Gość: Jarskot IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 17:34 Ja krótko: chciałem tylko pozdrowić wszystkich, którzy tak jak ja postawili na obronę Legii ;-) (trzy bramki w plecy i kartki) Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salien Re: obrona Legii ;-) IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.02, 17:56 ciesz sie ze olszara nie dorzuciles do ataku, bo bylbys taki zadowolony jak ja : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiera Re: obrona Legii ;-) IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 18:38 ale dobrze zrobilem ze nie kupilem szali i dudka tylko ciesielskiego i andruszczaka Odpowiedz Link Zgłoś
salien Re: obrona Legii ;-) 04.08.02, 18:40 ja co prawda mam dudka ale w ostatniej chwili posadzilem go na lawe i wzialem na mecz grzybowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.rozyczka Re: obrona Legii ;-) 04.08.02, 19:45 Tiaaa... Obrone mam z Legii (z Dudkiem), ale do ataku wstawilem Rasiaka, tylko szkoda, ze Legia trzecia bramke strzelila... Odpowiedz Link Zgłoś
bnowy5 Re: obrona Legii ;-) 04.08.02, 20:27 szala, dudek... prze.... i jeszcze nikt nie zaliczyl bramki po prostu luks! Odpowiedz Link Zgłoś
butelka1 Re: obrona Legii ;-) 04.08.02, 23:12 Ludzie co to sa 3 bramki !! Co byscie powiedzieli na obrona Pogoni ?? Ja wystawilem cHOTO I CZERWONEGO Dźwigałe. Odpowiedz Link Zgłoś
archaniol_ Re: obrona Legii ;-) 05.08.02, 01:05 Nie pękaj. Mój kumpel ma Jóżwiaka i Szale oraz obrone z Pogonii a na bramce Staneva. Do tego doskoczył mu Dźwigała. Nie musze mówić jak bardzo jest szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
j.tomeczek Re: obrona Legii ;-) 05.08.02, 08:23 Gość portalu: Jarskot napisał(a): > Ja krótko: chciałem tylko pozdrowić wszystkich, którzy tak jak ja postawili > na obronę Legii ;-) > (trzy bramki w plecy i kartki) > Jarek chciałem pozdrowić wszystkich, którzy postawili na obronę Pogoni Odpowiedz Link Zgłoś