Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7

IP: *.dyn.optonline.net 22.06.05, 07:33
    Tyle, ze Horry zwycieskim rzutem za trzy punkty wygral dla San Antonie mecz
    nr. 5 a nie 6. Bo inaczej dalsze granie nie mialoby sensu, prawda?
    Obserwuj wątek
      • robert796 Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 22.06.05, 07:40
        Detroit mistrzem!
        • Gość: Lopron Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.promax.media.pl 22.06.05, 07:53
          Wielki mistrz - Kobe Bryant? buehuheueuhee,rozbawilo mnie to z rana
          skutecznie... Detroit rulezzzzzz!!!
      • independence Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 22.06.05, 08:05
        Spodziewałem się nudnych finałów NBA w tym roku i oba zespoły mnie bardzo
        pozytywnie zaskoczyły. Może nie oglądamy najpiękniejszej koszykówki w wykonaniu
        tegorocznych finalistów ale na brak emocji i nagłych zwrotów wydarzeń nie
        możemy narzekać. Przy prowadzeniu San Antonio Spurs 2:0 nie dawałem już Detroit
        Pistons żadnych szans. Po doprowadzeniu do stanu 2:2 wydawało się, że to Tłoki
        przejeły inicjatywę i rozprawią się z Ostrogami, a jednak SAS zaskakoczyło i
        wygrało 5 mecz. Tak jak teraz DP 6 mecz :) Osobiście stawiam na zwycięstwo
        Spurs w decydującym spotkaniu - dwóch spotkań z rzędu na swoim parkiecie nie
        przegrają.
      • Gość: papa smurf Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: 217.153.130.* 22.06.05, 08:20
        to było piękne widowisko z happy endem.
        przyznam, że zwątpiłem gdy w drugiej kwarcie sędziowie zaczęli gwizdać
        ewidentnie przeciwko detroit; zgasiłem tv i przespałem się dobre pół godziny.
        potem już było pięknie do końca.
        pistons są wielcy !!!
      • Gość: Ghostdog Rewelacja!!! Brawo! Co za wspaniala noc! IP: 213.25.33.* 22.06.05, 08:24
        Nerwow to kosztowalo!
        Swietny Chauncey, ktory tak jakby trzymal to wszystko w swoich rekach.
        Przelamali sie Sheed i Hamilton,do tego solidna gra reszty wystarczyla.I Oby
        tak w czwartek!
        Natomiast juz teraz mozna powiedziec,ze co do oprawy,kibicow i atmosfery w hali
        to SBC troche druga liga przy The Palace.
      • Gość: yaro Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:00
        Kurde, coś niezwykłego. Boję się o czwartkowy mecz numer 7. (no bo rzeczywiście,
        trudno będzie wygrać dwa razy z rzędu w hali SAS), ale mocno wierzę, że właśnie
        chłopaków z Detroit na to stać. Bo, jak pisałem w niedzielę - tylko ich na to
        stać!!!
        GO PISTONS!!!
      • Gość: koproza Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.soc.eu.mars / 217.96.29.* 22.06.05, 09:18
        Hej,
        Mecz w czwartek musze zobaczyc tyle tylko ze nie mam gdzie. czy sa w Wawie
        jakies knajpy ktore beda transmitowac final finałów?
        pozdro,
        koper
        • Gość: FC Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: 212.160.138.* 22.06.05, 09:33
          Podejrzewam, ze jest szansa ze w Champions Pubie (w Marriocie) mecz bedzie sie
          dalo obejrzec. Ale pewnosci nie mam, radzilbym sie upewnic.
        • Gość: Piotrek Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:26
          Jest szansa na mecz w Morgan's Pub, tylko trzeba zebrać przynajmniej 10 osób,
          Nas jest już trzech.
        • Gość: Piotrek Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:11
          Cork Irish Pub, al. Niepodleglosci. Pozdrawiam.
      • Gość: minio Go Detroit!!! IP: 192.128.254.* 22.06.05, 10:02
        Kurcze zaspałem!!! Ale mi rano ulżyło jak zobaczyłem wynik. Musze sobie teraz
        obejrzeć dzisiejszy meczyk. W czwartek będzie ciężko ale Detroit da sobie radę.
        Piekne finały.
      • Gość: dżek gwiazda finałów IP: *.uni.opole.pl 22.06.05, 10:42
        Gwiazdą finałów i jak na razie MVP jest zdecydowanie Billups; najwięcej
        punktów, asyst, trójek, ponad 93%FT. Bez wątpliwości!!!
      • Gość: precyzyjny DO REDAKTORA ROMAŃSKIEGO! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.06.05, 11:11
        Panie Redaktorze, to nie Rasheed Wallace popełnił błąd w decydującej akcji
        meczu numer 5, tylko Tay Prince, który zostawił swojego zawodnika w rogu boiska
        na pozycji (Ginobli.Widząc to - ze stoi on na czystej pozycji, Rasheed muisał
        do niego podbiec i zostawić Horry'ego. Potem Prince dobiegł do rogu(lepiej
        jakby spojrzał i podbiegł do Horry'ego) i bez sensu podwoił Ginobliego. A ten
        spokojnie podał do niepilnowanego Horry'ego. To tyle w celu wyjaśnienia. Jeśli
        Pan nagrał sobie ten mecz, to proszę jeszcze raz zwrócić na to uwagę.
        Pozdrawiam.
        • Gość: jajco Re: DO (NIE)PRECYZYJNEGO IP: *.ustug.net 22.06.05, 15:45
          Kolego, jak masz dostep do sieci to prosze naucz sie z niej korzystac,
          unikniesz wystawiania sie na smiesznosc krtykujac opinie innych nie majac przy
          tym wiekszego pojecia - za www.nba.com slowa Sheeda.
          "I'm still kicking myself, because Larry wasn't out there. That's commendable
          for him as a coach, but he wasn't out there. There were five players out there.
          I was the one who did the bonehead move, the (stupid) move, just trying to play
          some defense and trap Ginobili in the corner. He made a good pass, and Rob made
          a shot for them."
          Pozdrowienia
      • Gość: Maciek Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.pec.katowice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:15
        Pistons do przodu!!!
      • Gość: JaKuB Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:16
        Brawo Pistons!
        Ogladalem mecz,sporo nerwow mnie to kosztowalo.Chlopaki graja pod presja jak
        nikt inny.Mecz numer 7 bedzie zupelnie inny, i nie ma tu znaczenia ze San
        Antonio gra u siebie.
        Do tej pory tez nie przegrali u siebie z Detroit przez bodaj 7 lat, a tu nagle
        w tak waznym meczu sobie nie poradzili.
        Ja stawiam na Pistons:
        1.Uwielbiaja grac pod presja i to bardzo duza.
        2.Wygrywali juz nie raz bardzo wazne spotkania numer 7 i to na wyjezdzie z
        bardzo mocnymi rywalami
        3.Maja niesamowita druzyne, zawsze moga na kogos liczyc.
        4.Do gry wlacza sie Rasheed i mimo 5 fauli gra koncowke wysmienicie
        5.San Antonio nie ma wystarczjacej sily zeby zadac decydujacy cios
        6.Zawodzi Tim Duncan ktory gra zdecydowanie ponizej oczekiwan
        7.Nie maja doswiadczenia w tak waznym meczu
        8.Jak teraz zawodza Parker i reszta mlodych to w spotkaniu numer 7 tez sobie
        nie poradza
        Ale to wszytsko bedziemy wiedziec w piatek rano, wiec zycze wszytskim milego
        ogladania, niestety z komentarzem pozostawiajacym wiele do zyczenia.Ale coz
        jaki trener-taki komentator!
        Go PISTONS!!
      • Gość: Pąki Come on - go ahead Pistons!!! IP: 212.244.230.* 22.06.05, 14:49
        Zeżreć mi tych Spurs!
      • Gość: Boski Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.ipt.aol.com 22.06.05, 16:19
        Nie wiem jak to możliwe, że Pistons jeszcze gra w finale bo dawno już ich być
        nie powinno. Przyznaję klasę zatem dla Pistons za stawianie oporu, ale to i tak
        na nic- w czwartek Spurs zje Pistons na śniadanko! Do boju SPURS !!!
        • Gość: Detroiter Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 22.06.05, 19:17
          Zalozysz sie? Stawiam absolutnie na Pistonsow. Przeciez wreszcie sedziowie
          przestana popelniac tak razace bledy na korzysc Spurs, bo jak nie , to sie do
          nich dobiora oficjele. Manu i Parker, to zupelne dzikusy, graja dobrze, ale
          dziko wchodza, sami fauluja ze hej, a sedziowie ... przyznaja faule dla nich???
          Liczylismy te ich (sedziow) numery na powtorkach, szkoda gadac. A do tego
          Pistonsi poprawia efektywnosc rzutow,ktora cos ostatnio szwankowala. Mieszkam
          tu, wiec cos-niecos wiem na ten temat.
          Ale jak bedzie jutro, hm, ale jednak zaloze sie.
          • Gość: Insider Re: NBA: Pistons wygrali i będzie mecz 7 IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.06.05, 02:00
            Uwazam,ze sedziowanie finalow stoi na wysokim poziomie.Przy tak szybkiej,a
            przede wszystkim silowej grze latwo czasem o male pomylki.My mamy ten
            komfort,ze zaraz analizujemy powtorke.Oni zas musza podjac decyzje w ulamku
            sekundy.Nie ma mowy o zadnym drukowaniu,to przeciez nie Polska...
      • Gość: MIzar Tłoki na mistrza! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.05, 18:21
        Co tu dużo mówić. Kapitalna obrona, zespołowa gra to mieszanka która da ekipie Tłoków mistrza NBA. Wielki respekt dla tej ekipy.
        • Gość: Piotrek Re: Tłoki na mistrza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:57
          Gdzie można obejrzeć finały na żywo? Chodzi mi o jakiś lokal w Warszawie.
          Pomóżcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka