Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To forum to farsa

03.08.05, 13:07
    Dziś zamieściłem około 10 posta z pytaniem, czy zostaną usunięte z instrukcji
    gdy wprowadzające w błąd informacje dotyczące zmian ceny zawodników. Tak jak
    większość jestem zdegustowany wprowadzonymi zmianami. I czego się doczekałem?
    Usunięto mój wpis zamiast odpowiedzieć. Na co to dowód? To forum nie ma
    najmniejszego sensu. Moderator poczuł się urażony, że zasugerowałem że w
    walce o równość społeczną wprowadzane są wątpliwe zmiany i że prawdopodobnie
    redakcja będzie głosować na wątpliwe partie aby tą walkę o równość społeczną
    przenieść dalej.

Zadam to pytanie jeszcze raz: KIEDY Z INSTRUKCJI GDY ZOSTANĄ USUNIĘTE ZAPISY
    O ZMIANACH CEN ZAWODNIKÓW. I niech mi nikt nie mówi, że nie piszę na temat.
    Obserwuj wątek
      • paranormal Re: To forum to farsa 03.08.05, 14:22
        z regulaminu
        3. Wszelkie spory mogące wyniknąć między Organizatorem Konkursu a jego
        uczestnikami będą rozpatrywane przez sąd powszechny właściwy dla siedziby
        Organizatora.
        • rejmistrz Re: To forum to farsa 03.08.05, 14:46
          Powinni ci konto usunac a nie tylko posta!!Wielokrotnie było tutaj powtarzane
          że masz pisać posta do istniejacego juz teamtu a nie robiac tak jesteś spamerem
          i łamiesz regulamin forum.
          • jazz72 Re: To forum to farsa 03.08.05, 14:50
            rejmistrz, jeśli bijesz do mnie to mi zamieść link do odpowiedzi szanownej
            redakcji a nie bedziesz umieszczal takie komentarze. no chyba ze jestes na jej
            garnuszku.
            • rejmistrz Re: To forum to farsa 03.08.05, 15:00
              Każdy chciałby otrzymać odpowiedź od redkacji tak o, na czyjeś zawołanie.Mimo
              wszystko redkacja i tak za rzadko zabeira głos na forum w sprawach poruszanych
              przez graczy ani nie robi w samej grze zmian majac na uwadze opinie graczy.
              Jednak to oni ustalają zasady tej gry, pewnie i że popełniają błędy ale
              wynikają one z przypasowania sie rowno do wszystkich!Mamy przeciez demokracje(?)
              Dlatego np.-7 pkt. za dwie zolte w konsekwencji czerwoną kartkę czy brak zmian
              cen(co uważam za fatalną decyzje ale ma on na celu umozliwic wszystkim-glownie
              tym sms-owcą gre na rowni z graczami korzystajacymi z netu)podporzadkowane jest
              pod ogół graczy.
              A wracając do tego twojego posta to powinneś go napisać tutaj
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=27181917&a=27183958
              gdzie znajduja sie posty dotyczace BRAKU ZMIAN CEN w piłkarzykach(take jest
              moje zdanie w tej sprawie).A jeżeli się myle to spytaj bachusa(admina forum)
              dlaczego usuniety został twoj temat to pewnie dostaniesz odpowiedź!
              • jazz72 CHCEMY KURCZE ZMIANY CEN PÓKI NIE JEST ZA PÓŹNO! 03.08.05, 15:45
                W końcu zaczeliśmy rozmawiać jak ludzie a nie boty. Redakcja coś się tam mówi,
                ale jeśli są jakieś zmiany w grze, to nie powinno być w instrukcji info o
                zmianie cen oraz tak fundamentalna zmiana powinna się znaleźć w sekcji nowości.
                Dają ciała po całości, nie mam słów. I później się mętnie tłumaczą, że to dla
                dobra SMSowców. Nie chce się im pracować na aktualizacją cen i tyle. SMSowcy
                mogą, jak ktoś zauważył, dostawać info via gazeta, jak to było poprzednio.
                Przecież nikt nie gra tylko via SMS. Takie jest moje zdanie.

pozdro
                • mks124 Re: CHCEMY KURCZE ZMIANY CEN PÓKI NIE JEST ZA PÓŹ 03.08.05, 16:24
                  Trzeba założyć własną ligę piłkarzyków z zasadami które odpowiadają graczą.
      • zibibobi Re: To forum to farsa 03.08.05, 18:06
        Zgadzam sie w pełni! To forum to farsa! Wczoreaj pozwoliłem sobie na parę słów krytyki pod adresem organizatorów, i co ? Ano nic, poprostu usunieto mój wpis. Czyzby aż tak dopiekł komu trzeba ( nie użyję żadnej nazwy bo może to stanowić pretekst do usuniecia i tego wpisu). Tylko, że oprócz krytyki wniosłem również swoją propozycje dot. urozmaicenia gry. I myślę, że wcale nie najgłupszą. Chyba, że ktoś poprostu ją usunął, po to by w przyszłości zaadoptować jako swoją. Nie podoba mi sie to wszystko. Niech zyje cenzura!
      • hallo3 Re: To forum to farsa 03.08.05, 20:44
        jak takie baby biadolicie i skomlicie az wstyd za was,badzcie mezszczyznami i z
        godnoscia zaakceptujcie to co organizator proponuje.mamisynki
        • jazz72 Re: To forum to farsa 04.08.05, 10:39
          hallo3
          Dziurowiczowi tez to zaproponujesz bo skamle w artykule? Niech siedzi cicho i
          sie zgadza na "meskie zasad"?
          pa panienko
      • hallo3 Re: To forum to farsa 03.08.05, 20:56
        przepraszam mezSZczyzni -doskoczylo SZ
        • marwi75 Re: To forum to farsa 04.08.05, 08:28
          Lepiej być twardą babą i walczyć o to co uważa się za słuszne niż miękkim
          facetem który zgadza się na wszystko co mu życie przyniesie na tacy... dzieciaku...
          • rejmistrz Re: To forum to farsa 04.08.05, 12:21
            Nie oszukujmy się!I tak nic nie da się wskurać,tylko kłótnie powstają a żadnego
            redakcjynego odzewu nie ma, wiec dajcie spokój i skupcie sie na grze!

Wciąż uważam, że połączenie obu gier przysporzyło samych kłopotów i mówie temu
            stanowcze nie!Ale gram w to bo lubie piłkarzyki.
      • pawulon212 Re: To forum tonajlepsza sprawa w piłkazykach!!! 04.08.05, 12:26
        to FORUM ma sens i jest potrzebne!!!
      • swarzz Re: To forum to farsa 04.08.05, 13:13
        zaczelo sie od WYGRAJ LIGE a PILKARZYKI powstaly puzniej, wiec szanujmy sie
        nawzajem gracze WL i PIL. co do zmian cen zawodnikow nie ma takij potrzeby bo
        nikt sie nie wyroznia i nikt nie odstaje wszystko w normie. pozd......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka