Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji Pride

IP: 128.95.25.* 03.03.05, 02:25
    chlopcy dostana wpie..az milo. ciezko jest zycie sportowca na emeryturze.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: kokorek Saleta hahahhahahaha :) IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:55
        Saleta, on chyba na starosc szuka powaznych urazow, powazniejszych niz ten co ma obecnie - uraz mozgu - co wiaze sie z totalna glupota :) Nastula, pozostawie to bez komentarza, szkoda chlopakow, fajni byli...
      • Gość: bababa A od kiedy to w Pride nie mozna kopac w glowe ??? IP: 217.153.88.* 03.03.05, 09:29
        Soccer kicki rulez!
        • szamoni Re: A od kiedy to w Pride nie mozna kopac w glowe 03.03.05, 10:05
          raz można a raz nie zależy od zawodów jak sie umówią
      • Gość: asdf Re: Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji P IP: 217.153.67.* 03.03.05, 09:33
        Hidehiko Yoshida były judoka ma na dzień dzisiejszy całkiem dobry wynik 4-2-1.
        Ale faktem jest, że Nastula będzie musiał ciężko trenować, żeby wytrzymać
        przynajmniej rundę z Wanderleiem Silvą.
      • Gość: Barbapapa Saleta! Litosci Mistszu!!! IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 03.03.05, 09:47
        Nastula jest klasa sama w sobie. Zycze mu powodzenia i mam nadzieje, ze
        zaistenieje na ringu. Saleta... Coz... jest to drugi, obok najfspanialszego
        kierowcy Holowczyca, przypadek ktory doprowadza mnie do rozstroju zolodka. Nic
        nie wygrywa, nic nie zdobywa, ale wszedzie go pelno. Znowu dostanie wpier...
        Dla obu Panow respekt za odwage.
      • Gość: emeryt Re: Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji P IP: 217.153.85.* 03.03.05, 09:52
        no chopcy, wy bydziecie prani-juz mi jest wos żol
        • Gość: qubi Saleta ty porypie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 09:58
          Przemku, kasztanie, przecież tylko wstyd polsce przyniesiesz zostaw K-1 dla
          prawdziwych zawodników i nie myśl ze jesteś jednym z nich ty statysto zacznij
          może trenować shotokan tam może cie nikt nie pobije jak oczywiście ładnie
          poprosisz
          • Gość: f. Qubi, ty byś nawet pół rundy z "kasztanem" nie... IP: 212.126.14.* 03.03.05, 11:37
            wytrzymał! Internetowy wojownik, a realu byś się w gacie zes...ł
            • Gość: qubi Re: Qubi, ty byś nawet pół rundy z "kasztanem" ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:50
              tak sie składa mój przyjacielu że zdażyło mi sie z nim sparować i jakoś to było
      • Gość: krem ostatnio bylo cicho o salecie IP: *.toya.net.pl 03.03.05, 10:00
        moze zrzucał sadło i chociaz bedzie na poczatku walki jakos wygladal :)
      • Gość: januszp Re: Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:18
        Dobry art
      • Gość: Arek Re: Nastula nie jest bez szans w Pride (Pridzie?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:28
        Nie wiem w jakiej jest formie ale jako judoka ma wiecej szans niz zawodnicy ze
        sportow kopanych (patrz gale w Polsatsport - oczywiscie poziom inny). Wiekszosc
        walk rozstrzygana jest w parterze, dzwignie lub chwyty, tylko trzeba dojsc do
        zwarcia. Mistrzem tej dyscypliny przeciez i tak nie bedzie - jest za stary i
        zanim zbierze odpowiednie doswiadczenie w takich walkach to pora bedzie pozna.
        Ale pare fajnych walk stoczy. I moze wreszcie Pride jakas tv pokaze.

A co do Salety to nie wierze w pojedynek z LeBannerem. Przemek pewnie na
        treningu przed walka "zlapie" jakas kontuzje i z "zalem" bedzie tlumaczyl, ze
        nie mogl sie ludziom pokazac. Jesli by doszlo do walki to Geronimo urwie mu leb
        (choc to nie bedzie wielka strata do polskiego sportu).

Pozdro
        • Gość: Lichu Re: Nastula nie jest bez szans w Pride (Pridzie?) IP: *.ds.awf.gda.pl 04.03.05, 12:05
          Drogi Arku jezeli choc troche interesujesz sie pride'm to powinienes znac takie
          nazwiska jak Ogawa Yoshida Nakamura Oyama czy chocby mistrz wagi ciezkiej
          Fiodor Emalienko? Oni wszyscy sa judokami!!! Wydaje mi sie zeby wyglaszac
          jakies sensowne opinie trzeba miec o tym jakies pojecie a ty niestety masz
          nikle!!!
      • Gość: zawodnik MMA Re: Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 14:53
        Saleta dostał od Jarosza podczas przygotoań do K-1 Skandynawia w których jednak
        nie wystąpił.
      • Gość: gosciu555 Re: Saleta i Nastula będą walczyć dla federacji P IP: *.RES.cmu.edu 03.03.05, 21:04
        nastula pokarze klase, ale co do wystepu salety to bym sie nie podniecal
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka