redakcja 05.09.01, 18:02 Co sądzicie o przedostatnim meczu Polaków w eliminacjach piłkarskich MŚ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 18:59 Szkoda że bez kałużnego, ale będxzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jarmol Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.expedit.dk 07.09.01, 09:47 Nie rozumiem tej paniki.Sam trener powiedszial, ze mial klopoty z postawieniem zawodnikow na nogi. Wprawdzie szybko poprawil sie, ze psychicznie, ale pewnym jest, ze awans byl uczczony. Sprobojcie po dwoch dniach balangi biegac po boisku. Jest ciezko a i pilke slabo widac. Poza tym po co pokazywac teraz co sie potrafi. Byc lekcewazonym przez przeciwnika to as w rekawie i miejmy tych asow jak najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 08:30 Pełna kompromitacja , brak profesjonalizmu , rysa na sukcesie jakim jest awans. Miejmy nadzieję że piłkarze więcej nie popełnią takiego blamażu , bo przegrać 4- 1 można z mistrzami świat i to nie będzie wstyd , ale z Białorusią i to w takim stylu to poprostu przykre i wstydliwe , może nie dla piłkarzy ale napewno dla kibiców. P.S. Miejmy nadzieję , że bedzie dobrze i znów reprezentacja będzie tą drużyną pełną wiary i determinacij jaką była do meczu z Białorusia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 19:46 Jest super, szczególnie, że już tylko 2 godziny do meczu :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:50 Narazie nie ma jeszcze czego komentować, bo mecz dopiero za 10 min. No ale gdy będzie już po wszystkim...to kto wie :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killler Spusmy bombe na bialoruz IP: *.gl-jp.digi.pl 05.09.01, 21:37 Bailorusini maja wpierdol a korupcja w PZPN kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NeX To przede wszystkim tragedia dla Szpaczka IP: 217.97.221.* 09.09.01, 13:50 Piłkarze dostali od Bozi upomnienie... bo zaczeli już pieprzyć o sobie kosmiczne bzdury ( Jurkowi też się udzieliło ). Przygłupi wazeliniarz z TVP dostał za swoje ( obyś zdechł h..u ) Niech obejrzy sobie te pierdoły z jego udziałem i kadry po meczu z Norwegią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 20:10 Arek Bak powinien sobie dac spokoj z reprezentacja . Przeciez to kompletny leszcz !! Kukielka zreszta teznie lepszy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:12 Kurde, nie jest fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:13 Ale mysle ze wygraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:15 mam nadzieje, ale z tego, co czytam, to moze byc roznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:18 Moze byc roznie, jednak wierze w naszych. A gdzie czytasz? Ja na gazecie i interii... czasem mozna dojsc do wniosku ze dwa rozne mecze - u jednych strzela Olisadebe, u drugim Kryszalowisz, to Romaszczenko a to Milewski... heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:23 na onecie, ale z tego co piszesz, to ciekawiej bedzie jak badne na innych - takie spojrzenie z wielu stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:26 Na onecie w 13 min. jeszcze kto inny strzelal.... ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:27 Nie mowiwac o zoltej kartce dla Polaka... i komu tu wierzyc... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:29 moze oni rzeczywiscie ogladaja rozne mecze, albo ten bialoruski tani alkohol rzucil sie na oczka... choc zapewne ogladaja transmisje na wizji z niecierpliwoscia czekam na komentarz mojego ulubionego Szpakowskiego albo drugiego lidera Szaranowicza - oni zawsze tak pieprza ze nie musze bakac, bo i tak sie pokladam ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azra Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:12 Na razie 1:0 dla przeciwnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 20:32 Bak ! Zejdz juz z boiska !!!! Co za patafian :((( Kukielka na srodku obrony zupelnie nie wie co sie dzieje ! Ustawia sie jakby pierwszy raz w zyciu gral na tej pozycji . Niestety to nie polska liga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:07 2-0 ! Kukielka !! Co ten pan robi w reprezentacji !? Taki ciec na srodku obrony to jakies kosmiczne nieporozumienie !! I niech mi Engel nie mowi , ze mamy 20 wyrownanych pilkarzy . Nie bylo Olego , byla dupa blada , teraz graja Bak i Kukielka i wypadaja wrecz zenujaco :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Kukiełka ... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 09:40 Może od razu powołać całą obronę Groclinu lub innej odry wodzisław, napastników z innego farmazonu i niech chłopaki grają w mistrzostwach świata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:07 2:0,ale chała.Będzie się czego wstydzić na Mś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:29 To wstyd......kto tam gra.....Engel powinien wywalic paru graczy i nie dac chlac na zgrupowaniach.Kto tam gra Grenlandia z Bialorusia????????? Odpowiedz Link Zgłoś
m3kaczmar MECZ 05.09.01, 20:16 Na razie to sa jaja... Łukaszenka zaciera rece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieplak Re: MECZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:04 Lukaszenko widocznie chcial wyslac pilkarzy na wycieczke do kopalni uranu...motywacja byla duuuuza ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MojoJojo Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:04 Zabierzcie Tomaszewskiego z Minska on jest do niczego. Jeszcze jeden jego komentarz w stylu "desantowcy Białoruscy" i padne. Może - ja nie wiem - zabrałby się za trenerkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:10 Kukielka !!! Spierdalaj pan do domu !!!! 3-0 z Bialorusia to juz lekka kompromitacja :((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout i juz 0:2 dla Lukaszenki IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:10 pieknie, k?$%^&, pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekp Re: Czy to pomylka??? IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:10 Niestet to jedyna mozliwosc - sledze mecz w internecie i na moim monitorze po 48 minutach jest 2:0 - czy to aby nie pomylka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalmly Re: Czy to pomylka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.01, 21:13 Niestety: 3:0 !!!!!!!!!!!!!!! Polacy graja fatalnie w obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco 3:0 dla Łukaszenki!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:15 Ale blamaż!!!!!!!!!!Hat -tick Wasiljuka. Fantastyczna asysta Kukiełki przy trzeciej bramce. Co za piłkarz!!!! Ludziom czekającym na retransmisję w TVP doradzam wcześniejsze położenie się spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretny Re: 3:0 dla Łukaszenki!!!!! IP: *.cc.fc.ul.pt 06.09.01, 11:25 Jaki kon jest kazdy widzi a ze jest to szkapa musimy sie z tym pogodzic. Szkoda ich puszczac do Azji i tracic pieniadze polskich podatnikow. Sekretny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekp Re: chyba jednak nie IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:17 to juz chyba nie jest pomylka, tylko parodia 3:0 - trzeba bylo jednak rezerwy wyslac, to byloby na kogo zgonic i obciachu by nie bylo, a tak szkoda gadac. Tylko mi nie mowcie, ze chlopcy Lukaszenki graja w dodatku bez swoich gwiazd z Dynama, bo wtedy obciach jeszcze wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.fmi.ch 05.09.01, 21:12 Co to jest? Moze mecz sprzedali, bo jak nie to albo olewaja (awans juz jest) albo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0:3 !!!! Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:15 to juz jest pieprzony SKANDAL - co oni, mecz sprzedali!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knockout 0:4 k.... co sie dzieje! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:24 ja chrzanie - co juz zachlali a konto Japonii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:55 mecz to mozna sprzedac 2:1, zeby wstydu nie bylo, a nie 4:1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:26 Pochlali na zgrupowaniu ale panowie to wstyd co wy gracie.Czy wy jestescie zawodowcami.Jakis Wasiluk wami kreci......Boze co wy robicie pseudozawodowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_M Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: 10.105.13.* 05.09.01, 21:14 ... nieprawdopodobne, ci ludzie nie szanuja samych siebie. Media zaglaskaly naszych gwiazdorow, a ci usilnie pracuja na to, zeby nie mozna bylo powiedziec, iz stare nawyki mamy juz za soba. Niech ich Polsat zakoduje za to, ze lekcewaza kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:20 Sorry , ze sie powtarzam ale czy Kukiela cos cpal czy on zawsze tak gra? Arkadiusz Bak wspaniale przed chwila nie trafil w pilke ! Wole juz dennego Brzeczka czy bezbarwnego Zdebela . Przynajmniej nie raza brakiem podstawowych umiejetnisci pilkarskich . O !! 4-0 ~!!!!! Kukielka jest kurwa genialny na tej obronie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:41 AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasiljuk Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:21 4:0 - to gorzej niż walkower, po co było jechać ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu 4 : 0 !!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:23 CO SIE DZIEJE????? CO ZA HORROR. CZTERY BRAMKI JEDNEGO KOLEZKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fAnwilu Re: 4 : 0 !!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:27 Kto za tym stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:25 Ukraina tak się starała trzy dni temu abyśmy mieli pewny awans - a my tak się odwdzięczamy. Brak słów, a to jeszcze nie koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolekp Jestem na wyspach i ogladam Anglia - Albania IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:23 na takim ogromnym ekranie, 10 minut temu poszedlem jednak sprawdzic jaki jest wynik w sieci i teraz sie wstydze wrocic, bo mnie znajomi wysmieja, a moze powiem, ze mlodzikow trener wystawil. Panowie do roboty - wynik pojdzie w swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:25 Niech następnym razem grają z Antarktydą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 05.09.01, 21:31 teraz wszyscy na nich pluja, a po norwegii ich kochali... ot, polska mentalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:33 wstyd qrna przed Ukraina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 09:04 Gość portalu: Romek napisał(a): > teraz wszyscy na nich pluja, a po norwegii ich kochali... ot, polska > mentalnosc... a czego sie spodziewasz? to jest pilka, tu sie gra, a nie udaje, a kibice oczekuja, ze ich zespol bedzie wygrywal, a nie dawal d..y!!! a takie granie, to tylko nam wstyd przynosi!!! ty grales w cos kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooster Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:19 Pocieszenie- wyobraźcie sobie co mogło by być w barażach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dak_nete !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 212.160.130.* 05.09.01, 21:29 Według mnie nie ma żadnego Polaka na boisku, która ma poniżej 1,0 promila we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schewa Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:32 Gość portalu: dak_nete napisał(a): > Według mnie nie ma żadnego Polaka na boisku, która ma poniżej 1,0 promila we > krwi. HEHEHEH Za dużo STOLICZNEJ wypili :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigi Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 213.25.184.* 05.09.01, 21:35 4:1 -Marcin Żewłakow W końcu!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawery Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 134.65.157.* 06.09.01, 10:29 No i co z tego palancie. Za awans im się należy. Zobaczysz co się będzie działo z Ukrainą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:33 A DUDEK to se teraz pogra...w drugiej druzynie Liverpoolu!!!!!!!! Dzieki Kukielka!!!!!!!!!!!! O curwa co za kyrk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:35 OOOOOOOOO 4:1 hehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HADY MECZ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:37 Orłom opadły skrzydła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Tomaszewski miał rację IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:36 Trzeba było wysłać rezerwy - można by było przetestować a i plamy by nie było... oby z tej porażki wyciągnąć odpowiednie wnioski; tylko szkoda, że Ukraińcom nie odwdzięczyliśmy się za ich wygraną nad Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kshyhoo To po prostu są amatorzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:37 Po tym jak dowiedziałem się ,że Polska przegrywa 0:4 ,to rozwiały się moje wątpliwości na temat trzeźwości wszystkich zawodników.To po prostu są zwykli amatorzy ,na MŚ na pewno nie przejdą grupy,chyba że trafią na Senegal,Koreę Płd i Irlandię.A myślałem ,że z tej drużyny może coś być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HADY Re: To po prostu są amatorzy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:39 A im się marzy Francja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:40 Czar prysnął - jescze słyszę ich zapowiedzi "jedziemy po zwycięstwo" "nie ma teryfy ulgowej". Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfstar Re: Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą? IP: 154.11.61.* 05.09.01, 21:56 Mecz do bani ... ciagle byli myslami przy awansie. Jak z Ukraina sie nie poprawia, to znow dlugo beda musieli sie starac o sympatie kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasiljuk GRATULACJE< PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:46 Tak Polacy grają na luzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek 10 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:46 dostali po 10 butelek wodki na glowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Kukiełka Białorusinów !@!@!@!@! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:46 Krew mnie zalała. Oni zalali. Potem olali. A Kukiełka to ja pierd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Kukiełka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:48 Ooooooo... kukiełka wybil piłkę.... chłopaka nie poznaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:51 A wiecie ze WALDOCH zarabia ok.400 tys. nowych zlotych miesiecznie?! to chyba sa slabi a nie przekupieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 06.09.01, 01:46 A co ty chcesz od Wałdocha? On i Żewłak jako jedyni grali przyzwoicie w obronie. Za to para Kłos - Kukiełka dała prawdziwy popis umiejętności. Jak ja tęsknię za "Tatą" i Hajto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Kukiełka Białorusinów !@!@!@!@! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:54 Krew mnie zalała. Oni zalali. Potem olali. A Kukiełka to ja pierd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulaa kiepsko panowie! IP: 206.99.201.* 06.09.01, 08:38 Coś te nasze orły niziutko wczoraj latały....a Kukełka...Kukiełka rulez,szczególnie po zdrerzeniu się z Dudkiem,czego efektem było 3:0 w plecki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś