Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Europy Kobiet 2005

31.05.05, 11:35
    UEFA zorganizowało kolejną zabawe. Tym razem dotyczy ona rozpoczynających się
    5 czerwca Mistrzostw Europy Kobiet. Nigdy nie byłem zwolennikiem piłki noznej
    w wydaniu płci pięknej i w dodatku nie mam zielonego pojęcia kto jak gra ale
    pobawić zawsze się można
    oto link do gry:
    en.wocofantasy.uefa.com/
    stworzyłem też lige prywatną i zapraszam wszystkich chętnych.
    Kod ligi: 636-84
    Nazwa ligi: Liga POLSKA

Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 31.05.05, 17:15
        Ja też dużo o tym nie wiem ale na pewno wam pomogę mówiąc że najlepsze teamy w
        piłce żeńskiej to przedewszystkim Niemcy a także USA i Szewcja.
        • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 31.05.05, 18:09
          Tyle to i ja wiem :) USA oczywiście nie zagra w mistrzostwach Europy.
          Pytanie jest jakie zawodniczki wybrać ??? Nazwiska sa zupelnie anonimowe :) ale
          może dzięki temu będzie fajna zabawa :)
      • quentint Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 31.05.05, 19:25
        Ja znam tylko najlepsza pilkarke ubieglego roku a jest nia reprezentantka
        Niemiec Birgit Prinz, ale niezla zabawa bedzie!!!
        • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 31.05.05, 21:43
          Akurat ta pani doznała kontuzji w finale żeńskiej klubowej LM i nie wiadomo czy
          będzie mogła zagrać w pierwszym meczu. Taka przynajmniej jest informacja na
          stronie UEFA.
      • wichura Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 01.06.05, 09:51
        O kobiecej piłce nożnej wiem tyle:
        a) najlepsze są Niemki, Amerykanki i Skandynawki,
        b) na ogół nie są one ładne, a z postury przypominają Gerda Muellera,
        c) najlepszą piłkarka świata jest Niemka Brygida Printz (też brzydka),
        d) po meczu nie ma wymiany koszulek.
        • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 01.06.05, 11:20
          I właśnie ze względu na punkt b) nie przepadam za oglądaniem piłki noznej w
          wydaniu kobiecym :)

Jednak w tej zabawie są do wygrania dwa bileciki na mecz grupowych rozgrywek LM
          w następnym sezonie. Dlatego też spróbować zawsze można :)
          • wezy1 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 01.06.05, 12:04
            A ja nie moge sie zalogowac pisze mi wrong data format co robic ?????
            • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 01.06.05, 12:34
              Widocznie źle wpisujesz date urodzin. Musi być taki format jak jest podany -
              czyli dd/mm/yyyy. Np. jeśli data urodzin to 12 stycznia 1990 to wpisujesz
              12/01/1990. I powinno być dobrze :)
              • tomek301 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 01.06.05, 17:17
                Ja jednak zrezygnuje z tej gry :D
                Chyba, ze założe team "za pięc 12" ;)
                • dominho Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 08.06.05, 17:47
                  Jak wam idzie w tych rozgrywkach po 1 kolejce. Ja założyłem druzyne, chociaz
                  pojęcia nie mam kto jest dobry z zawodniczek :P
                  • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 08.06.05, 19:43
                    Kiepsko :) Ale to czysta loteria...
                    • rejmistrz7 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 08.06.05, 22:16
                      Muszę przyznaczać że nawet nawet te Mistrzostwa. Piękny meczyk był pomiędzy
                      Danią a Anglią zakończony 2-1!Wyróżniającą się postacią była Janky(chyba dobrze
                      napisałem, jak co to czarnoskóra:P) która ma świetną technikę obecnie leci
                      meczyk Szwecja 0-0 Finalndia po 60minutach(ta sama grupa, deczko
                      skandynawska:])!!

Pozdro
                      • rejmistrz7 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 08.06.05, 22:18
                        Zapomniałem dodać.. ta Janky gra w zespole Angli, polecam też Dunki, grające w
                        ataku bo dobre są :D(jedna ma chyba Jensen:P)
                        • wichura Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 09.06.05, 09:37
                          No, nawet da się na to popatrzeć - czołowe drużyny odmłodziły kadry. Niezła
                          (pozasportowo) jest bramkarka Fińska, Kunnan. Super fryzury mają niektóre
                          Szwedki (szczególnie rezerwowa Sjönström, czy jakoś tak).
                          • marwi75 Re: Mistrzostwa Europy Kobiet 2005 09.06.05, 10:40
                            Widze że przyczyniłem się do zwiększenia zainteresowania piłką nożną w wykonaniu
                            pań :)
                            Jednak trzeba ucziwie powiedzieć że do urody np. siatkarek to tym panią bardzo
                            dużo brakuje. Ale zawziętosci i ambicji na pewno mogą pozazdroscić im nie jedni
                            panowie grajacy w "kopana". Wczoraj miałem okazję zobaczyć najpierw mecz Widzewa
                            z ŁKSem a później Dani z Anglią i zdecydowanie ten drugi dostarczył więcej
                            emocji !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka