Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Burak z wronek oczernia kibiców Lecha

IP: *.vip.net.pl 06.09.01, 21:40
    W dzisiejszym PS na str.13 wyczytałem i dowiedziałem się jak i cała Polska
    także,jakich to Poznań ma wrednych kibiców.Jesteśmy niecywilizowani,wulgarni i
    wieśniakami-powiedział to dupek z osady mniejszej niż jedno osiedle w
    Poznaniu.Proponuję mu przeczytać artykuł jednej z poznańskich gazet p.t."Jeden
    dzień z życia kibica".Odnosi się on do zachowania (wspaniałego)chołoty z
    wronek,która to,za punkt honoru postawiła sobie napadać na najmłodszych FANÓW
    LECHA.Burak bardzo mocno podniecał się kiblami we wronkach i strasznie je
    żałował.Widocznie chodzi srać za stodołę,skoro jego mażeniem jest wysrać się na
    meczu.Wypowiadał się o nie ilości kibiców,ale jakości kibicowania.
    Co do jakości, a przede wszystkim ilości jesteśmy w Polsce najlepsi,Piłka nożna
    jest stworzona przecież dla mas.A,w Poznaniu potrafimy to docenić.Zapomniał
    burak napisać jeszcze o uczciwości,z której wronki słyną w całej Polsce.
    Piotrze z wronek,bo tak się podpisałeś,co jeszcze oprócz błyskotliwego awansu
    do 1 ligii i kupieniu PP wasz klub ma zamiar kupić w najbliższym czasie?
    Moralnym sukcesem byłby Mistrz Polski hehehehe.:))))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 06.09.01, 23:37
        leba - masz racje, ale szkoda energii na wieskow z wronek (pilkarze, dzialacze,
        kibice - jacy kibice??? ta banda burakow???). ich jedyna sila sa pieniadze i
        dziwia sie, gdy kogos szlag trafia, gdy widac jak na dloni ich jedyny sposob na
        powodzenie - przekupstwa i oszustwa.
        "drodzy" sympatycy i osoby zwiazane z klubem fk amica wronki:
        JESTESCIE BANDA BURAKOW, CWIERC-KIBICOW I ZALOSNYCH ZER. WASZA POLITYKA
        BUDOWANIA POTEGI I PRESTIZU DRUZYNY OPIERA SIE NA GLORIFIKACJI ZJAWISK I
        TECHNIK, KTORE W CYWILIZOWANYM SWIECIE PILKARSKIM SA ODRZUCANE I PIETNOWANE (A
        NAWET, JESLI WYSTEPUJA, TO NIKT NIE PODNOSI ICH DO RANGI CZEGOS, CZYM MOZNA SIE
        CHWALIC I Z CZEGO NALEZY BYC DUMNYM). NIE JEST TAJEMNICA, ZE KUPILISCIE KOLEJNE
        AWANSY, TYTULY I PUCHARY - NAJLEPIEJ CHARAKTERYZUJE WAS FAKT, IZ JEDEN Z
        WASZYCH PREZESOW "SPONSORUJE" (SPONSOROWAL???) POBLISKA DRUZYNE, KUPUJAC
        SEDZIOW I DRUZYNY PRZECIWNE. ROBIL TO, JAK SAM MOWIL, Z SENTYMENTU - W
        MIEJSCOWOSCI TEJ MIESZKALA (MIESZKA) JEGO KOCHANKA. I CO WY NA TO??? TO NIE
        KLAMSTWO, BO SLYSZALEM TO NA WLASNE USZY. JAK? TO JUZ MOJA MALA
        TAJEMNICA:))) "NAWET BIEDRONKI PIERDOLA WRONKI"??? NIE NAWET, TYLKO - JA WAS
        NAWET NIE PIERDOLE. NA TO TRZEBA SOBIE ZASLUZYC. PRZYJEDZCIE DO POZNANIA -
        SPUSCIMY WAS Z PUCHARU. ZAWSZE BEDZIEMY WAS "DYMAC", BO TYLKO NA TO
        ZASLUGUJECIE. bez pozdro>:(((
      • Gość: Sergio Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: 212.126.22.* 06.09.01, 23:42
        To wszystko kompleksy, póki Lech był w czołówce to twierdzili, że są zawsze z
        nami, teraz się obnoszą bo są wyżej ale spokojnie... już niedługo. Przypomnimy
        im o sobie. Już ostatnim występem piłkarzy i kibiców to zrobiliśmy, zburzyliśmy
        ich dobre samopoczucie. A już tak fajnie śmierdziało :-))))))))
        • Gość: Loki Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: *.echostar.pl 06.09.01, 23:50
          Panowie-nie przejmujmy się tym cieciem!!!!!!!!!!!
          Z czym mamy do czynienia:jakiś zdesperowany buraczek z jednej wioseczki(pewnie
          sprzedałby nerkę,żeby pomieszkać w Naszym Wspaniałym Mieście)napisał swoje żale
          do równie buraczanej gazetki-a ja się pytam:KOGO TO OBCHODZI?!!!!!!!!!!!!,leję
          na to z góry lejąc z dołu spod stołu(i to bez specjalnych akrobacji)
          pozdr
          • Gość: Camara Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: 217.96.35.* 07.09.01, 08:00
            List pewnie napisał Zarzeczny i ukryl sie pod pseudo ...Piotr z
            Wronek......gdyż w wyjątkowo dobrej komitywie jest z Zarządem tych buraków.
            Tak. tak...panie Zarzeczny......widzialem to co najmniej kilka razy, wiec niech
            pan nie robi głupiej miny.
            Swoją droga rozpierdol tych kibli był niepotrzebny. I tak pojedziemy z cyckami
            2 pażdziernika.
            Zawsze Kolejorz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: kolej Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: 10.1.131.* 07.09.01, 11:51
              Szanowni,
              1. Kompletnie nie można zrozumieć co jest w atakowanym przez Was liście
              2. Trochę za dużo u Was (zwłaszcza Leba) bluzgów - to znamionuje nerwowość. A moim zdaniem
              kibice LEcha, obojętnie co ktoś z Wronek powie, nie powinni mieć z tego powodu żadnych powodów
              do nerwowości. Podobnie jak Bill Gates nie wpada w nerwowość gdy Microsoft skrytykuje go sklep z
              komputerami w Białymstoku, Bush - gdy wygłosi przemówienie Łukaszenko itd
              3. Nie wiem dlaczego używacie warszawskiego zwrotu �buraki� - po poznańsku na wieśniaków
              (pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi ze wsi, tacy też są wśród wielbicieli Lecha) mówi się bambry
              (pozdrawiam wszystkich Bambrów - potomków osadników spod Bambergu z XVIII wieku - są i wśród
              nich kibice Lecha)
              4. Napiszcie własny, spokojny i napisany trochę lepszą polszczyzną niż kolegi Leby list-polemikę do
              PS. Nie wiem, czy to opublikują, bo to głąby, ale parę razy się udalo
              pozdrawiam
              • Gość: canemuto Re: Burak z wronek oczernia kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 07.09.01, 12:17
                hi:) atakowalem nie list, a cale zjawisko o nazwie amica wronki. WIEM, ze
                kupowali co sie dalo, historia z prezesem jest autentyczna. polemika z PS? to
                chyba to samo, co polemika billa gates''a ze sklepem komputerowym. co do
                bluzgow - poziom rzeczowej retoryki rezerwuje dla KOGOS, nie dla wiesiow z
                wronek. slowo burak? faktycznie jest warszawskie? ale do wronczan pasuje jak
                ulal. pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka