Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.05.05, 09:52
    Szkoda ze NBA w naszym kraju oglada sie w platnej TV ...to spowodowalo ze koszykowka nie jest juz tak popularna...
    Obserwuj wątek
      • Gość: gut Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.saton.pl 20.05.05, 09:54
        Reggii wróć!
      • Gość: Marcin co to za bełkot IP: *.ptf.pl 20.05.05, 09:58
        W Indianapolis Pistons wygrali z Pacers 88:7. (to chyba rekordowa wygrana)

Pistons zdobyli przewagę na dobre zaraz na początku czwartek kwarty. (po
        czwartku jest piątek)

W sumie, w trakcie 18 lat gry dla klubu z Indianapolis Miller rzucał
        przeciętnie 18,2 pkt. w 138 meczach (to nie wiele tych spotkań rozegrał w
        ciągu 18 lat)
        • Gość: lop Re: co to za bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:16
          błędy już poprawili. A Regiego szkoda jak cholera. Ale krwi napsuł Tłokom.
          wielki gracz.
          • Gość: Marcin Re: co to za bełkot IP: *.ptf.pl 20.05.05, 10:40
            pewnie, że szkoda bo był wielką indywidualnością i super strzelcem, jak to
            Włodek Szaranowicz mówi - Killer, a krwi napsół nie tylko Tłokom, pamiętam jak
            moi ulubieni Celtowie z Birdem w składzie męczyli się z nimi w play off, to
            były mecz
      • Gość: głos z wrocka Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:29
        NBA, po porażkach Amerykanów w mistrzostwach świata i przede wszystkim w
        Atenach, to już nie to NBA, którym fascynowaliśmy się jeszcze parę lat temu.
        Najlepsi gracze, jak Jordan, czy właśnie ostatni z wielkich - Miller, zawiesili
        buty na kołku, a nowym gwiazdom szmal w głowach poprzewracał. Poziom się
        generalnie w NBA obniżył, a Europa i inne kraje obu Ameryk poszły do przodu.
        Dla mnie mit i czar NBA to już przeszłość.
        • Gość: krem Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 10:36
          gdzie te mecze choćby z lat 90 kiedy nastawiałem sobie budzik na 4 rano zeby oglądać finaly i Jordana...
        • Gość: Q Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.spray.net.pl 21.05.05, 00:02
          Odszedł ostatni z wielkich zawodników. Coś w tym jest, że czar NBA pryska,
          pamiętam, jak jako młody kibic wstawałem w środku nocy żeby oglądać finały
          Chicago z Phoenix. Co to były za mecze! Rzut Paxona w ostatniej sekundzie zabił
          mnie na kilka dnia (a przecież jedyny w klasie byłem za Phoenix). Wcześniej z
          Portland i Lakersami, później se Seattle, nawet te z Utah. Oczywiście swietne
          rundy Chicago z Indianą i niezapomniane pojedynki MJ z Reggie i te
          niesamowite "trójki". Wielkie uznanie dla Millera, że do końca pozostał wierny
          Indianie. Szkoda, że zabrakło mistrzostwa, a taka była szansa jak Larry ich
          prowadził...
      • Gość: gosc Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: 80.246.106.* 20.05.05, 10:55
        18 lat i 138 meczow - to daje niecale 8 meczow w sezonie.
        Zle zrozumialem czy jest jakis blad?
      • Gość: bigos to prawda, ale... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.05.05, 11:00
        ...ja mam canal+ i musze powiedziać ze nie za duzo tych meczów nba tam pokazują
        (teraz trośke wiecej bo są play-off'y)
      • Gość: das boot Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:33
        pamietam ostatnie ateny, i swiezy garnitur gwiazdorow - tego carmelo :)))))

amerykanie dostaja baty, carmelo pieprzy, co tylko moze, i jeszcze sie glupio
        cieszy. eh, zenada.
        • Gość: reggie fan Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: 195.8.125.* 20.05.05, 11:43
          dla mnie reggie ostatnimi wyczynami przyćmił wszystkich wielkich, ok, mj, pip,
          itd wygrali wszystko, ale żaden z nich nawet nie zbliżyłby sie do poziomu gry
          millera w wieku 39 lat, że pominę legendarne pojedynki z knicksami i trash talk
          ze spikiem lee, geez, reggie jest po prostu bogiem basketa, nie tylko w
          ukochanej indy, jeszcze rok... wróci artest i będą najlepsi, reggie, rozważ to...!
          • Gość: tomi jak chcecie oglądać NBA to wystarczy satelita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:53
            na Astrze lub Hotbirdzie jest NBA+ po francusku i 24h na dobę lecą meczyki
            (niestety tylko 1 aktualny dziennie + powtórki starych playoffs)
      • Gość: tYGRYSEK Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.bialogard.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 11:21
        jEŻELI CHCECIE OGLĄDAĆ LIGĘ NBA ( SKRÓTY MECZÓW) TO JEŻELI MACIE PROGRAM D:SF
        TO W CZWARTKI I WTORKI OK 17:00 LUB 17:30 SĄ SKRÓTY MECZÓW.POLECAM!!!!PISZĘ DO
        WAS JA CZYLI TYGRYSEK FROM BIAŁOGARD SP5 LUBI CIĘ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~
        Myśle że mILLLER POWINIEN TROCHĘ POGRAĆ JESZCZE W NBA.Tak jak Jordan znów wróci
        ja wam to mówię ++

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka