Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 22:29 Bar Kasia zaprasza na zabawę andrzejkową 28.10 oraz na zabawę sylwestrową gra zespół KRIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolek Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 05:45 >Bar Kasia zaprasza na zabawę andrzejkową 28.10 oraz na zabawę >sylwestrową gra >zespół KRIS Na lepszy zespół nas nie stać. Poza tym w razie gdyby Kris zaniemógł zawsze ktoś z gości będzie mógł sobie pośpiewać karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:03 a jaka cena za wstęp od pary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 21:03 witam z tego co wiem to na andrzejki 50zł od pary to chyba nie jest dużo ja jestem stałą klientką tego baru i wam powiem że od nowej właścicielki klimaty się zmieniły na lepsze i polecam ten bar bardzo ważne że w kibelkach jest czysto i obsługa super naprawdę polecam bar zapomniany prawie przez wszystkich a szkoda bo ma super klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 21:08 dzięki za informacje o tym barze ponieważ dzięki tobie mogę wyprawić tam swoją 18 byłem tam zobaczyć i przy okazji zastałem tam fajna imprezkę karaoke było dużo wiary i fajnie się bawiłem naprawdę polecam [mają tani browar] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasteczkowy Re: Bar Kasia IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 16:56 Byłem tam i potwierdzam - super klimat. Z jednym stwierdzeniem bym jednak polemizował: " tani browar ". Tani, to on nie jest :-).Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Bar Kasia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.10.09, 17:29 utrzymanie kosztuje ma być fajnie muszą zarabiać chcesz tanio kup w sklepie siedz w domku i spoglądaj w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 19:02 siedzieć w domu?ja wole imprezy w kasi nie ma menelstwa panuje miła atmosfera i nie jest tak drogo [normalna kasa ]a co powiecie na dom kultury tam dopiero jest browar za 5 zyla pozdrawiam i zapraszam na karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 18:57 wiem na miasteczku jest tańsze piwo ale nie ma takich klimatów a parę groszy to nie tak dużo i tam nie ma tyskiego i wiele innych piw no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Bar Kasia IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.10.09, 20:34 Nie patrzy się gdzie jest tańsze piwo,chodzi o kulturę osobistą ,jeśli macie na względzie tanie piwo ,zapraszam do Kasi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 11:25 A co to za zespół KRIS znacie ich? Jak graja kto tam gra bo słyszałem że dużo piją i słabo grają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 12:48 No to zle słyszałeś... Bawilam się ostatnio na imprezie, na ktorej gral ten zespół. Super spiewają i graja. Wszystkim się bardzo podobało. Utwory dobierane pod publikę a alkoholu w ogole nie pili. Ludzie wiedzą co robia. Na pewno nie bedziecie zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoj dobry przyjac Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:48 Nie wiem gdzie to słyszałeś ale to kompletna bzdura w zespole tym śpiewa Natalia WAŻNE! nie pali nie pije a w szkole ma średnia 5.0 wiec wiec trochę nie trafiony komentarz z twojej strony. Zanim coś napiszesz zaczerpnij troszeczkę informacji bo robisz bardzo nie mila atmosferę a przecież Polacy to kulturalny naród. Ps ty jaką masz lub miałeś średnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 12:36 CO to za wynalazek KRIS??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Buczyński Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 13:51 LOLO śmierdzisz konkurencją Tylko dlaczego Cie to tak boli? A może jakieś nazwisko i adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 18:05 Tak jak pisałem już w innym temacie. Zespół jest świetny, grali u nas na połowinkach, było super a wokalistka ma piękny głos. Wygrała "mam talent" tutaj w Świeciu i na miss Świecia śpiewała. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałam pecha Re: Bar Kasia IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 18:24 A za to u mnie grali na weselu i kibel był ten co grał na organach uwalił się już po oczepinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 18:51 Koleżanko, na organach w tym zespole gra dziewczyna, także chyba pomyliły Ci się zespoły a może chodziło Ci o Robkris? Tam grał na organach taki jeden co lubił popić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 19:45 Pewnie tak. Zastanow sie dziewczzyno zanim cos napiszesz. haha. Zgadzam sie z poprzednikiem, zespol warty polecenia z czystym sumieniem. sam wybieram sie na andrzejki i pewnie bedzie super impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miałam pecha Re: Bar Kasia IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.10.09, 20:02 u mnie na weselu na organach i gitarze grał taki mały ciemny blondyn i wiem dobrze co za zespół. PORAZKA Odpowiedz Link Zgłoś
karla9876 Re: Bar Kasia 24.09.13, 17:24 To dziwne - piszecie, że w Robkrisie "grał na organach taki jeden co lubił popić". A macie na to dowody? Pisać i oczerniać każdy potrafi. Z tego co wiem i z tego co nawet sama ostatnio miałam okazję zobaczyć, chłopak gra dalej. Ma swój zespół (już bez pana, od imienia którego pochodziła druga część nazwy zespołu Robkris), radzą sobie rewelacyjnie. Nazywają się, o ile dobrze pamiętam, SKALA. Na miejsce pana K. znalazł świetnego gitarzystę. Grają, śpiewają na wysokim poziomie (grają, a nie odtwarzają midi z pendrive!!). I bez podkładania świni konkurencji. A jeżeli Robert (bo tak ma na imię ten "taki jeden co lubił popić") rzeczywiście by się upijał na imprezach, to miałby teraz grania? Dałby sobie teraz radę bez pana K.? Zapewne nie! Więc wszystko jest jasne. Więc po co to całe oczernianie? Moim zdaniem powód jest taki, że niektórzy myślą, że robiąc innym złą markę, zagarną ich klientelę. Niestety w tym przypadku to się nie udało. Młodej Pary nie interesuje czy zespół lubi wypić czy nie. Młodej Parze zależy na tym, aby goście się dobrze bawili, a zespół grał do tańca tak, że noga sama będzie chodzić. A Skala tak właśnie gra. Nawet teraz odpowiadając na ten wątek z ciekawości weszłam na ich stronę na FB. i co widzę??? Komentarze i podziękowania od nowożeńców, którzy są wdzięczni zespołowi za piękne wesele. To mówi samo za siebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 20:47 Dziewczyno, jesteś mało wiarygodna, a jak dla mnie to chłopcem o imieniu Robert i z pewnością grasz w zespole Robbend? Konkurencja nie śpi o czym świadczą Twoje głupie wypowiedzi na forum. Znam ten zespól prywatnie i widzę, że zżera Cię zazdrość, próbujesz popsuć opinie ale niestety Ty Im nawet do pięt nie dorastasz. A poza tym, czy widział ktoś człowieka, który gra na dwóch instrumentach jednocześnie? Totalna bzdura. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci wielu sukcesów w tym co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 21:32 Jaka normalna panna mloda napisalaby, ze na jej weselu byl kibel. hahahaha. Rzeczywiscie smierdzisz konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz A Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 11:46 Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów:) Małe nawiązanie do zespołu Kris. Zespół grał w naszej wsi - Chrystkowie festyn dożynkowy 12.09.2009r a 23.10.2009 jubileusz dla moich dziadków. Wszyscy bawili się świetnie i byli bardzo zadowoleni, szczególnie dziadkowie, którzy mogli pobawić się przy swoich utworach z młodości a młodzież o 22 tańczyła już bez butów:) Oboje grają na instrumentach, śpiewają i są profesjonalistami, nie wspominając już o bardzo dobrych głosach. Andrzejki z tym zespołem na pewno będą udane:) Polecam wszystkim i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Zacharski Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 15:03 Pani Grażynko te glupoty to wypisuje ten Pijak Robert co go pani Zwolnila z roboty za chlanie .gosc ponizej krytyki zero kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 15:27 Dokładnie. Wywaliła go Pani z pracy, bezczelnie podszywa się za jakąś dziewczynę i psuje opinię zespołowi, bo jest zazdrosny. Szkoda słów. Przykre ale prawdziwe. A andrzejki napewno beda extra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA wie Re: Bar Kasia IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.10.09, 18:11 Mylicie mnie z Kimś . Widziałam i wiem jak grają beznadzieja nie to co kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Zacharski Re: Bar Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 19:09 Więcej już na twój temat pisać nie będę bo szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Bar Kasia IP: *.146.175.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 10:58 Zespół "KRIS" istnieje od niedawna. Znam go za czasów kiedy jeszcze nazywał się "AWERS"- jest de best. " ROB" to pomyłka- głos i wygląd koguci. Chcecie posłuchać tych fałszów na szumie www.robbend.pl.tl A chcecie wiedzieć jakim jest analfabetą poczytajcie www.robssons.pl.tl Nie powinno się kogoś krytykować skoro samemu jest się nieudacznikiem....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz A Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 11:11 Tak, zespół Kris istnieje od niedawna ale nigdy przedtem nie nazywał się Awers. Kris to nowy zespół a Awers to były zespół Robbend, "Kris" jest po prostu super, grali u mnie i jestem bardzo zadowolony. Przepiękny głos Pani Natalii. Pozdrawiam członków zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Bar Kasia IP: *.146.175.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 12:10 "AWERS" nazywał się przed "ROBKRISEM"."ROBBEND" to pomyłka. Teraz jest "KRIS". Zawsze udana zabawa więc polecam andrzejki w "KASI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoszły go ść Re: Bar Kasia IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.09, 12:11 Po tym, co tu przeczytałem wiem jedno - do tego baru więcej nie pójdę: drogo i chamsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Bar Kasia IP: *.146.175.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 12:26 Jeżeli ktoś nazywa się "Niedoszły go ść " to co może wiedzieć o klimacie a w szczególności o cenach w tym barze...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Bar Kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 13:20 Witam znam zuske zajebista babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Bar Kasia IP: *.146.175.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 13:40 A którą Ci chodzi bo są dwie i obie znasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Bar Kasia IP: *.146.175.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.10.09, 12:18 "AWERS" nazywał się przed "ROBKRISEM". Teraz jest "KRIS". Zawsze udana zabawa.Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bar Kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 12:44 zgadzam sie zawsze udana zabawa,kupa smiechu, imprezy sa super,a jak sie komu nie podoba niech idzie do klubu Angel tam napewno mu sie spododa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bar Kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 13:01 czytałam wasze wypowiedzi i opinie na temat zespołu Kris...zam Krzysia osobiście ma ładny silny głos,muzyka udana taka jaka ma by. Potrafi dobrac do otoczenia,jest naprawde super. No cóz Robert...racje maja nie dorastasz mu do piet i mało tego nigdy nie osiagniesz tyle co Krzys.A co bo samego baru Grazynki..bar jest zajebisty,wiara r,owniez i nie jest wcale tak drogo,ceny wszedzie w barach sa prawie takie same,jesli sie komus nie podoba niech poprostu nie chodzi,a nie obraza własciciele...no ale jak ktos zostawił kulture w polu...zawsze bedzie burakiem.Sama ide na zabawe jedna jak i druga i wiem ze bedzie zarabiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Bar Kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 13:15 Pozdrawiam wszystkich barowiczów z KASI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 17:07 hej bar kasia jest super i nie wiem jak ktos może bzdury pisac na ten temat można tam posłuchać każdy rodzaj muzy i to się chwali bo gdzie poleci metal?????stary rock????? punk????no gdzie ????można przynieść płytkę i barmanka puszcza jest coooooooollllllllllllllll pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baroicz Re: Bar Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 17:14 no popieram jedyny bar co sie trochę rozwija tylko szkoda że jeszcze jest mało wiary ludzie zapraszam nie pożałujecie hejka Odpowiedz Link Zgłoś
moniamonia6666 Re: Bar Kasia 29.11.13, 11:02 Nowa wlascicielka"Kasia", nowy wystroj, amosfera...Bar Kasia Zaprasza na kawke, piwko, coś na zabek.. Nie wiesz co z sobą zrobić? Weź znajomych, przejdź się do nas i sam się przekonaj! Zapraszamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniamonia6666 Re: Bar Kasia 29.11.13, 11:03 Bar Kasia, przy ul. Kraszewskiego 10A, Świecie... Zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś