Gość: Kibic z Tarnowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:09 Hurra :D Gratulacje dla swiezo upieczonych mistrzow :) Szczere gratulacje srebrnego medalu dla Bydgoszczy - na poczatku sezonu malo kto wierzyl w Polonie... GG Panowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic.zalogowany Re: UNIA DMP 2005 :) 25.09.05, 22:13 mało kto wierzył w Polonię??? chłopie... nie wyjeżdżaj z takimi swoimi nędznymi wypocinami zadufany w sobie małomiasteczkowy kibolku... pewnie 5 lat temu gdy twoja unia pałętała się w 2 lidze nie wiedziałeś co to żużel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Tarnowa Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:18 oczywiscie nie zaszkodzi odrobina jadu prawda? obrazajac mnie w tym momencie to u ciebie wychodzi brak kultury - przyslowiowa sloma z butow wystaje... co z tego ze 5 lat temu unia jezdzila w 2 lidze? tytul jest przyznawany co sezon a nie za zaslugi... A na zuzel chodze od 24 lat wiec co nieco wiem o tym sporcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 25.09.05, 22:19 Frustracja przez ciebie przemawia. Gość pogratulował wam srebra, i dostał jad w odpowiedźi. Trzeba umieć przegrywać, niektórzy tego nie potrafia. Dlatego są małymi ludzmi. Nikt poza Bydgozczą nie stawiał na BTŻ w finale, bo to CKM był oceniany wyżej. Szczere gratulacje za srebro dla klubu, który notabene nie powinien być w ekstralidze. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: UNIA DMP 2005 :) 25.09.05, 22:33 a ty kim jesteś? wyrocznia???? prędzej takich ćwoków jak ty nie powinno być tu na forum, niż Polonii w elidze!!! a że Unia wygrała zasłużenie to sprawa oczywista! jest lepsza i tyle na ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 25.09.05, 22:38 Nie gorączkuj się tak. Polonii nie powinno być w elidze, bo nie spełniła warunków dopuszczenia do rozgrywek w roku ubiegłym. Brak konsekwencji w egzekwowaniu przepisów spowodował powstanie nowego tworu pod nazwą BTŻ. W tym kraju brak osób, które byłyby w stanie podejmować męskie decyzje i mówię to także w kontekście naszego życia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany [...] 25.09.05, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany [...] 25.09.05, 22:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany admin przesadzasz... 25.09.05, 22:59 Admin! teraz przesadzasz! użycie jednej litery i 4 kropek słowa oznaczającego porównanie ludzkich odchodów do bredni niejakiego Bartka nie jest żadnym nadużyciem! nie napisałem obrażliwego słowa a ująłem to w jednej literze i dalszych kropkach i za to kasujesz wpis! widocznie władza uderza do głowy jak sodówa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Kibic bądź człowiekiem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.09.05, 23:04 Nie wiem czy wszyscy się ze mną zgodza ale marnowanie całego posta na nazwanie kogoś 'gównem' (nawet zakropkowanym) nie nalezy raczej do dobrego tonu i nie uważam aby forum było na to dobrym miejscem. Jezeli chcesz interpretowac to jako sodówe to nie będe sie o to spierał- zdania jednak nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Kibic bądź człowiekiem 25.09.05, 23:08 ok Jazon! z Tobą się zgadzam, bo nie znamy się od dzisiaj i wiem że Twoja tu praca jest pożyteczna :) ale żeby kasować nawet zakropkowane??? przesada :))) a więc Jazon spadaj od kompa do nowej małżonki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Kibic bądź człowiekiem IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.09.05, 23:12 To były wielce wymowne kropki... Niemniej doceniam przynajmniej próbę ;-) Ale dziś chyba pracuje do późna przy kompie więc raczej zajme się forum niż żoną...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Kibic bądź człowiekiem 25.09.05, 23:13 nie wiesz co dobre :))) wstydziłbyś się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Kibic bądź człowiekiem IP: *.wancom.pl 25.09.05, 23:09 Zgadzam się z Jaz0nem... mimo że jest z niezbyt lubianego przeze mnie miasta (-; nie dość że nie dostałem się tam na studia :P to jeszcze mają drużyne żużlową która sprawiła w tym sezonie jak dla mnie największą niespodzianke :P pozdrowienia dla Torunia... kebaby wole jednak w Bydgoszczy... może dlatego że wiem gdzie są dobre, a w Toruniu może akurat na niezbyt czesto polecane trafiłem (; Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Kibic bądź człowiekiem 25.09.05, 23:11 gdzie Maverick? bo moje ulubione są na planu 6-letniego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Kibic bądź człowiekiem IP: *.wancom.pl 25.09.05, 23:18 Na planu 6-letniego kebaby? :| Ja tam probowałem w Baalbeku - lipa, warzywa dziwnie dają i malo mięcha w porownaniu do innych, nawet z 2 razy mniej Bosfor - ok przy multikinie w strone geanta - mogą być a w Bosforze nie dość ze dobre/smaczne z dobrymi proporcjami [chociaz mogli by troche wiecej mięcha pakować] za chyba idealną cene - 5zł, bo 5,50 to już bym miał dylemat... za 6 żaaaaaadko kupuje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Dyskusja o kebabach :) IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:23 I tak wątek, który stanowi o mistrzostwie Unii 2005 przerodził się w dyskusję o najlepszych kebabach w Bydgoszczy :)) Jak dla mnie - dyskusja roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon No właśnie... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.09.05, 23:29 Nie chcialbym zakłócac tej wielce obiecującej dyskusji, jednak mam niejsne przeczucie że za moment pojawi się tu niejaki Kamil i zarzuci mi tolerowanie wątków nie na temat, podczas gdy jego posta kiedys usunąłem... Czy moglibyście zatem zmienic temat na mniej kulinarny aby oszczędzić mi dyskusji z tym wyraźnie nielubiącym mnie człowiekiem? Z gory dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez do Jaz0na 26.09.05, 18:49 Jazon, wykropkowane gó.. to dla Ciebie przegięcie? Ok przyjmuję, ale czy "Bydgoskie pieski Chomskiego" autorstwa Twojego kolegi Chrisa nie były na takim samym poziomie? Tamtego nie kasowałeś. Co w takiej sytuacji możesz powiedzieć o swojej bezstronności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: do Jaz0na IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.09.05, 19:58 No cóż moge Czawez powiedzec o swojej bezstronności? Sam się w tym watku wypowiadałem i napisałem ze tytuł w wykonaniu Chrisa był co najmniej niefortunny. Oczywiście mogłem usunąć ten wątek, aczkolwiek sądziłem ze mimo tego tytułu toczyła się w tym watku dośc żywa dyskusja- moim zdaniem na dośc ciekawy temat, który kilka osób poruszył. NIe widziałem wielkich pretensji ze strony forumowiczów- widocznie byli w stanie ścierpiec ten wątek, który zresztą zniknął i nie przerodził się w ogólnoforumową pyskówkę. Może nie mam racji ale dla mnie istnieje pewna róznica między przedstawieniem tezy, nawet w sposób nie do końca cenzuralny (dlatego wątek pozostał, podobnie jak watek "J. Gollob to szmaciaz", skoro juz o tym mówimy), a po prostu wypowiedzia ktora zawiera się w zdaniu 'jesteś gównem'- w moim odczuciu z pierwszej jeszcze ma szanse wyniknąć jakaś dyskusja. Wiele osób zarzuca mi ostatnio brak obiektywizmu, coraz więcej forumowiczów zostaje nazwanych 'moimi kolegami'- Ty nigdy nim nie byłes? Nie chce się z nikim kłócić i nie musze moderowac tego forum jezeli to taki ból. Zbliża się przerwa między sezonami- prosze bardzo, dyskutujcie, wybierzcie kogos nowego jezeli uwazacie że będzie moderował lepiej i 'bardziej obiektywnie'. Nie chce histeryzować ale naprawde nie jest mi to az tak do szczęscia potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: do Jaz0na 26.09.05, 20:04 oficjalnie zgłaszam kandydaturę: LORAMO! wydaje mi się, że będzie on bardziej obiektywny od Jazona :P p.s. niewtajemniczeni niech się nie wypowiadają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: do Jaz0na vol.2 26.09.05, 21:59 Już się tak nie unoś:-). Sam na Ciebie głosowałem przy wyborze. I nie ma co wracać do czasów bez moderatora! Jednak dotknęło mnie to z bydgoskimi pieskami i pisałem o tym w tamtym wątku. Tylko tyle, chciałem na to zwrócić Twoją uwagę. A jeśli chodzi o propozycję kibica.zalogowanego to w odwodzie są jeszcze: wróżka i gracjan z hamburga (lol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: do Jaz0na vol.2 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.09.05, 22:31 Nie unosze się, naprawdę. Może troche przepracowany ostatnio jestem ;-) Chcialbym tylko jeszcze dodać że obecny sezon jest z mojego punktu widzenia trudniejszy niz poprzedni, z racji tego ze oba kluby których kibice stanowią tu większosc walczyły o podobne cele, co nieuchronnie prowadziło do sporów (nie zawsze na wysokim poziomie). Trudno zachowac całkowity obiektywizm i nawet nie bede starał sie przekonywac ze zawsze mi to wychodzi. Tyle że niekiedy krytyka ktorej wysłuchuje jest moim zdaniem nieco przesadzona- i nie mam tu na mysli pretensji wiadomo kogo (nie chce wywoływac:), tylko właśnie pretensji stałych forumowiczów takich jak Ty (czy na przykład Exces jakis czas temu, o ile mnie pamięc nie myli). Zawsze chętnie wysłuchuje opinii na temat watków i jezeli cos kogoś razi to chyba warto powiedziec o tym? Z tym że kiedy robił to Chris to część forumowiczów go zakrzyczała i został 'moim najlepszym kolegą'... Ale to chyba temat na osobny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Tarnowa Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:38 super... jeszcze mi poublizaj... naprawde zalosne... a jesli ja jestem cwokiem, to znaczy ze marzy ci sie forum zlozone z takich jak ty - mam dla ciebie rade - sciagnij sobie taki program jak bluzgator - generuje cale serie wyzwisk - i wysylaj po gg czy jakims innym komunikatorze - przedzej czy pozniej trafisz na kogos na swoim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: UNIA DMP 2005 :) 25.09.05, 22:41 ehhh... stary... jak nauczysz się logicznie rozumować i posługiwać się forum to dojdziesz do tego, do kogo były skierowane moje słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Tarnowa Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:44 do kogo by nie byly skierowane - obrazanie kazdego kto sie nawinie nie swiadczy za dobrze o tobie :) mimo to pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 25.09.05, 23:01 Prawda kole w oczy. Coż, skoro BTŻ jest w elidze to trudno. Ciekawe, co się stanie jak któryś z klubów nie spełni wymogów licencyjnych w roku przyszłym, tj. óświetlenie plus dmuchane bandy. Jestem pewien, że takie przypadki się znajdą. Niestety w kraju, zwanym Polska przepisy i regulacje swoje, a życie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: UNIA DMP 2005 :) 25.09.05, 23:06 ehhh... ciekawe skąd się przypętałęś, że tak kadzisz na Polonię!!! domyślam się że nie lubisz bydgoskiego klubu, nieraz twojej drużynce dupsko skopał i teraz swoje frustracje wyrzucasz tu na forum :) a że znalazłeś odpowiedni czas, gdy Polonia przegrała finał e-ligi to wylewasz swoje żale tu na forum :) płacz dalej nad tym, że Polonia jest w e-lidze i znowu zdobywa medale :))) tylko to ci pozostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 25.09.05, 23:14 Nie rozumiesz istoty mojego wpisu. Nic nie mam do Polonii, kibicowałem jej nie raz w latach poprzednich. Jeśli ktoś nie spełnia wymogów, to nie ma prawa występować w elidze. Prawo jest po to, aby je przestrzegać. Ktoś doprowadził Polonię do ogromnych długów i co? Pociągnięto kogoś do odpowiedziałnosci? Jak na moje to wszystko rozejdzie się po kościach. Tak samo jest w polityce, brak odpowiedzialności prowadzi do degrengolady życia politycznego i to niestety przenosi się też niżej, do codziennego życia. Kontekst tego to oczywiście dzisiejsze wybory i moje rozczarowanie wynikami. A BTŻ gratuluję srebra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:20 Gratulacje dla zawodników i kibiców Unii. Zwyciężając w Bydgoszczy żużlowcy przypieczetowali tytuł mistrzowski. Jest on całkowicie zasłużony. Znowu finał IMP w Tarnowie :)) Polonia robiła co mogła, niestety Unia była silniejsza. Z drugiej strony kto z kibiców bydgoskich myślał o srebrze przed sezonem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.wancom.pl 25.09.05, 22:21 Dzięki. Szkoda troche tej minimalniej porażki, ale co tam... (-; Chyba największego pecha dzisiaj miał Kołodziej, ale niech się hartuje nasz IMP 05 (-; Jacek przyjęty tak jak myślałem - ale nie spodziewałem się aż takich gwizdów. Czegoś takiego to ja jeszcze nie słyszałem :D Jeden wielki gwizd, a jak nie gwizd to jedno wielkie glośne "wy***laj" Unia osiągneła plan minimum (; Bydgoszcz spisała się super w sezonie 05 (-: ps. Jonsson podpisał kontrakt z Bydgoszczą na sezon 06 <- już na 100% [spiker ogłosił] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Tarnowa Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:26 Podpisanie przez Jonssona kontraktu to super wiadomosc dla Bydzi - taki stranieri to prawdziwy skarb :) a Kolodziej dosyc czesto lezy a i defektow w tym roku mu nie brakuje :) W Tarnowie na stadione ogladalo mecz jakies 10 tys ludzi - atmosfera rewelacyjna, szkoda tylko ze jak zwykle znalazlo sie paru debili co nawet na mecz nie patrzyli tylko zadymy szukali - w takich chwilach to az prosi sie o powrot ZOMO - jakby gowniarze z 3 mecze z rzedu byli palowani to moze by cos w tych pustych mozgach zaskoczylo... No ale to problem calego kraju :( i tak na zuzlu jest spokojnie porownojac to do pilki... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: UNIA DMP 2005 :) 25.09.05, 22:53 kibicu z Tarnowa szkoda wysilkow na dyskusje ze sfrustrowanym debilem, sam sie zdenerwujesz a jego niczego nie nauczysz, bo juz za pozno no to mamy juz prawie po sezonie, teraz bedziemy sie pasjonowac transferami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:58 Jeszcze baraże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczak Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 01:02 Gratulacje dla Tarnowa Gratulacje dla Bydgoszczy Mecz rewelacyjny, ale jak zwykle wstyd mi za kibiców bydgoskich, szkoda ze nie wszyscy umieja kulturalnie dopingowac. Nie wiem skąd tyle nienawiści, a może to po prostu głupota... Niewazne, to juz historia. Gollob rulez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: UNIA DMP 2005 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:26 1. Przyłączam się do gratulacji dla obu uczestniczących w finale eligi zespołów 2. Do pseudokibiców z Bydgoszczy jedna uwaga: jak nie umiecie rzucać celnie to nie rzucajcie wcale! 3. Do działaczy z Tarnowa: przynajmniej spróbujcie wbić do głowy co bardziej prostych zawodników waszej drużyny, aby bandyckimi akcjami na waszym torze nie prowokowali pseudokibiców na innych torach 4. Do forumowiczów: za Jazonem powtarzam - na kretyńskie wpisy lepiej w ogóle nie odpowiadać, bo jak ktoś się durniem urodził to geniuszem nie umrze 5. Podoba mi się propozycja transferu bydgoskiego (z bożej łaski) "spikera". Ale czy jest w Polsce miejsce gdzie poziom (a raczej jego brak) jest mile widziany? A może tak (niedo)rzecznik "Gollllob rejsing tim"? Na konieć najważniejsze: to jak jest z tymi kebabami? Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: UNIA DMP 2005 :) 26.09.05, 20:24 2 „Do pseudo kibiców z Bydgoszczy jedna uwaga: jak nie umiecie rzucać celnie to nie rzucajcie wcale…”, dla mnie było na Jacka cos takiego wymysla , ale nie spodziewałem sie że pojdzie butelka (szklana) w kierunku tomka i tonnego po 15 wyscigu, co to za idiota rzucał ja pier…. Niech idzie do domu i powie tatusiowi że niezły kawał dechy zjeb… jak go rzeźbił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris czawez nie przesadzaj!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.09.05, 09:02 Czy zawsze to forum musi działać na zasadzie zobacz co zrobił Twój krajan zanim osądzisz mojego?? Człowieku przeprosiłem w wątku z pieskami wszystkich tych których obraziłem rzekomo i kazałem wykasować wątek,w momencie kiedy byłby sprzeciwy nie widze nic obraźliwego w słowie "PIESEK". Rozumiem gdybym napisał: BYDGOSKIE PROSTYTUTKI albo PRZYDUPASY CHOMSKIEGO,ale bez jaj,nie przesadzaj.Tak na marginesie nie znam Jazona,może to IP was nieco zmyliło,ale moim kumplem nie jest;)Pewnie zaraz ktoś napisze że jestem Jazonem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Maverick gdybyś wiedział...... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.09.05, 09:11 ...jakie mięso biorą do produkcji kebaba zarówno w bydgoskich jak i toruńskich restauracjach i tych smiesznch budkach co uważają ze potrafią je wyprodukować to odpuściłbyś sobie.Ja już dawno to zrobiłem chociaż też konsumowałem niejednokrotnie najczęsciej na fazie podczas powrótu z baletów. Powiem tylko że to mięso jest specjalnie żelowane substancją i dlatego tak estetycznie wygląda na opiekaczu w rzeczywistości to jest największy i najtanszy shit jaki znajduje się w hurtowniach, produkcja kebaba kosztuje 1.20-1.50;)Prawdziwy kebab ostatni raz jadłem u naszych zachodnich sąsiadów u Turka i kosztował 4 Euro i było tam wszystko przynajmniej z 20 dkg miesa...W Polsce z całą przykroscią ale nie potrafią robić kebaba tylko jego marną imitacje...Mogłeś isć na naleśnika do Manekina...A co do studiów pewnie chodzi o informatyke co??:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.09.05, 13:07 Polecam artykuł o tym jaka sielska atmosfera panowała podczas świętowania mistrzostwa Polski. Przy okazji dowiedzialem sie że T. Gollob nie pije alkoholu... troche mnie to zaskoczyło sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2937205.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:53 Widzisz Jazonie, nie tylko po wódeczce można łupoty gadać... Qrna, to co on bierze, że..? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P 27.09.05, 17:48 Jazonie... są ludzie, którzy nienawidzą alkoholu i nawet browara nie piją... a ja do nich należę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:29 Sory że się wciskam za Jazona: nie potępiam ani tych co w ogóle nie piją ani tych co piją jeśli robią to z umiarem. Rzecz w tym, jakim trzeba być geniusuem, żeby nie pijąc pierniczyć takie farmazony jak często TG. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.09.05, 20:57 Nie chciałbym być źle zrozumiany: nie wjeżdżam na Golloba za to ze nie pije. Myśle ze jest to wręcz godne podziwu. BYla to dla mnie tylko dodatkowa ciekawostka, bo abstynencja jakos nie pasuje mi do żużlowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 27.09.05, 23:17 To pewnego rodzaju ewenement na skale światową zawsze myślałem,że ludzie po alkoholu bywają agresywni tutaj mamy tendencje odwrotna, brak alkoholu wzmaga naturalną potrzebą podbicia komus oka...Nawet się boje pomysleć co działo by sie z Panem Tomaszem po kilku głębszych...może dlatego nie pije...;)))Taka mała dygresja czy ja dobrze widziałem,że podczas meczu z Tarnowem Jacek Krzyzaniak rozmawiał z Panem Władziem jak z kumplem czy może coś jest ze mna nie teges?;) Szok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Atmosfera w obozie zwycięzców :-P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 07:14 Chris, to z nimi może /a nawet napewno/ jest coś "nie teges". A wracając do sprawy alkoholu: znałem kiedyś człeka co mawiał "alkohol jest dla ludzi mądrych, dlatego ja nie piję". Może TG też go znał? Odpowiedz Link Zgłoś