xradek2x 17.07.05, 20:26 Zeby nie było bałaganu na forum to wszystkie składy do oceny najlepiej w jednym watków dawać więc jesli chcesz żeby ocenili ci składy wpisz go tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xradek2x To ja zaczne 17.07.05, 20:26 Druzyna nr 1 Mielcarz Hermani Kiełbowicz Pawlak Szałachwoski Karwan Iwan Uche Piechnia Frankowski KuŻba Druzyna nr 2 Mielcarz Sokołowski (II) Kosmicki Szyndrowski Zieńczuk Karwan Szałachowski Kuzba Frankowski Jeleń Piechnia Co o tym myślicie Odpowiedz Link Zgłoś
michaljablonski1987 Re: To ja zaczne 18.07.05, 02:09 Hermani, Iwan, Uche, Kuźba to bardzo niepewni piłkarze, mogą grac dobrze ale moga nie łapać sie nawet do wyjściowych jedenastek, no może prócz Iwana. za duzo niepewnych punktów jak na mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
p_jam Re: To ja zaczne 23.07.05, 11:49 8494003659 liga prywatna zapiszcie sie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miras93 dobra to mój team 30.07.05, 15:14 Podstawowy 1 Bramkarz Fabiański Łukasz 4 Obrońca Choto Dickson 5 Obrońca Strąk Paweł 6 Obrońca Głowacki Arkadiusz 9 Pomocnik Burkhardt Marcin 11 Pomocnik Paulista Jean 12 Pomocnik Burkhardt Filip 13 Pomocnik Ława Bartosz 15 Napastnik Frankowski Tomasz 17 Napastnik Mierzejewski Łukasz 18 Napastnik Gregorek Karol Rezerwowy 2 Bramkarz Załuska Łukasz 3 Obrońca Cios Jan 7 Obrońca Kucharski Dawid 8 Obrońca Fonfara Grzegorz 10 Pomocnik Jarzębowski Tomasz 14 Pomocnik Kolendowicz Robert 16 Napastnik Klatt Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
miras93 dobra to mój team 30.07.05, 15:14 Podstawowy 1 Bramkarz Fabiański Łukasz 4 Obrońca Choto Dickson 5 Obrońca Strąk Paweł 6 Obrońca Głowacki Arkadiusz 9 Pomocnik Burkhardt Marcin 11 Pomocnik Paulista Jean 12 Pomocnik Burkhardt Filip 13 Pomocnik Ława Bartosz 15 Napastnik Frankowski Tomasz 17 Napastnik Mierzejewski Łukasz 18 Napastnik Gregorek Karol Rezerwowy 2 Bramkarz Załuska Łukasz 3 Obrońca Cios Jan 7 Obrońca Kucharski Dawid 8 Obrońca Fonfara Grzegorz 10 Pomocnik Jarzębowski Tomasz 14 Pomocnik Kolendowicz Robert 16 Napastnik Klatt Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
mortalowiec Mój TEAM 16.09.05, 15:44 Fabiański- Strąk Głowacki Kiełbowicz- Nowak Sedlacek Paulista Szałachowski Jeleń(k) Gajtkowski Krzyszałowicz(? bo grał wczoraj beznadziejnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Mój TEAM 16.09.05, 16:22 wywal pauliste, ma kontuzje dzis rano przeczytalem ze nie bedzie gral napewno przez 3tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
corras Bardzo ofensywny !! 19.07.05, 11:03 >Bramka: Fabiański >Obrona: Kiełbowicz, Hermani, Belada >Pomoc: Sedlacek, Uche, Bilski >Atak: Frankowski, Ślusarski, Piechnia, Jeleń > >Co wy na to ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
woojtekg Re: Bardzo ofensywny !! 19.07.05, 11:13 raczej braknie ci funduszy na taki skład Odpowiedz Link Zgłoś
chaber_99 co powiecie na mój skład!! 08.08.05, 16:23 Bramka :Fabiański Łukasz obrona :sokołowski 2,dudka,bieniuk jarosław pomoc :kalu uche,bartosz karwan, szałachowski sebastian napastnicy :piechna, kubica , ślusarski, klatt Odpowiedz Link Zgłoś
p_jam Re: To ja zaczne 23.07.05, 11:51 8494003659 FUTBOL TEAM !!!!! zapraszam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babun Re: Oceny Składów 18.07.05, 01:02 Fabiański Łukasz Kłos Tomasz Vranjes Mico Kiełbowicz Tomasz Cantoro Mauro Sedlaćek Lumir Karwan Bartosz Kuźba Marcin(K) Ślusarski Bartosz Klatt Marcin Piechna Grzegorz Oto jeden z moich skladow, jak widac postawilem glownie na atak. Jak sie to sprawdzi - zobaczymy. Co o tym myslicie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
michaljablonski1987 Re: Oceny Składów 18.07.05, 02:08 Kuźba to jedna wielka niewiadoma, Cantoro prawdopodobnie odejdzie do Szwajcarii albo Austrii a nwet jeśli zostanie to nie bedzie miał miejsca bo Engel go nie widzi w składzie. TA więc strata dwóch piłkarzy, reszty nie analizowałem Odpowiedz Link Zgłoś
d_szczepan Re: Oceny Składów 18.07.05, 10:33 u mnie na bramce jest Lech z Gornika Z. obrona to :Julcimar z Pogoni, Stasiak z Zaglebia, Rachwal z Wisly P. i mowlik z Lecha pomoc:Iwanski z Zaglebia, Batata z Pogoni, Golos z Wisly K. i Grzelak z Pogoni atak:Milar z Pogoni i Jelen z Wisly P. prosze o ocene. ja uwazam ze sklad jest niezly Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Re: Oceny Składów 18.07.05, 16:02 > prosze o ocene. ja uwazam ze sklad jest niezly Hehehheh każdy uważa ze Jego skład jest niezły, inaczej zrobiłby inny :) > u mnie na bramce jest Lech z Gornika Z. > obrona to :Julcimar z Pogoni, Stasiak z Zaglebia, Rachwal z Wisly P. i mowlik z Lecha poza Rachwałem cała linia defensywna jest taka sobie, niby będą grać w podst. "11" ale nie są to zawodnicy ofensywni a ich drużyny nie są z czołówki... > pomoc:Iwanski z Zaglebia, Batata z Pogoni, Golos z Wisly K. i Grzelak z Pogoni ciekawa pomoc, szczególnie Iwański będzie błyszczal (tak czuję...) Gołoś i Grzelak też bardzo dobrzy, choć za tę cenę można nabyć kilku nie wiem czy nie lepszych piłkarzy (niekoniecznie Gołoś będzie grał we wszystkich meczach w podst. 11) no a Batata? po tej kontuzji to wielka niewiadoma... za te kasę są lepsi i pewniejsi... > atak:Milar z Pogoni i Jelen z Wisly P. przede wszystkim 2 napadziorów to mało... no i Milar trochę przygasł... był dobry jak kosztował 0,5mln i był pomocnikiem... reasumując - z tym składem nie wejdziesz do czołówej 100, będzie dobrze jak złapiesz sie do 1000... ot taki przyzwoity średniak wniosek - zmień ustawienie i nie stawiaj tak na Pogoń! :) (choć oczywiście mogę się mylić w każdej kwestii :D) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
torcida89 Re: Oceny Składów 23.07.05, 15:11 a co muślicie o mojim składzie wierzchowski-bieniuk,dudka,mynar,karwan-iwan,szachaowski,vukovic,kwiek- śikora,ślusarski Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Oceny Składów 19.07.05, 12:33 babun napisał: > Fabiański Łukasz > > Kłos Tomasz > Vranjes Mico > Kiełbowicz Tomasz > > Cantoro Mauro > Sedlaćek Lumir > Karwan Bartosz > > Kuźba Marcin(K) > Ślusarski Bartosz > Klatt Marcin > Piechna Grzegorz > > Oto jeden z moich skladow, jak widac postawilem glownie na atak. Jak sie to > sprawdzi - zobaczymy. Co o tym myslicie ??? Mi się bardzo podoba :-] udało Ci się złożyć bardzo ciekawą drużynę, bo nawet obrońcy (bramkostrzelni) mogą dla Ciebie złapać dużo punktów tylko pomoc trochę nie pewna, bo nie wiadomo co będzie z Cantoro, ale nawet jeśli odejdzie, to będziesz mógł kupić na jego miejsce innego dobrego zawodnika :). No i nie wiadomo też jak tam Sedlaczek :P. Mi się jednak skład podoba i powinieneś łapać dużo punktów :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarko.lechia oto mój skład :P 18.07.05, 11:30 Cabaj Radulović Głowacki Szala Karwan Surma Iwan Frankowski Ujek - kosztował mnie 0.3 :D niestety brakło funduszy na lepszego :] Bania Kryszałowicz Odpowiedz Link Zgłoś
kowalskc widok :) 18.07.05, 23:43 Majdan Glowacki (niepewny bo kontuzjowany :( ) Kuzera Vlastimil Fonfara Uche Burthard Amar :) (nie bylo funduszu) Ława Mierzejewski lub Brozek to musze przemyslec Frankowski i co Wy na to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tcm2 Re: widok :) 19.07.05, 13:19 bardziej opłacalne bedzie grac 3-3-4, napastnicy lapia sporo punktow, 4-4-2 nic nie zdzialasz, no ostatecznie 3-4-3 Odpowiedz Link Zgłoś
banan-gks Re: oto mój skład :P 20.07.05, 17:17 dobry skład ja jestem z Bełchatowa i myśle ze zakup ujka to dobra rzecz hhehehehehe i moze radulovic troche pozostawia do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
michaljablonski1987 Mój "dim tim" 18.07.05, 12:05 Proszę kogos o ocenę Fabiański Choto Kiełbowicz Głowacki Szałachowski Karwan Zając Bojarski (c) Klatt Sikora Gajtkowski Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rk1pilkarzyk Re: Mój "dim tim" 18.07.05, 13:06 Głowa, Zając i Gajtek do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
michaljablonski1987 Re: Mój "dim tim" 18.07.05, 15:05 Ale jakoś uargumentuj to. Czemu tak uważasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rk1pilkarzyk Re: Mój "dim tim" 18.07.05, 15:26 Głowa ma, zdaje się, właśnie kontuzję. Zając przechodzi rehabilitację po poważnym urazie z zeszłego sezonu, nie wiadomo, co z formą. A Gajtek, mimo całej sympatii dla tego zawodnika, nie jest dobrym typem piłkarza do piłkarzyków. Reszta składu wydaje się OK. Tzn. ja bym złożył inaczej, ale widzę w tym pewien sens. Odpowiedz Link Zgłoś
1910rts1910 oceńcie to:) 19.07.05, 10:07 bramkarz: Fabiański obrońcy: Kłos, Golański, Sablik, Głowacki pomocnicy: Drumlak, Baran, Ława, Surma napastnicy: Ślusarski, Bania jak ktoś ma ochote to niech napisze co o tym myśli:) z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś
feniks15 Mój team 18.07.05, 12:46 Mój team to: mielcarz klos(c) popiela choto zienczuk szalachowski karwan piechniak kwiek batata piechna co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
xradek3x Oto 3 mój skład 18.07.05, 13:59 Fabiański Kłos Stolarczyk Kowalczyk Goliński Michał Łobodziński Kaczmarek Włodarczyk(jesli bedzie wiadomo że odejdzie to go wymienie np: na Piechnie czy Kuzbe) Reiss Ślusarski Milar Odpowiedz Link Zgłoś
tzeentch Re: Oto 3 mój skład 18.07.05, 14:28 reiss ma kontuzje i wypadnie z pierwszych kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
majes6 Re: Oceny Składów 18.07.05, 14:48 Co o tym sadzicie? Przyrowski Golański Mynar Kaczorowski Drzymont Vukovic Uche Sedlacek Michał Goliński Włodarczyk Ślusarski Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Oceny Składów 18.07.05, 14:54 majes6 napisał: > Co o tym sadzicie? > Przyrowski > > Golański > Mynar > Kaczorowski > Drzymont - ??? > > Vukovic > Uche - oj nie wiadomo czy zagra... > Sedlacek > Michał Goliński > > Włodarczyk - ??? > Ślusarski Odpowiedz Link Zgłoś
nobodywr Re: Oceny Składów 18.07.05, 14:56 ech nie wiadomo nie wiadomo .. ale ja też w niego wierze :) po prawdzie to gdzie on teraz miałby pojść? chyba do nigerii z powrotem - musi pograc dobrze przez pól roku minimum zanim go ktoś znowu zechce :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Oceny Składów 18.07.05, 15:04 pograć musi (dla własnego dobra) ale czy go Engel na boisko od 1 minuty będzie wypuszczał??? Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront no to oceńcie i mój... 18.07.05, 15:08 Fabiański - Skrzyński, Szala, Mynar - Szałachowski, Zieńczuk, Giza, Nowacki - Jeleń, Kużba, Klatt w rezerwie, z zawodników mających szanse na punkty, Piszczek niepewny jestem co do Gizy i Nowackiego - poradźcie... Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: no to oceńcie i mój... 18.07.05, 15:59 Szalę wymieniłem na Choto a Nowackiego na Sedlacka, Skrzyńskiego na Stolarczyka - no ale dalej nie wiem co z Gizą??? Odpowiedz Link Zgłoś
nobodywr Re: Oceny Składów 18.07.05, 15:27 a co do tego pojecia nie mam :) ale Engel lubi zawodników tego typu - jak znalazł do futbolu "na tak" :D Odpowiedz Link Zgłoś
michaljablonski1987 Re: Oceny Składów 18.07.05, 15:07 Kaczorowski za wiele się w tym sezonie na pewno nie nagra, mozliwe że wogóle odejdzie z Legii. Vukovic jest niewyobrażalnie słaby, po powrocie z Grecji jest tylko cieniem dawnego Aco. Włodarczyk jest o krok od przeprowadzki na wyspy i raczej w nowym sezonie nie bedzie grałw Legii Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Oceny Składów 18.07.05, 16:01 Wg dzisiejszego Przeglądu Sportwoego zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
osama88 Re: Oceny Składów 18.07.05, 19:35 Oto moj skład: Cabaj, Pawełek Golański, Kuś, Hernani, Julcimar, Myszor, Karwan batata, Nowacki, Kwiek, Golinski, Murawski, Garguła Bania, Klatt, Korzym, Imeh Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bulion4 Moj team 18.07.05, 20:15 R.Majdan M.Baszczynski T.Klos (c) T.Kielbowicz D.Lopez Cruz T.Salomonski M.Golinski J.Wieczorek S.Gorzad T.Frankowski M.Sikora Odpowiedz Link Zgłoś
barbet1 Re: Oceny Składów 18.07.05, 20:28 Bramkarz-Piotr Lech Obrona-Błażej Radler,Maciej Stolarczyk,Michał Stasiak Pomoc-Maciej Iwański,Marek Sokołowski,Bartosz Karwan,Piotr Swierczewski Napad-Marcin Klat,Adrian Sikora,Mariusz Ujek Skład doś eksperymentalny,ale mam nadzieje że będzie dobry,a co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bartklus1 moja 11 19.07.05, 15:45 Cabaj Dudka Sokolowski II Skrzynski Liczka Magiera Uche Frankowski Klatt Bania Szewczuk Co o tym myslicie, prosze o odpowiedz bo za bardzo nie znam sie na tej grze. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mario98a Mój składzik 18.07.05, 21:05 Majdan Choto (K) Skrzyński Telichowski Bartczak B.Karwan Uche Sedlacek Garguła Edi Andradina Ślusarski Odpowiedz Link Zgłoś
dj600wojt Blaugrana - Oto mój skład 18.07.05, 21:14 Bramkarze: Łukasz Fabiański, Norbert Witkowski Obrońcy: Tomasz Sokołowski II, Radek Mynar, Hernani, Robert Kłos, Jacek Popek, Mateusz Żytko Pomocnicy: Łukasz Trałka, Paulista, Marcin Wachowicz, Konrad Gołoś, Bartosz Karwan, Krzysztof Sobieraj Napastnicy: Tomasz Frankowski, Marcin Klatt, Grzegorz Piechna, Bartosz Slusarski Odpowiedz Link Zgłoś
krzychotychy Mój skład :) 18.07.05, 22:43 Bramkarz :Radosław Majdan Obrońcy:Belada Żarko , Colaković Marco ,Baszczyński Marcin ,Bartczak Grzegorz Pomocnicy: Bojarski Marcin ,Bronowicki Piotr ,Baran Arkadiusz ,Burkhardt Filip Napastnicy: Bania Piotr(Kapitan) ,Aleksander Arkadiusz Szkoda że nie można w bramce ustawić Dudka(założe się że 99% graczy w piłkarzyki by go wybrało!)Jeszcze tym składem nie grałem bo pisze mi: Ustawiasz 1 kolejke; masz czas do 17:00, 24-07-2005 (Niedziela) Czyli sądze że w niedzielę zobaczę jak spisuje się moja drużyna. System 1-4-4-2 (B-O-P-N) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: Mój skład :) 18.07.05, 22:50 Fabiański Colaković SokołowskiII Vranies Szałachowski Karwan Uche Salamoński Tavares Sedlacek Piechna Ślusarski Frankowski Ujek to nie jest 11, ale wszyscy mają szanse na gre w 11 :] Odpowiedz Link Zgłoś
1910rts1910 a oto mój składzik:D 19.07.05, 10:01 bramkarz: Fabiański obrońcy: Kłos, Golański, Pawlak, Głowacki pomocnicy: Drumlak, Baran, Ława, Nowak napastnicy: Ślusarski, Bania jak ktoś ma ochote to niech napisze co o tym myśli:) z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś
1910rts1910 Re: a oto mój składzik:D 19.07.05, 10:05 bramkarz: Fabiański obrońcy: Kłos, Golański, Sablik, Głowacki pomocnicy: Drumlak, Baran, Ława, Surma napastnicy: Ślusarski, Bania jak ktoś ma ochote to niech napisze co o tym myśli:) z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś
woojtekg Re: Oceny Składów 19.07.05, 11:20 składów mam kilka, według mnie warto opierac gre na poszczegółnych zawodnikach Fabiański na bramce ( tani i chyba będzie podstawowym zawodnikiem ) w obronie mimo wysokiej ceny Kiełbowicz ( Legia ma ciekawy skład a Kiełobowicz jest ofensywnym piłkarzem )- jako alternatywa Kłos z wisły W obronie polecam równierz Szczypkowskiego z Zagłebia ( zagłebie buduje mono skład no i szczypkowski strzela karne) W pomocy stawiałbym na Uche ( ja wierze, że będa grał ) i Karwana ( dużo goli i asyst ) otraz Iwanskiego a atak ( Kużba - zobaczycie,że będzie grał - no i ta cena jak dla mnie zaskakująco niska ), Klatt ( troche niepewne, ale za tą cene warto zaryzykować ) no i powinno wystarczyć na Slusarkiego Odpowiedz Link Zgłoś
corras Re: Oceny Składów 19.07.05, 12:44 Skład jest niepełny :) i troche za słaby atak (tak mi sie widzi). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
woojtekg Re: Oceny Składów 21.07.05, 11:50 no jasne, że nipełny, ja napisałem tylko na których zawodnikach oparłbym swój skład. Istotnym czynnikiem był tu stosunek - liczba zdobytych punktów do ceny. Może i jest too troche ryzkowne, ale mając ogranoczony budżet trzeba jakos sobie radzić Odpowiedz Link Zgłoś
sgw Pierwszy raz 19.07.05, 12:04 Gram w to pierwszy raz, a polska liga to dla mnie ciemna magia ale zabawa zapowiada się niezła. Oto mój skład B: Majdan Radosław O: Szala Wojciech Paszulewicz Jacek Baster Marek Lazarevski Vlade P: Surma Łukasz Zając Marcin Sokołowski Tomasz N: Bania Piotr Sobczak Paweł Niciński Grzegorz Jak ktoś chce mnie zganić, to przyjmę z pokorą :-)) PS. Ciekawe jak siatkarz pogra w piłkę (wirtualną) Pozdrowienia dla PREZESÓW Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Pierwszy raz 19.07.05, 12:08 Rzeczywiście polska piłka kopana jest dla Ciebie czarną magią... Idź TY może lepiej pograj sobie w siatkówke co ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Pierwszy raz 19.07.05, 12:48 sgw napisał: > Gram w to pierwszy raz, a polska liga to dla mnie ciemna magia ale zabawa > zapowiada się niezła. > Oto mój skład > > B: Majdan Radosław > O: Szala Wojciech > Paszulewicz Jacek > Baster Marek > Lazarevski Vlade > P: Surma Łukasz > Zając Marcin > Sokołowski Tomasz > N: Bania Piotr > Sobczak Paweł > Niciński Grzegorz > > Jak ktoś chce mnie zganić, to przyjmę z pokorą :-)) > > PS. Ciekawe jak siatkarz pogra w piłkę (wirtualną) > > Pozdrowienia dla PREZESÓW Ja bym tak dużo nie płacił za bramkarza, bo oni za wiele punktów nie łapią. Lepiej zainwesyować w atak :) Paszulewicz chyba nie będzie grał za dużo, nie wiem jak Zająs, bo też miał kontuzję poważną. Z napastników Sobczak też nie wiele grał ostatnio, a Nicińskiego to jest nie porozumienie ;). Według mnie masz pół składu trafione :) ale nie podałeś rezerwowych, może tam masz jakiś dobrych zawodników. Zresztą mi też nie poszło za dobrze w zeszłym sezonie jak grałem pierwszy raz :( ale teraz bym chciał powalczyć o coś więcej niż tylko miejsce w "5000" :D. Początki są najtrudniejsze, ale życzę powodzenia :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Pierwszy raz 19.07.05, 13:33 > sgw napisał: > > > > > B: Majdan Radosław - za drogi, kup Fabiańskiego > > O: Szala Wojciech - ok > > Paszulewicz Jacek - nie będzie grał więc nie będzie punktował > > Baster Marek - ok > > Lazarevski Vlade - ??? > > P: Surma Łukasz - ok > > Zając Marcin - ok ale na razie kontuzjowany > > Sokołowski Tomasz - ewentualnie ale są tańsi np. Sedlacek > > N: Bania Piotr - ok > > Sobczak Paweł - do wymiany > > Niciński Grzegorz - do wymiany > > Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 a to moja kadra :) 19.07.05, 12:24 bramkarze: Przyrowski Ptak obrona: T.Kłos Mynar Belada Czarnecki Golański Cios pomoc: Uche Szałachowski B.Karwan Iwański Seb.Gorząd Salamoński atak: Klatt Kuźba Ślusarski Chałbiński to narazie jedna z 4 moich drużyn :P w pozostałych narazie negocjuję z zawodnikami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtciuchcia Re: Oceny Składów 19.07.05, 14:16 oto moj wstepny sklad bede wdzieczny za kazda uwage fabianski sedlacek,lasocki(?),stolarczyk sobolewski,surma,uche,smolinski frankowski,klatt,kuzba(?) choc nie wiem czy nie przezucic sie na 3:3:4 i szukam 4 napastnika Odpowiedz Link Zgłoś
hasiee3 Re: Oceny Składów 19.07.05, 14:31 majdan - mynar lopez belada - karwan surma smolinski paulista - klatt slusarski dawidowski Odpowiedz Link Zgłoś
michalbrys12 Moj sklad 19.07.05, 15:06 fabianski - vranjes,fonfara,cios - szalachowski,zienczuk,sedlacek,piechniak - frankowski, sobczak, slusarski Co myslicie o moim skladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
michalbrys13 Ocencie 19.07.05, 15:07 Przyrowski Matlak, Stolarczyk(Szczypkowski), Wasilewski Bak, Karwan, Gesior Frankowski, Chalbinski, Klatt, Piechna I jak ?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zebro27 Re: Ocencie 19.07.05, 15:13 Bramka dobrze obrona średnio pomoc srednio atak dobrze!!! Moim skromnym zdaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Ocencie 21.07.05, 18:01 dobry skład :) z dwójki Stolarczyk/Szczypkowski, lepiej chyba postawić na Stolarczyka Odpowiedz Link Zgłoś
zebro27 Re: Oceny Składów 19.07.05, 15:12 Mój skład to: Bramkarz:Fabiański, obrona:Rzeźniczak, Grzyb, M.Karwan, Gołaszewski, pomoc:Błaszczykowski, B.Karwan, Giza, Szałachowski, Atak:Kuźba, Czereszewski. Ławeczka: Bramkarz:Bledzewski, obrona:G.Bartczak, Górski, pomoc:Andruszczak, F.Burkhardt, atak:Chmiest, Korzym. Proszę o porządnom ocene mego składu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpas Re: Oceny Składów 19.07.05, 15:25 Skład 1 B Fabiański O Szala Karwan Matlak Dziewicki P Sokołowski Bąk Garguła Bonin N Jeleń Kuźba Odpowiedz Link Zgłoś
krzy_bry Re: Oceny Składów 19.07.05, 16:08 Oceńcie mój skład: Bramka: Cabaj, rez. Linka Obrona: Kłos, Głowacki, M.Karwan, Golański (ew. Dziewicki), rez. Popek, Dziewicki (ew. Golański) Pomoc: Szałachowski, Sobolewski, Błaszczykowski, Kwiek, rez. Gorząd, Dziedzic Atak: Ślusarski, Klatt, rez. Piszczek, Korzym Odpowiedz Link Zgłoś
czaczor Re: Oceny Składów 19.07.05, 16:15 ocencie moj sklad majdan sokolowski dudka skrzypek cumbev surma vukovic gesior giza bania wlodarczyk dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
danio459 Re: Oceny Składów 19.07.05, 16:51 Legia.Warszawa Fabiański Cecot Kiełbowicz Szyndrowski Szałachowski Dżikija Sobolewski Uche Jeleń Piechna Klatt Prosze o ocene mojego składu! Odpowiedz Link Zgłoś
pinga40 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:11 Po co ci aż 4 obrońców? Oni mniej punktują niż pomocnicy lub napastnicy. Majdan - za drogi Sokołowski - dobry wybór Dudka - ok skrzypek - do wymiany cumbev - może być ok, jak wielu innych w podobnej cenie surma - jest coraz słabszy, co przy wzmożonej konkurencji w legii może spowodować, że opuści kilka meczów vuko - jw gęsior - będzie dobrze punktował, ale Wisła Płock zmienia ustawienie w tym sezonie i nie wiadomo jaki będzie tego efekt giza - jest konktuzjowany bania najlepszy okres ma za sobą, ale być może obudzi się włodar- ma coś do udowodnienia - więc będzie się starał Odpowiedz Link Zgłoś
pinga40 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:01 Bramka:Fabiański Obrona:Kiełbowicz, Colaković, Szczypkowski Pomoc:Iwański, Szałachowski, Karwan Atak: Pliżga, Klatt, Jeleń, Piechna. Proszę o wskazanie słabych punktów Odpowiedz Link Zgłoś
pinga40 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:50 czy ktoś może wskazać słabiznę w tym składzie, czy tylko chcecie pasożytować??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 prosze o ocene tego sgładu 19.07.05, 17:07 Przyrowski Sablik Kłos Karwan Szala Uche Scherfchen Batata Piechna Klatt Frankowski Odpowiedz Link Zgłoś
bigos5715 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:10 Mam pytanie. Czy musze kupowac 18 pilkarzy czy nie. Np. czy moge kupic tylko 12 lub 13? Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pinga40 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:12 Musisz kupić 18.Masz to napisane w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos5715 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:14 to czemu inni na tym forum podaja po 11 pilkarzy a nie 18? Odpowiedz Link Zgłoś
pinga40 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:21 11 w podstawowym składzie + 7 rezerwowych = 18 Odpowiedz Link Zgłoś
marpod01 Re: Oceny Składów 19.07.05, 17:15 Moja Propozycja: Bramkarz: Mielcarz Obrona : Baszczyński,Szyndrowski,Szala,Vranjes Pomoc :Piechniak,Karwan,Sobieraj, Kozubek Atak :Frankowski, Jeleń, Piechna, Klatt Odpowiedz Link Zgłoś