Dodaj do ulubionych

Hajto stosuje cios karate

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 14:07
Ten pan nie powinien już grać w piłkę.Powinien zająć się dystrybucją
papierosów bo w tym jest chyba dobry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziomek Hajto stosuje cios karate IP: *.ds13.agh.edu.pl 08.04.09, 16:54
      Gdyby Hajto nie miał tak nasrane we łbie, to byłby z niego wciąż pożytek. Gdyby
      nie miał nasrane we łbie, to osiągnąłby znacznie więcej. Szkoda...
    • Gość: Mikel Hajto stosuje cios karate IP: 94.246.156.* 09.04.09, 10:06
      Dla mnie Hajto to cwaniak i jak słyszę jego wypowiedzi na temat gry innych to
      mnie pusty śmiech ogarnia. sam jest cienki gdzieś tam kiedyś coś grał ale to
      było dawno i nieprawda a teraz brutalnością i chamstwem nadrabia brak szybkości.
    • Gość: Fan Hajto stosuje cios karate IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.09, 11:08
      Co tu komentować ? Hajto to skończone chamisko i tyle - ta sama reakcja co
      zwykle po faulu - mam nadzieję, że kiedyś któryś z chłopaków też go brutalnie
      sfauluje !
    • Gość: bobslej Hajto stosuje cios karate IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 09.04.09, 14:32
      Hajto, lepiej od gry w piłkę wychodzi ci przemyt papierosów! Proponuję abyś do
      niego wrócił.
    • Gość: 19G48 ! Hajto stosuje cios karate IP: *.sileman.net.pl 09.04.09, 22:56
      hehe Szacunekk ;] Hajtoo;] bardzo dobrzeee jesteś najlepszy !!
      na boiskuu !!!
      • Gość: wilk jest takie stare pilkarskie powiedzenie IP: *.demon.nl 10.04.09, 00:57
        kopal wilk razy kilka,
        skopali i wilka

wreszcie sie ktos wpieni i mu zlamie noge i na tym sie skonczy
        • Gość: Maniek Re: jest takie stare pilkarskie powiedzenie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.04.09, 16:54
          Hoojto ma przerypane w Łodzi
    • Gość: ja Hajto stosuje cios karate IP: 81.21.194.* 10.04.09, 18:23
      hoojto hajto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka