Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!!

05.09.01, 18:02
    Co sądzicie o przedostatnim meczu Polaków w eliminacjach piłkarskich MŚ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: xx Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 18:59
        Szkoda że bez kałużnego, ale będxzie dobrze
        • Gość: T.Jarmol Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.expedit.dk 07.09.01, 09:47
          Nie rozumiem tej paniki.Sam trener powiedszial, ze mial klopoty z postawieniem
          zawodnikow na nogi. Wprawdzie szybko poprawil sie, ze psychicznie, ale pewnym
          jest, ze awans byl uczczony. Sprobojcie po dwoch dniach balangi biegac po boisku.
          Jest ciezko a i pilke slabo widac. Poza tym po co pokazywac teraz co sie potrafi.
          Byc lekcewazonym przez przeciwnika to as w rekawie i miejmy tych asow jak
          najwiecej

• Gość: Krakus Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 08:30
          Pełna kompromitacja , brak profesjonalizmu , rysa na sukcesie jakim jest awans.
          Miejmy nadzieję że piłkarze więcej nie popełnią takiego blamażu , bo przegrać 4-
          1 można z mistrzami świat i to nie będzie wstyd , ale z Białorusią i to w takim
          stylu to poprostu przykre i wstydliwe , może nie dla piłkarzy ale napewno dla
          kibiców.
          P.S. Miejmy nadzieję , że bedzie dobrze i znów reprezentacja będzie tą drużyną
          pełną wiary i determinacij jaką była do meczu z Białorusia .
      • Gość: Martin Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 19:46
        Jest super, szczególnie, że już tylko 2 godziny do meczu :((((((
        • Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:50
          Narazie nie ma jeszcze czego komentować, bo mecz dopiero za 10 min.
          No ale gdy będzie już po wszystkim...to kto wie :-)
          Pozdr
        • Gość: Killler Spusmy bombe na bialoruz IP: *.gl-jp.digi.pl 05.09.01, 21:37
          Bailorusini maja wpierdol a korupcja w PZPN kwitnie
          • Gość: NeX To przede wszystkim tragedia dla Szpaczka IP: 217.97.221.* 09.09.01, 13:50
            Piłkarze dostali od Bozi upomnienie... bo zaczeli już pieprzyć o sobie
            kosmiczne bzdury ( Jurkowi też się udzieliło ).

Przygłupi wazeliniarz z TVP dostał za swoje ( obyś zdechł h..u )
            Niech obejrzy sobie te pierdoły z jego udziałem i kadry po meczu z Norwegią.
      • Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 20:10
        Arek Bak powinien sobie dac spokoj z reprezentacja . Przeciez to kompletny leszcz !!
        Kukielka zreszta teznie lepszy :((
      • Gość: knockout 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:12
        Kurde, nie jest fajnie!
        • Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:13
          Ale mysle ze wygraja.
          • Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:15
            mam nadzieje, ale z tego, co czytam, to moze byc roznie.
            • Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:18
              Moze byc roznie, jednak wierze w naszych.
              A gdzie czytasz? Ja na gazecie i interii... czasem mozna dojsc do wniosku ze
              dwa rozne mecze - u jednych strzela Olisadebe, u drugim Kryszalowisz, to
              Romaszczenko a to Milewski... heh..
              • Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:23
                na onecie, ale z tego co piszesz, to ciekawiej bedzie jak badne na innych -
                takie spojrzenie z wielu stron
                • Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:26
                  Na onecie w 13 min. jeszcze kto inny strzelal....
                  ROTFL...
                  • Gość: azra Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:27
                    Nie mowiwac o zoltej kartce dla Polaka... i komu tu wierzyc...
                    :)
                  • Gość: knockout Re: 1:0 dla Bialorusi!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 20:29
                    moze oni rzeczywiscie ogladaja rozne mecze, albo ten bialoruski tani alkohol
                    rzucil sie na oczka... choc zapewne ogladaja transmisje na wizji

z niecierpliwoscia czekam na komentarz mojego ulubionego Szpakowskiego albo
                    drugiego lidera Szaranowicza - oni zawsze tak pieprza ze nie musze bakac, bo i
                    tak sie pokladam ze smiechu
      • Gość: azra Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.38.92.* 05.09.01, 20:12
        Na razie 1:0 dla przeciwnikow...
        • Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 20:32
          Bak ! Zejdz juz z boiska !!!! Co za patafian :(((
          Kukielka na srodku obrony zupelnie nie wie co sie dzieje ! Ustawia sie jakby
          pierwszy raz w zyciu gral na tej pozycji .
          Niestety to nie polska liga...
          • Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:07
            2-0 !
            Kukielka !! Co ten pan robi w reprezentacji !?
            Taki ciec na srodku obrony to jakies kosmiczne nieporozumienie !!
            I niech mi Engel nie mowi , ze mamy 20 wyrownanych pilkarzy .
            Nie bylo Olego , byla dupa blada , teraz graja Bak i Kukielka i wypadaja wrecz zenujaco :(((((
            • Gość: marko Kukiełka ... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 09:40
              Może od razu powołać całą obronę Groclinu lub innej odry wodzisław, napastników
              z innego farmazonu i niech chłopaki grają w mistrzostwach świata !!!
          • Gość: Marco Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:07
            2:0,ale chała.Będzie się czego wstydzić na Mś
        • Gość: lukas Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:29
          To wstyd......kto tam gra.....Engel powinien wywalic paru graczy i nie dac
          chlac na zgrupowaniach.Kto tam gra Grenlandia z Bialorusia?????????
      • m3kaczmar MECZ 05.09.01, 20:16
        Na razie to sa jaja...
        Łukaszenka zaciera rece...
        • Gość: cieplak Re: MECZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:04
          Lukaszenko widocznie chcial wyslac pilkarzy na wycieczke do kopalni
          uranu...motywacja byla duuuuza ;-))
      • Gość: MojoJojo Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:04
        Zabierzcie Tomaszewskiego z Minska on jest do niczego. Jeszcze jeden jego
        komentarz w stylu "desantowcy Białoruscy" i padne. Może - ja nie wiem -
        zabrałby się za trenerkę?
        • Gość: Hollow Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:10
          Kukielka !!! Spierdalaj pan do domu !!!!
          3-0 z Bialorusia to juz lekka kompromitacja :(((((((((((((((((((
        • Gość: knockout i juz 0:2 dla Lukaszenki IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:10
          pieknie, k?$%^&, pieknie
      • Gość: karolekp Re: Czy to pomylka??? IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:10
        Niestet to jedyna mozliwosc - sledze mecz w internecie i na moim monitorze po
        48 minutach jest 2:0 - czy to aby nie pomylka?
        • Gość: michalmly Re: Czy to pomylka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.01, 21:13
          Niestety: 3:0 !!!!!!!!!!!!!!!
          Polacy graja fatalnie w obronie
        • Gość: Marco 3:0 dla Łukaszenki!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:15
          Ale blamaż!!!!!!!!!!Hat -tick Wasiljuka. Fantastyczna asysta Kukiełki przy
          trzeciej bramce. Co za piłkarz!!!! Ludziom czekającym na retransmisję w TVP
          doradzam wcześniejsze położenie się spać.
          • Gość: sekretny Re: 3:0 dla Łukaszenki!!!!! IP: *.cc.fc.ul.pt 06.09.01, 11:25
            Jaki kon jest kazdy widzi a ze jest to szkapa musimy sie z tym pogodzic.
            Szkoda ich puszczac do Azji i tracic pieniadze polskich podatnikow.
            Sekretny
      • Gość: karolekp chyba jednak nie IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:11
        • Gość: karolekp Re: chyba jednak nie IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:17
          to juz chyba nie jest pomylka, tylko parodia 3:0 - trzeba bylo jednak rezerwy
          wyslac, to byloby na kogo zgonic i obciachu by nie bylo, a tak szkoda gadac.
          Tylko mi nie mowcie, ze chlopcy Lukaszenki graja w dodatku bez swoich gwiazd z
          Dynama, bo wtedy obciach jeszcze wiekszy.
      • Gość: Kicker Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.fmi.ch 05.09.01, 21:12
        Co to jest? Moze mecz sprzedali, bo jak nie to albo olewaja (awans juz jest) albo nie wiem.
        • Gość: 0:3 !!!! Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:15
          to juz jest pieprzony SKANDAL - co oni, mecz sprzedali!?!?!?
          • Gość: knockout 0:4 k.... co sie dzieje! IP: *.piekary.oho.com.pl 05.09.01, 21:24
            ja chrzanie - co juz zachlali a konto Japonii?
            • Gość: to_ja 1:4 IP: *.lo2.szczecin.pl 06.09.01, 12:36
              dali dupy i tyle
          • Gość: ona Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:55
            mecz to mozna sprzedac 2:1, zeby wstydu nie bylo, a nie 4:1...
        • Gość: lukas Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:26
          Pochlali na zgrupowaniu ale panowie to wstyd co wy gracie.Czy wy jestescie
          zawodowcami.Jakis Wasiluk wami kreci......Boze co wy robicie pseudozawodowcy.
      • Gość: Piotr_M Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: 10.105.13.* 05.09.01, 21:14
        ... nieprawdopodobne, ci ludzie nie szanuja samych siebie. Media zaglaskaly
        naszych gwiazdorow, a ci usilnie pracuja na to, zeby nie mozna bylo powiedziec,
        iz stare nawyki mamy juz za soba. Niech ich Polsat zakoduje za to, ze lekcewaza
        kibicow.
        • Gość: Hollow Re: Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:20
          Sorry , ze sie powtarzam ale czy Kukiela cos cpal czy on zawsze tak gra?
          Arkadiusz Bak wspaniale przed chwila nie trafil w pilke !
          Wole juz dennego Brzeczka czy bezbarwnego Zdebela . Przynajmniej nie raza brakiem podstawowych
          umiejetnisci pilkarskich .
          O !!
          4-0 ~!!!!!
          Kukielka jest kurwa genialny na tej obronie !!!!!
        • Gość: ona Re: Gasienica Byrcyn na trenera kadry! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:41
          AMEN!
      • Gość: Wasiljuk Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:21
        4:0 - to gorzej niż walkower, po co było jechać ?!
        • Gość: fAnwilu 4 : 0 !!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:23
          CO SIE DZIEJE?????
          CO ZA HORROR. CZTERY BRAMKI JEDNEGO KOLEZKI.
          • Gość: fAnwilu Re: 4 : 0 !!!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:27
            Kto za tym stoi?
        • Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:25
          Ukraina tak się starała trzy dni temu abyśmy mieli pewny awans - a my tak się
          odwdzięczamy. Brak słów, a to jeszcze nie koniec...
      • Gość: karolekp Jestem na wyspach i ogladam Anglia - Albania IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:23
        na takim ogromnym ekranie, 10 minut temu poszedlem jednak sprawdzic jaki jest
        wynik w sieci i teraz sie wstydze wrocic, bo mnie znajomi wysmieja, a moze
        powiem, ze mlodzikow trener wystawil.
        Panowie do roboty - wynik pojdzie w swiat
      • Gość: Marco 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:25
        Niech następnym razem grają z Antarktydą!
        • Gość: Romek Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.Zabrze.Net.pl 05.09.01, 21:31
          teraz wszyscy na nich pluja, a po norwegii ich kochali... ot, polska
          mentalnosc...
          • Gość: paulus Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 05.09.01, 21:33
            wstyd qrna przed Ukraina...
          • Gość: ona Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 09:04
            Gość portalu: Romek napisał(a):

> teraz wszyscy na nich pluja, a po norwegii ich kochali... ot, polska
            > mentalnosc...

a czego sie spodziewasz? to jest pilka, tu sie gra, a nie udaje, a kibice
            oczekuja, ze ich zespol bedzie wygrywal, a nie dawal d..y!!!
            a takie granie, to tylko nam wstyd przynosi!!!

ty grales w cos kiedys?
        • Gość: rooster Re: 4:0 w plecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:19
          Pocieszenie- wyobraźcie sobie co mogło by być w barażach....
      • Gość: dak_nete !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 212.160.130.* 05.09.01, 21:29
        Według mnie nie ma żadnego Polaka na boisku, która ma poniżej 1,0 promila we
        krwi.
        • Gość: schewa Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:32
          Gość portalu: dak_nete napisał(a):

> Według mnie nie ma żadnego Polaka na boisku, która ma poniżej 1,0 promila we
          > krwi.

HEHEHEH Za dużo STOLICZNEJ wypili :-))))))
        • Gość: Tigi Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 213.25.184.* 05.09.01, 21:35
          4:1 -Marcin Żewłakow W końcu!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Pawery Re: !!!!!!!!!!PIJAKI!!!!!!!!!!ENGEL!ICH!UPIŁ!!!!!!!!!! IP: 134.65.157.* 06.09.01, 10:29
          No i co z tego palancie. Za awans im się należy. Zobaczysz co się będzie działo
          z Ukrainą.
      • Gość: Bercik Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:33
        A DUDEK to se teraz pogra...w drugiej druzynie Liverpoolu!!!!!!!!
        Dzieki Kukielka!!!!!!!!!!!! O curwa co za kyrk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: schewa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:35
          OOOOOOOOO 4:1 hehe :-)
        • Gość: HADY MECZ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:37
          Orłom opadły skrzydła
      • Gość: pio Tomaszewski miał rację IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:36
        Trzeba było wysłać rezerwy - można by było przetestować a i plamy by nie było...
        oby z tej porażki wyciągnąć odpowiednie wnioski; tylko szkoda, że Ukraińcom nie
        odwdzięczyliśmy się za ich wygraną nad Białorusią.
      • Gość: Kshyhoo To po prostu są amatorzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:37
        Po tym jak dowiedziałem się ,że Polska przegrywa 0:4 ,to rozwiały się moje
        wątpliwości na temat trzeźwości wszystkich zawodników.To po prostu są zwykli
        amatorzy ,na MŚ na pewno nie przejdą grupy,chyba że trafią na Senegal,Koreę Płd
        i Irlandię.A myślałem ,że z tej drużyny może coś być.
        • Gość: HADY Re: To po prostu są amatorzy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:39
          A im się marzy Francja
          • Gość: Engel REMIS IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:41
            A jaK ?
      • Gość: lol Re: Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:40
        Czar prysnął - jescze słyszę ich zapowiedzi "jedziemy po zwycięstwo" "nie ma
        teryfy ulgowej". Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą?
        • Gość: alfstar Re: Ciekawe ile dostaliby z Ukrainą? IP: 154.11.61.* 05.09.01, 21:56
          Mecz do bani ... ciagle byli myslami przy awansie. Jak z Ukraina sie nie
          poprawia, to znow dlugo beda musieli sie starac o sympatie kibicow.
      • Gość: Wasiljuk GRATULACJE< PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:46
        Tak Polacy grają na luzie...
      • Gość: jurek 10 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:46
        dostali po 10 butelek wodki na glowe
      • Gość: pio Kukiełka Białorusinów !@!@!@!@! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:46
        Krew mnie zalała. Oni zalali. Potem olali. A Kukiełka to ja pierd...
        • Gość: jurek Kukiełka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:48
          Ooooooo... kukiełka wybil piłkę.... chłopaka nie poznaje!!!
      • Gość: Bercik Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:51
        A wiecie ze WALDOCH zarabia ok.400 tys. nowych zlotych miesiecznie?! to chyba
        sa slabi a nie przekupieni!
        • Gość: maki Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.chello.pl 06.09.01, 01:46
          A co ty chcesz od Wałdocha? On i Żewłak jako jedyni grali przyzwoicie w
          obronie. Za to para Kłos - Kukiełka dała prawdziwy popis umiejętności. Jak ja
          tęsknię za "Tatą" i Hajto...
      • Gość: pio Kukiełka Białorusinów !@!@!@!@! IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 21:54
        Krew mnie zalała. Oni zalali. Potem olali. A Kukiełka to ja pierd...
        • Gość: Ulaa kiepsko panowie! IP: 206.99.201.* 06.09.01, 08:38
          Coś te nasze orły niziutko wczoraj latały....a Kukełka...Kukiełka
          rulez,szczególnie po zdrerzeniu się z Dudkiem,czego efektem było 3:0 w
          plecki!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka