Gość: Bic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! 16.06.02, 15:22 Brawoooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam za nich kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Do boju chłopaki z wyspy św Patryka!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bic Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 15:27 hubar napisał(a): > Brawoooooooo!!!!!!!!!!!!!!! > Trzymam za nich kciuki!!!!!!!!!!!!!!! > Do boju chłopaki z wyspy św Patryka!!!!!!!!!! Tak jest to się nazywa wola walki. SUPER !!!!!! Naprawdę godne podziwu. Trzymaj się "ZIELONO WYSPO" Jestem z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! 16.06.02, 15:22 Bałem się, że Keane też nie strzeli, bo miał strach w oczach. A ten głupi Camacho ma za swoje. Taktyka obrony 0:1 przez cały mecz jest niedopuszczalna. Ciekawe jak im pójdzie w dogrywce, skoro ten łoś zdjął juz Morientesa i Raula. Go Eire! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 16.06.02, 15:49 Oby im się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bic Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 15:56 Jestem pewny że się im uda. Pewnie będą jedenastki. Odpowiedz Link Zgłoś
wortal Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! 16.06.02, 16:25 Gość portalu: Bic napisał(a): > Jestem pewny że się im uda. Pewnie będą jedenastki. Niestety nie udało się ;-(( ---- Zapraszam na :: www.wortal.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chlodulf Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! 16.06.02, 17:34 Wola walki i nic więcej. Jak się próbuje kopiować futbol angielski, to trzeba jeszcze mieć takich zawodników jak Beckham, Rio F. czy Owen. Na samym fuksie daleko się nie zajedzie i zieloni rzemieślnicy jadą do domu. Viva Espana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvvcc Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.06.02, 20:54 Lepsi zieloni rzemieślnicy i wojownicy niż płaczliwe i przereklamowane cioty hiszpańskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: IRLANDIA - WOLA WALKI @!! IP: *.acn.waw.pl 16.06.02, 20:59 Gość portalu: cvvcc napisał(a): > Lepsi zieloni rzemieślnicy i wojownicy niż płaczliwe i przereklamowane cioty > hiszpańskie! Tak było, Irlandia to wspaniali chłopcy! Serce rośnie jak się na nich patrzy, to gra do ostatniej kropli krwi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś