mad85 27.07.05, 22:52 Mam pytanie bo nie zabardzo kapuje słowa regulaminu. A mianowicie chodzi o transfery. Teraz mozna ustawiac skąłd do 2 kolejki jak np.odznacze 1 jedenastke to moge sprzedac kogos i nie bede miał tych 3 ujemuch punktów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czabik Re: transfery 27.07.05, 22:53 będziesz mial odjęte jesli juz raz ustawiles, niezależnei od tego czy później na powrót posadzisz wszystkich na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mad85 Re: transfery 27.07.05, 22:56 czyli transfr ujemnych tylko przed ustwiaem 1 raz jedenastki, jezeli raz ja ustale to juz mi beda odejmowac punkty Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Re: transfery 27.07.05, 23:27 Drużyna składa się z 18 zawodników. Jedenastkę na kolejkę w obrębie tych 18 zawodników możesz kształtować dowolnie (oczywiście przy zachowaniu reguły 1 bramkarz i minimum 3 obrońców w jedenastce) bez odejmowania jakichkolwiek punktów za zmiany w jedenastce. Jeśli drużynę masz zgłoszoną do gry i chcesz wymienić któregoś z 18 zawodników, tzn. sprzedać i kupić z listy transferowej w jego miejsce innego zawodnika na daną pozycję, wtedy dopiero będą odjęte z dorobku twojej drużyny za daną kolejkę 3 pkt. za każdy taki transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
mawa13 Re: transfery 28.07.05, 13:08 W jaki sposób kształtować 11 wewnatrz 18, moge teraz posadzic wszystkich na ławce i wybierać jeszcze raz 11? w co trzeba kliknąc POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Re: transfery 28.07.05, 13:47 Przy każdym zawodniku masz symbol ławeczki, jeśli na nią klikniesz zamienia się w piłeczkę, w ten sposób zawodnik zostaje wystawiony do jedenastki. Jeśli chcesz zawodnika posadzić z powrotem na ławce to klikasz na symbol piłki, która zamienia się w ławeczkę i zawodnik jest już w rezerwie. Klikając dowolną ilość razy na symbole ławki lub piłki dobierasz sobie bez żadnych konsekwencji punktowych jedenastkę w obrębie swojej osiemnastki, w zależności od aktualnej sytuacji (kontuzje, kartki, słaba forma itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
kaplita Re: transfery 29.07.05, 10:23 strasznie dziekuje ostatniemu koledze za wyjaśnienia pozdrawiam wszystkich piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś