Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowy program - dziękówka...

IP: *.cgs.poznan.pl 17.08.02, 04:15
    korzystając z tego formum chciałbym podziękować wszystkim osobom, które
    przyczyniły się do powstania nowego Programu Meczowego czyli:
    Pawłowi S. Marcinowi i Andrzejowi - za zdjęcia, teksty, wywiady i cierpliwość,
    Pawłowi T. - za mega statystykę, którą niestety musiałem okroić
    pewnej osobie - "już On dobrze wie za co"
    Wiarze Lecha za konstruktywną krytykę, która natchnie nas wszystkich do
    dalszej ciężkiej pracy.

Ten numer był wersją próbną, następny będzie mamy nadzieję lepszy; zmieni się
    papier, na rozkładówce będzie mini plakat, są plany na jeszcze parę innych
    systemów (połówka do każdego egz.). Czekamy na ewentualne uwagi, rady,
    wyzwiska oraz propozycje współpracy.

pzdr
    vivacee
    Adam Horbowski

ps. a ja zabieram się już za Wisłe Płock...
    adam@cgs.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: lysol Re: nowy program - dziękówka... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.08.02, 11:31
        Facet - powinienes sie wstydzic... To jest program na pierwsza lige? Takie cos
        jest dobre na III ligowe meczyki...
        • Gość: vivacee zrob lepszy w 3 dni to pogadamy... IP: *.cgs.poznan.pl 17.08.02, 11:48
          najlatwiej jest siedziec w domu na dupie i nic nie robic, przychodzic na gotowe
          i marudzic...
          viv
      • Gość: ky-mani Re: nowy program - dziękówka... IP: *.tpnet.pl / *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 12:30
        rowniez wielkie dzieki. mam nadzieje ze efekt finalny wart byl poswieconej na
        przygotowanie programu wuchcie czasu.
        materialy na plock juz niedlugo. tym razem mysle ze nie bedzie potrzeby
        krojenia ;))))

pzdr
        • Gość: lechita2 Re: nowy program - dziękówka... IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 17.08.02, 12:59
          jedno jest pewne: nowe programy są o wiele fajniejsze, od starych bo:
          1. nie ma w nich aż tylu reklam
          2. są dłuższe
          3. są większe zdjęcia
          4. jest więcej treści
          5. kosztują tyle samo

ja również dziękuję tym wszystkim, którzy sie przyczynili do powstania tak
          ciekawego programu!
      • Gość: Sasza Re: nowy program - dziękówka... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 13:03
        Merytorycznie nowy program jest lepszy, to nie podlega dyskusji, ma po prostu
        wiecej informacji do poczytania.
        Z drugiej jednak strony stary program byl lepszy graficznie, lepsza jakosc
        zdjec, lepszy papier i lepszy format.
        Gdyby wiec polaczyc zalety nowego i starego programu byloby juz naprawde bardzo
        dobzre :))
        Ale tak trzymac. Zawsze kupuje programy i bede je kupowal.

Sasza
      • Gość: Fanatico Re: nowy program - dziękówka... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.08.02, 13:08
        Program jest calkiem wpozadku, nie wiem dla czego sie czepiacie. Gazetka
        przybrala postac meczowego zina, co mi bardzo odpowiada. Zdjecia super, tresc
        tez, ciekawe przedstawienie kibicow przeciwnika (choc troche malo informacji
        jak na moj gust). Ogolnie super sprawa.
        Pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!!
        • Gość: apcio Re: nowy program - dziękówka... IP: *.icpnet.pl 17.08.02, 14:24
          Nowy program jest juz dobry a bedzie jeszcze lepszy bowiem papier bedzie nowy
          zblizony troche do tego ze starego programu. Natomast format jest o wiele
          lepszy przynajmniej jak na moj gust :)
      • Gość: Lechfan Re: nowy program - dziękówka... IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 16:28
        Kupowałem programy regularnie,ale do czasu ...Teraz znowu zacznę.Nie ma sensu
        wymieniać zalet nowego bo wszystko jest na +.Kupiłem z miejsca.I nie jest to
        zasługa tej fajnej blondynki :)
        • miszcz4 Re: nowy program - dziękówka... 18.08.02, 10:40
          zabawne...
          że też nikomu nie przyszło do głowy zapytać, dlaczego stare programy juz się
          nie ukazują...

widać kibiców Lecha to nie obchodzi...
      • Gość: Radost Re: nowy program - dziękówka... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.02, 11:08
        Gość portalu: vivacee napisał(a):

> korzystając z tego formum chciałbym podziękować wszystkim osobom, które
        > przyczyniły się do powstania nowego Programu Meczowego czyli:
        > Pawłowi S. Marcinowi i Andrzejowi - za zdjęcia, teksty, wywiady i
        cierpliwość,
        > Pawłowi T. - za mega statystykę, którą niestety musiałem okroić
        > pewnej osobie - "już On dobrze wie za co"
        > Wiarze Lecha za konstruktywną krytykę, która natchnie nas wszystkich do
        > dalszej ciężkiej pracy.
        >
        > Ten numer był wersją próbną, następny będzie mamy nadzieję lepszy; zmieni
        się
        > papier, na rozkładówce będzie mini plakat, są plany na jeszcze parę innych
        > systemów (połówka do każdego egz.). Czekamy na ewentualne uwagi, rady,
        > wyzwiska oraz propozycje współpracy.
        >
        > pzdr
        > vivacee
        > Adam Horbowski
        >
        > ps. a ja zabieram się już za Wisłe Płock...
        > adam@cgs.pl

Vivaczu:) ja Tobie przesylam mesami moje uwagi i opinie. Pzdro dla "pozerow"
        i "wapniakow" hhehe;)
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka