Gość: shaq-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 15:21 to była koszykówka obrona i atak, ucz się urlepie (i ty jesteś w finale:D) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anwiluś Re: Turów - Polonia 88:80 IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 22.05.05, 15:58 shagu!!Ty chyba nie odczuwasz w pełni satysfakcji , nawet po zwycięstwie jezeli komuś nie przyłożysz? Pokaż mi trenera z większym dorobkiem. Jeżeli to był piekny mecz to należy się z tego tylko cieszyć, ale jak widzisz taktyka Urlepa zdała egzamin w meczu z Polonią.Gratulując wcześniej Polonii pisałem również że Turów łatwo skóry nie sprzeda , bo to również bardzo dobry zespół i miałem rację.Bez trzeciego meczu się nie da.Jeżeli chodzi o obronę i atak to ,to wszystko było w 1 i 2 meczu z Prokomem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Turów - Polonia 88:80 IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 22.05.05, 22:09 Jestem już w domu po meczu wynik!!!77 ; 57 dla Anwilu. Jak widzisz Urlep też ma swoją taktykę bo mecz był ładny z obu stron, dziś wygrał Anwil co będzie dalej ???? Kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Turów - Polonia 88:80 IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.05, 22:29 Atak to moze (88 pkt), ale obrony to chyba nie bylo... jak sie traci 80 pkt to ciezko mowic o dobrej defensywie. Tym niemniej kibicuje koszykarzom Turowa :) Odpowiedz Link Zgłoś