli. Po za pierwszymi minutami nie byli w stanie
            przez 80 minut choć trochę zagrozić Koreii, podejść pod
            bramkę przeciwnika, straszne.

I to ci co tak wesoło wołali za dziennikarzami : "kapusie, pedały".....
            • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 16:42
              XXL
              faktycznie tez obstawiles porazke
              Pozdro ! :)
              • Gość: kolej Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 04.06.02, 17:07
                Salog, xxx - wyluzujcie. Po prostu nasza repra dramatycznie zagrała i jeśli tak
                ma grać to lepiej żeby w ogóle nie grała. Bo nas kompromitują do spółki z
                niejaką Górniak. Wszystko w tym meczu było źle. A repra to co innego niż klub,
                z którym jesteś na dobre i złe ...
                Nawet w II lidze Lecha się nie wstydzę! (a takiej gry reprezentacji owszem - i
                to bardzo!)
                • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 17:11
                  kolej popieram
                  LEch na dobre i na zle
                • Gość: salog Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 62.233.186.* 04.06.02, 17:48
                  Kolej, do jasnej cholery. To nie jest jaks drużyna, to są Polacy! Przecież
                  jesteś mądrym gościem - oni pewnie nie umieją grac lepiej! Nie wolno im ubliżac
                  tylko rzeczowo krytykować!

Tylko o to proszę. Zachowujecie sie teraz jak Ci, którzy po porażce Lecha
                  krzyczeli "a nie mówiłem" - to jest tylko sport, jesteśmy słabsi. Pogadajmy co
                  zrobić by byc lepszym. Nie cieszmy sie z tego że MY przegarliśmy!

Co do goldiego to mam juz teraz pewność (nie, nie uspokoję się)
                  • Gość: kolej Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 04.06.02, 18:16
                    Salog, do jasnej anielki - własnie o to chodzi, że to sport. I dlatego można
                    krytykować nasze gwiazdy, które nie wiadomo co opowiadały przed meczami, a
                    zagrały kompletną kichę. Tym bardziej można krytykować, że - ja przynajmniej -
                    wierzę, że ta drużyna może grać duuuużo lepiej. I grała, sam to parę razy
                    widziałem.
                    A ci goście ( w większości) teraz, przed mistrzostwami, a własciwie już od
                    Norwegii w Chorzowie, zajmowali się:
                    - opowiadaniem co to oni w Korei nie zrobią,
                    - obrażaniem wszystkich, którzy ośmielali się wytykać im błędy,
                    - wywalczaniem jak największego szmalu, łącznie z próbą sprzedawania wywiadów
                    na mundialu (ciekawe kto by to teraz chciał kupić, he,he)
                    Przecież Ty to wszystko wiesz...
                    I to, że MŚ to wizytówka kraju poniekąd, więc dlatego mi wstyd, bo zagrali,
                    niestety, żenująco.
                    Przecież nie stanę się nagle kibicem Korei czy Niemiec, ani nie będę tych
                    gorzkich słów publikował np. na forum soccer.com
                    Ale do paru z tych gości straciłem szacunek (bo można być bufonem, gdy się jest
                    Maradoną, a choćby Wichniarkiem). A nie gdy się na boisku kompromituje.
                    Do Engela szacunku nie straciłem, nadal go za parę najpiękniejszych meczy repry
                    w całej dekadzie cenię. Ale kredyt zaufania znacznie zmalał.
                    pozdro
      • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 17:32
        polacy zjebani na calej lini: prasa,radio,telewizja
        wszystkie formaje zawiodly,chaos,pilkarze sobie przeszkadzali,tak mozna
        uslyszec i przeczytac
        i niema sie co dziwic
      • Gość: metys Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.02, 17:58
        goldi zastanow sie czy jestes polakiem.i tyle.
        • Gość: Sergio Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 04.06.02, 19:43
          Gość portalu: metys napisał(a):

> goldi zastanow sie czy jestes polakiem.i tyle.

chwila, chwila. To nie tak, że piszemy dobrze albo wcale bo jesteśmy Polakami. To
          żaden argument. Goldi pod jednym względem ma rację, ta bufonada piłkarzy,
          żenująca "sprawa Iwana" (fakt, że rozdmuchana przez media, ale ktoś dał im
          pretekst), płatne wywiady (!), lekceważenie kolejnych sygnałów - przegranych
          sparingów. Pamiętacie? Polacy zagrali praktycznie z młodzieżówką Rumunii, u nas
          zabrakło może z 4-5 graczy a Engel tłumaczy się, że nie wystąpiliśmy w
          najmocniejszym w składzie. To ile by przegrali, gdyby Rumuni zagrali w
          najmocniejszym!? Zabawne teorie załon dymnych dla przeciwników. Czy dzisiejsza
          porażka to też była zasłona dymna? Przecież to jakaś paranoja!
          Listkiewicz na tym meczu nie przegrał, jak widziałem dobrze się prowadzał z
          elitą. Pewnie w ten sposób uzdrawiał polski futbol (sic!). Te całe tabuny
          niepotrzebnych ludzi, jak Górniakowa, niczym hieny żerujące na sukcesie jakim
          było zakwalifikowanie się do tych mistrzostw. Nie wiem jak was ale mnie to
          denerwuje.
          Polacy jak grają, każdy widzi. Nie ma więc co komentować - płakać trzeba.

• Gość: Sergio Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 04.06.02, 20:17
            acha, i zgadzam się z salogiem, że cieszyć się nie ma z czego; sarkazm jest tu,
            delikatnie mówiąc nie na miejscu.
            • Gość: Goldi Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 20:42
              Sergio tx
              a wszystkim skuconym mowie
              POLSKA GOLA
              moze sie uda z PORTUGALIA
              Pozdro
              • Gość: Camara Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 217.96.35.* 05.06.02, 08:31
                Gwoli wyjasnienia.
                Pana Kwasniewskiego jako osoby fizycznej nie szanuję, gdyz jest małym
                kłamczuszkiem; natomiast jako Prezydenta RP cenię Go za wywazoną i rozsądna
                politykę.
                Dlatego też mam głeboko w dupsku co imć pan Waldoch, Hajto lub ktokolwiek inny
                mówił w sprawie Iwana lub wywiadów; albo czy kocha sie z mociupankiem Blońskim,
                czy nie. Jak ktoś sie poczuł urazony, to niech na nich jeżdzi.
                ALE JEST MI QRWA PRZYKRO, kiedy czytam te sfrustrowane posty dotyczące
                REPREZENTACJI POLSKI. To jest NASZA drużyna i ja zawsze będę z nią, nawet jak
                przegrają 0:15 z USA. Tak jak z Lechem.

Pewnie usłyszę, że krytyka jedno, a kibicowanie naszym drugie i nawzajem sie to
                nie wyklucza.
                Ale ja dziekuję, to nie dla mnie.
                W poniedziałek znowu mecz - ja wierze, że wygramy 1:0.
                Pozdrawiam
                Camara
                • Gość: Pcheła Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.pkobp.pl 05.06.02, 08:56
                  Gość portalu: Camara napisał(a):

> Gwoli wyjasnienia.
                  > Pana Kwasniewskiego jako osoby fizycznej nie szanuję, gdyz jest małym
                  > kłamczuszkiem; natomiast jako Prezydenta RP cenię Go za wywazoną i rozsądna
                  > politykę.
                  > Dlatego też mam głeboko w dupsku co imć pan Waldoch, Hajto lub ktokolwiek inny
                  > mówił w sprawie Iwana lub wywiadów; albo czy kocha sie z mociupankiem Blońskim,
                  >
                  > czy nie. Jak ktoś sie poczuł urazony, to niech na nich jeżdzi.
                  > ALE JEST MI QRWA PRZYKRO, kiedy czytam te sfrustrowane posty dotyczące
                  > REPREZENTACJI POLSKI. To jest NASZA drużyna i ja zawsze będę z nią, nawet jak
                  > przegrają 0:15 z USA. Tak jak z Lechem.
                  >
                  > Pewnie usłyszę, że krytyka jedno, a kibicowanie naszym drugie i nawzajem sie to
                  >
                  > nie wyklucza.
                  > Ale ja dziekuję, to nie dla mnie.
                  > W poniedziałek znowu mecz - ja wierze, że wygramy 1:0.
                  > Pozdrawiam
                  > Camara

Camara jesteś gość!! Super post!! Dałeś popalić wszystkim frustratą i
                  zakompleksionym pseudorealistą. Chociaż tak szczerze to mi ich żal. Straszne musi
                  być ich życie, gdyż boją się wszystkiego i wszystkich oraz pochodzą z tak
                  beznadziejnego narodu jakim są Polacy, którzy potrafią "tylko" np. pojechać na
                  Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej. Serdecznie pozdrawiam!!

• Gość: Alchem Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:08
                    zaczynalem czytac ten watek i wscieklosc we mnie narastala z postu na post >:(
                    dlatego dziekuje Ci Camara, ze napisales to co napisales,bo juz zwatpilem ze
                    wszyscy maja w dupie repre bo przegrala mecz. Lecha by tak nie potraktowali i
                    zadne tlumaczenie, ze repra to nie Lech.

Wierze, ze z Portugalia zagraja rewelacyjny mecz i nadal bedziemy miec szanse
                    na awans.

pozdro
                • misza01 Re: POLSKA do domu !!!!!! 05.06.02, 09:04
                  Krytyka to jedno i święte prawo kibica, dziennikarza itp. a co innego jakaś
                  niezrozumiała satysfakcja z porażek naszej druzyny. zgadzam się w pełni z tym,
                  że nie traktujemy Repry jak nieboszczyka, o którym się pisze albo dobrze albo
                  wcale, ale to Nasza reprezentacja, która jeszcze gra, mundial się nie
                  skończył.Ale teksty,że wstyd, że cieniasy, wyzywanie od palantów piłkarzy,
                  trenera itp to przesada. rzeczowa krytyka tak, ale na to będzie chyba czas po
                  MŚ- wtedy na pewno wrócą takie tematy jak Wichniarek, Kosowski, Iwan, Sibik,
                  premie, pedały, bufonada, zarozumialstwo...Miejmy chociaż tą satysfakcję, że my
                  zrobiliśmy co mogliśmy- byliśmy do końca z tą drużyną, z Naszą drużyną.
                  Mieszanie z błotem naszych reprezentantów tylko lub aż dlatego,że przegrali
                  jest nie na miejscu.

P.S. Swego czasu po naszym forum pojawiały się teksty o nadmuchanych i
                  pękających balonikach, realizmie, zarozumialstwie i rozdmuchiwanych
                  oczekiwaniach. Ku przestrodze.
                  • feelgood Re: POLSKA do domu !!!!!! 05.06.02, 11:44
                    Przyłączam się do apelu, aby rzeczowo krytykować (a oby chwalić) dopiero... po
                    30 czerwca. Wtedy dopiero uzyska się właściwy dystans. A póki co "piłka w
                    grze" - w chwili, gdy to piszę wynik USA-Portugalia brzmi 3-1...

Cieszę się z każdego meczu Polski w futbolowej elicie - czekałem na to 16 lat,
                    obym nie musiał czekać kolejnych.

nARKA
                    • Gość: Sergio Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.06.02, 12:59
                      szanowni panowie
                      wczorajsza porażka naszej reprezentacji nie sprawiła mi najmniejszej
                      satysfakcji, nikomu nie powiem "a nie mówiłem?" bo nic nie mówłem przed tymi
                      mistrzostwami. Chcę tylko dodać, że nie jestem ślepy i jak druzyna gra
                      papudracko to nazywam ich papudrakami, nie wyklucza to, że w kolejnym meczu
                      może się to zmienić na plus. W końcu to są mistrzostwa, turniej, a te rządzą
                      się swoimi prawami. W żadnym zdaniu nie miałem zamiaru dać do zrozumienia, że
                      przestaję się identyfikować z reprezentacją. Wyrażam tylko swój pogląd w
                      oparciu o obejrzanych kilka ostatnich meczów naszych, w których nikogo, ani nie
                      zaskoczyli, ani nie zachwycili.
                      Nie odsyłam nikogo do domu dziecka, jak to ktoś się wyraził a co widzę to widzę
                      i nikt mnie byle czym nie zaślepi. Wam natomiast życzę coraz lepszego humoru
                      przy okazji kolejnych spotkań, bez względu na wyniki. Można i tak i wcale wasza
                      postawa mi nie przeszkadza.
                      Portugalia przegrała. Moje pytanie brzmi: słabość faworytów czy życiowa forma
                      Amerykanów?
                • Gość: kolej Re: POLSKA do domu !!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 05.06.02, 15:32
                  Camaro, dzieki za ton rzeczowy, milej sie polemizuje z Toba niz np. z kims, kto
                  sam przyznaje ze meczu nie widzial o op... tych co krytykuja.
                  Ale - nie zgodzimy się, i mysle ze sa to roznice glebsze niz stosunek do tej
                  porazki repry.
                  Otoz ja krytykuje repre wlasnie dlatego, ze mi zalezy na jej dobru, bo mnie
                  wkurza ze tak graja faceci ktorzy REPREZENTUJA MOJ KRAJ. I slusznie mowisz by
                  nie utozsamiac ludzi z instytucjami. I dlatego wlasnie mozna - i trzeba poki
                  czas - tych ludzi krytykowac. By bronic tych instytucji badz wartosci.
                  Trzeba krytykowac w swoim gronie, ale TERAZ. A nawet owazam ze trzeba bylo to
                  robic wiosna (wtedy raczej tak nie uwazalem).
                  Po prostu, Camaro - w XVIII wieku nalezalbym do stronnictwa tych, co krzycza
                  ZLE sie dzieje, mosci Panowie, a nie do tych, co uwazali, ze nie nalezy kalac
                  wlasnego gniazda.
                  Wszelka reforma, naprawa, musi wychodzic od szczerosci i prawdy - w rodzienie,
                  w kraju, w reprezentacji w pilce wreszcie.
                  A przyznaje, moze goldi troche przesadzil w tonie wpisu. Ale wolno mu. A mnie -
                  Ty to wiesz - nie chodzi o schadenfreude. I bede tych misiow na cale gardlo za
                  piec dni dopingowal...
                  pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka