Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ???

IP: 195.136.95.* 18.07.01, 13:42
    Specjalnie dla dzialu sportowego gazety raportuje - Mario29 :-))

Strony portalu sportowego www.soccerage.com podaly ze na nastepce Sir Alexa
    Fergusona jako menedzera Man Utd szykowany jest obecny trener Leeds United -
    David O'Leary.

http://www.soccerage.com/en/13/83300.html

To ciekawy ruch bo O'Leary to naprawde swietny taktyk jezeli chodzi o
    wyspiarski styl gry ... (vide jago sukcesy z Leeds - najmlodsza i
    najwaleczniejsza druzyna Premiership) ...
    Ale widze tez problemy:
    1. Kibice MU nienawidza Leeds ...moze mniej niz the Reds ale jednak ...
    2. O'Leary nie bedzie tak przywiazany do wychowankow MU - w koncu nie spedzil z
    nimi tylu lat co Sir Alex ... Moze sprzedawac ... a niektorych szkoda ...A za
    to podejrzewam na Old Trafford pojawi sie klku mlodych wilczkow z Leeds...
    (Woodgate ??) ....

Co o tym sadzicie ?

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • lhp Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? 18.07.01, 13:48
        Skad dostales ta piorunujaca informacje?????,
        Bodajze rok temu sir Alex powiedzial, ze widzi Davida jak swojego nastepce w
        MU, i coz przepowiednia Fergusona sie sprawdzila. O'Leary
        prawdopodobnie "przewietrzy" sklad MU sciagnie paru "byczkow" z LEEDS np:
        Kewell, Woodgate, Ferdinand. Nalezy pamietac, ze Ferguson zostanie w United
        jako koordynator, przez co bedzie mial duzy wplyw na pociagniecia nowego
        menagera MU.
        Interesujace co stanie sie z Leeds - div1????, szkoda

Pzdr
        • Gość: Mario29 Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: 195.136.95.* 18.07.01, 14:05
          > Skad dostales ta piorunujaca informacje?????,

Przeciez dalem link skad :-)))

> O'Leary prawdopodobnie "przewietrzy" sklad MU sciagnie paru "byczkow" z LEEDS
          > np: Kewell, Woodgate, Ferdinand.

Kewell raczej na pewno nie - w MU to pozycja Giggsa ... a on jest nieruszalny w
          tej chwili stamtad (i dobrze) ... Rio Ferdinand - pozycja Roya Keana - watpie czy
          przerz najblizsze 2-3 sezony cos sie zmieni ... Woodgate - owszem - brakiw
          obronie sa ....

> Interesujace co stanie sie z Leeds - div1????, szkoda

Raczej nie .. O'Leary to nie ostatni trener w Anglii .. Ja bym stawial na jima
          Smitha - obecnie w Derby FC .. Swietny fachowiec i juz zapowiedzial odejscie z
          Derby po sezonie ... Z nim bylbym spokojny o Leeds...

> Pzdr

• Gość: Mario29 Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: 195.136.95.* 18.07.01, 14:09
          > Skad dostales ta piorunujaca informacje?????,

Przeciez dalem link skad :-)))

> O'Leary prawdopodobnie "przewietrzy" sklad MU sciagnie paru "byczkow" z LEEDS
          > np: Kewell, Woodgate, Ferdinand.

Kewell raczej na pewno nie - w MU to pozycja Giggsa ... a on jest nieruszalny w
          tej chwili stamtad (i dobrze) ... Rio Ferdinand - pozycja Roya Keana - watpie czy
          przerz najblizsze 2-3 sezony cos sie zmieni ... Woodgate - owszem - brakiw
          obronie sa ....

> Interesujace co stanie sie z Leeds - div1????, szkoda

Raczej nie .. O'Leary to nie ostatni trener w Anglii .. Ja bym stawial na jima
          Smitha - obecnie w Derby FC .. Swietny fachowiec i juz zapowiedzial odejscie z
          Derby po sezonie ... Z nim bylbym spokojny o Leeds...

> Pzdr

• Gość: Homer Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: *.focal8.interaccess.com 18.07.01, 17:28
            Bardzo sie ciesze z tego, ze O'Leary przejdzie do MU, bo uwazam go za swietnego
            fachowca. Troche sie jednak obawiam jednego: nie wiem, czy bedzie w stanie
            poradzic sobie z gwiazdami z Manchesteru, typu: Veron, Van Nisterlooy, Giggs,
            Beckham, Keane, Barthez. Przeciez, bedac menadzerem w Leeds mial on raczej do
            czynienia z mlodzieza, nie z zawodnikami "Z nazwiskiem".Tutaj z kolei trafia do
            klubu, w ktorym przez tyle lat rzadzil sir Alex Ferguson, na pewno bedzie
            wielka presja na nim spoczywala, miejmy nadzieje, ze sobie poradzi.
            Watpie, zeby doszly do skutku jakies transfery na linii: Leeds-MU. Manchester
            juz kupil tych graczy, co planowal, a poza tym ten klub slynie przeciez ze
            swietnego szkolenia mlodziezy, po co wiec importowac za wielkie pieniadze
            mlodych graczy z Leeds?
            pzdr
            • Gość: Mario29 Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: 195.136.95.* 18.07.01, 17:35
              MU rzeczywiscie kupil tych co planowal . .ale z podtekstow wypowiedzi roznych
              osob zwiazanych z Manchesterem (np ze zaluja one ze nie kupiono Thurama) czy
              chocby z analizy skladu wynikaja braki na obronie .. slyszy sie o nazwiskach
              typu Lizarazu ... Ayala ... Iuliano .. a moze podpisanie ROCZNEGO kontraktu z
              Irwinem swiadczy ze tymczasowo lata sie ta dziure .. a rozwiazanie problemu
              zostawia sie nastepcy Alexa ?? Jezeli to bedzie O'Leary .. to stawiam na
              sprowadzenie Woodgate'a ....
              • Gość: Homer Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: *.focal8.interaccess.com 18.07.01, 17:45
                O'Leary jak przyjdzie do MU za rok bedzie musial wzmocnic linie obrony, bo ona
                wydaje sie najslabszym ogniwem: P.Neville, G.Neville, J.Stam, M,Silvestre,
                D.Irwin to nie sa zawodnicy, z ktorymi w skladzie MU moglby zdobyc juz nie tyle
                co mistrzostwo Anglii, ale LM. Sprowadzenie J.Woodgate'a to dobry pomysl(
                udowodnil on, ze jest swietnym obronca, grajac w Leeds), ale barzdziej jednak
                powinien przydac sie lewy lub prawy obronca, typu Lizarazu lub Thuram'a. ktorys
                z nich powinien wygryzc ze skladu ktoregos z braci Neville'ow ( moim zdaniem
                G.Neville'a)
                pzdr
              • Gość: capulet Re: O'Leary - nastepca wielkiego Alexa ??? IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 17:47
                co do obrony to bym ją zostawił
                Silvestre, Brown, G. Neville, Stam
                dwóch pierwszych jest jeszcze młodych i nadal się uczą ale w przyszłości będą
                należeć do światowej czołówki
                a O'Leary w MU to całkiem niezły pomysł
                Pzdr
      • wasia NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.07.01, 17:44
        Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Specjalnie dla dzialu sportowego gazety raportuje - Mario29 :-))
        >
        > Strony portalu sportowego www.soccerage.com podaly ze na nastepce Sir Alexa
        > Fergusona jako menedzera Man Utd szykowany jest obecny trener Leeds United -
        > David O'Leary.
        >
        > http://www.soccerage.com/en/13/83300.html

"No, it's impossible..."

Szkoda O'Leary'ego na Manchester. Z nim Leeds ma bardzo duze szanse na przejecie
        pozycji, ktora w ostatnich sezonach (niestety, zbyt czesto jak na moj gust - choc
        dla mnie i raz na sto lat byloby zbyt czesto;))) mial Man Utd, tzn. totalnej
        dominacji w wyspiarskim futbolu. Nie kwestionuje tu umiejetnosci i doswiadczenia
        Jima Smitha, ktorego Mario29 uwaza za faworyta do objecia stanowiska O'Leary'ego,
        ale wydaje mi sie ze nie ma on talentu i charyzmy O'Leary'ego. No i nie jest
        Irlandczykiem;)))

pzdr wasia

PS
        Co korespondent Mario29 sadzi o transferze Ravanelliego do Derby:)))
        w.
        • wasia PS do PS mojego poprzedniego posta;))) 18.07.01, 17:49
          wasia napisał(a):

> PS
          > Co korespondent Mario29 sadzi o transferze Ravanelliego do Derby:)))
          > w.

Przeczytalam wlasnie opinie korespondenta nt. transferu, w zwiazku z czym pytanie
          anuluje;)))

wasia

• Gość: Mario29 Re: do wasienki ... IP: 195.136.95.* 18.07.01, 18:06
            Wasienko znowu jestes na forum. .bardzo sie ciesze :-)))

Co do O'Leary'ego w MU ja tez mam mieszane uczucia .. ale zobaczymy :-)) MU i
            tak bedzie najlepszy na wyspach przez lata ...

Pozdrowienia dla Wasienki :-))

PS : Srebrny Lis w Derby moze wreszcie uporzadkuje srodek boiska tam ...
            • wasia Re: do Mario29 18.07.01, 18:38
              Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Wasienko znowu jestes na forum. .bardzo sie ciesze :-)))

Ja również:-)))

> Co do O'Leary'ego w MU ja tez mam mieszane uczucia .. ale zobaczymy :-)) MU i
              > tak bedzie najlepszy na wyspach przez lata ...

Jako wierny kibic(ka? Liverpoolu, mam nadzieję że tak sie nie stanie. Już
              wolałabym żeby był to Leeds, który całkiem lubię (mimo hat-tricka Viduki w meczu
              z Liverpoolem:((( ) dla piłkarzy, ale przede wszystkim dla trenera.

> Pozdrowienia dla Wasienki :-))

POzdrowienia dla Mario29:-)))

> PS : Srebrny Lis w Derby moze wreszcie uporzadkuje srodek boiska tam ...

Moje pytanie o Ravanelliego zostało juz anulowane;)))

pzdr wasia

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka