Gość: M.A.G. IP: 213.17.225.* 05.07.02, 12:19 Przygladam sie wyborze logotypu stowarzyszenia i powiem tylko jedno. Jak chcecie miec w polsce przydomek - ,,cpuny'', ,,brudasy'', itp. to wybierzcie logo z lisciem MARYCHY. P.S. wspolczuje pomyslu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alchem Re: logo - ,,WIARA LECHA'' IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 12:24 zamiast wspolczucia przydalby sie nam dobry projekt, moze wiec w ten sposob zechcesz nam pomoc? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: logo - ,,WIARA LECHA'' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.07.02, 15:31 fakt faktem że to pomysły pewnego pasożyta totalnie idiotyczne moja sugestia wywalić je bo poważne to one nie są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: logo - ,,WIARA LECHA'' IP: *.echostar.pl 07.07.02, 01:17 osobiście już dawno wyraziłem swoje zdanie na temat tych niektórych projektów, więc nie będę się powtarzał; jedno tylko powiem, marychy w logo "Wiary Lecha" nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asko Re: logo - ,,WIARA LECHA'' IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 12:54 Panowie. Przesłałem kiedyś logo Wiary Lecha (3)autorstwa mojego kumpla - nie były może doskonałe, ale miały byc punktem wyjścia do stworzenia czegoś co zadowoli wszystkich. Proponowałem spotkanie i dyskusje nad ostatecznym jego kształtem. Zdziwiłem się bardzo, że wogóle braliście pod uwagę logo z marychą w tle. Przeciez to jawna kpina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: logo - ,,WIARA LECHA'' IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.07.02, 09:17 z kpiną się zgadzam w 100 proc. asko dzięki za te Twoje projekty bo jak widzisz żaden inny spec się nie znalazł a Twórczość marychową kolegi cromma należy uznać, jak i jego samego za dużą pomyłkę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś