Gość: Mirek_D IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.05.05, 09:52 Szkoda ze NBA w naszym kraju oglada sie w platnej TV ...to spowodowalo ze koszykowka nie jest juz tak popularna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gut Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.saton.pl 20.05.05, 09:54 Reggii wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin co to za bełkot IP: *.ptf.pl 20.05.05, 09:58 W Indianapolis Pistons wygrali z Pacers 88:7. (to chyba rekordowa wygrana) Pistons zdobyli przewagę na dobre zaraz na początku czwartek kwarty. (po czwartku jest piątek) W sumie, w trakcie 18 lat gry dla klubu z Indianapolis Miller rzucał przeciętnie 18,2 pkt. w 138 meczach (to nie wiele tych spotkań rozegrał w ciągu 18 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: co to za bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:16 błędy już poprawili. A Regiego szkoda jak cholera. Ale krwi napsuł Tłokom. wielki gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: co to za bełkot IP: *.ptf.pl 20.05.05, 10:40 pewnie, że szkoda bo był wielką indywidualnością i super strzelcem, jak to Włodek Szaranowicz mówi - Killer, a krwi napsół nie tylko Tłokom, pamiętam jak moi ulubieni Celtowie z Birdem w składzie męczyli się z nimi w play off, to były mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos z wrocka Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:29 NBA, po porażkach Amerykanów w mistrzostwach świata i przede wszystkim w Atenach, to już nie to NBA, którym fascynowaliśmy się jeszcze parę lat temu. Najlepsi gracze, jak Jordan, czy właśnie ostatni z wielkich - Miller, zawiesili buty na kołku, a nowym gwiazdom szmal w głowach poprzewracał. Poziom się generalnie w NBA obniżył, a Europa i inne kraje obu Ameryk poszły do przodu. Dla mnie mit i czar NBA to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krem Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.toya.net.pl 20.05.05, 10:36 gdzie te mecze choćby z lat 90 kiedy nastawiałem sobie budzik na 4 rano zeby oglądać finaly i Jordana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.spray.net.pl 21.05.05, 00:02 Odszedł ostatni z wielkich zawodników. Coś w tym jest, że czar NBA pryska, pamiętam, jak jako młody kibic wstawałem w środku nocy żeby oglądać finały Chicago z Phoenix. Co to były za mecze! Rzut Paxona w ostatniej sekundzie zabił mnie na kilka dnia (a przecież jedyny w klasie byłem za Phoenix). Wcześniej z Portland i Lakersami, później se Seattle, nawet te z Utah. Oczywiście swietne rundy Chicago z Indianą i niezapomniane pojedynki MJ z Reggie i te niesamowite "trójki". Wielkie uznanie dla Millera, że do końca pozostał wierny Indianie. Szkoda, że zabrakło mistrzostwa, a taka była szansa jak Larry ich prowadził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: 80.246.106.* 20.05.05, 10:55 18 lat i 138 meczow - to daje niecale 8 meczow w sezonie. Zle zrozumialem czy jest jakis blad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos to prawda, ale... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.05.05, 11:00 ...ja mam canal+ i musze powiedziać ze nie za duzo tych meczów nba tam pokazują (teraz trośke wiecej bo są play-off'y) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das boot Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:33 pamietam ostatnie ateny, i swiezy garnitur gwiazdorow - tego carmelo :))))) amerykanie dostaja baty, carmelo pieprzy, co tylko moze, i jeszcze sie glupio cieszy. eh, zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie fan Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: 195.8.125.* 20.05.05, 11:43 dla mnie reggie ostatnimi wyczynami przyćmił wszystkich wielkich, ok, mj, pip, itd wygrali wszystko, ale żaden z nich nawet nie zbliżyłby sie do poziomu gry millera w wieku 39 lat, że pominę legendarne pojedynki z knicksami i trash talk ze spikiem lee, geez, reggie jest po prostu bogiem basketa, nie tylko w ukochanej indy, jeszcze rok... wróci artest i będą najlepsi, reggie, rozważ to...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi jak chcecie oglądać NBA to wystarczy satelita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:53 na Astrze lub Hotbirdzie jest NBA+ po francusku i 24h na dobę lecą meczyki (niestety tylko 1 aktualny dziennie + powtórki starych playoffs) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tYGRYSEK Re: Ostatni mecz Reggiego Millera w NBA IP: *.bialogard.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 11:21 jEŻELI CHCECIE OGLĄDAĆ LIGĘ NBA ( SKRÓTY MECZÓW) TO JEŻELI MACIE PROGRAM D:SF TO W CZWARTKI I WTORKI OK 17:00 LUB 17:30 SĄ SKRÓTY MECZÓW.POLECAM!!!!PISZĘ DO WAS JA CZYLI TYGRYSEK FROM BIAŁOGARD SP5 LUBI CIĘ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ Myśle że mILLLER POWINIEN TROCHĘ POGRAĆ JESZCZE W NBA.Tak jak Jordan znów wróci ja wam to mówię ++ Odpowiedz Link Zgłoś