barfor2 16.08.05, 10:05 Czy te dwie gry sa platne?? A jak tak to ile wynosi oplata?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dennis26 Re: ManagerZone i Sokker 16.08.05, 10:10 ManagerZone jest płatną grą. Sokker natomiast jest bezpłatny jak hattrick mozesz oczywiscie ulepszyć gre wykupując w sokkerze jakiegos plusa co oczywiscie nie daje Ci przewagi nad tymi co nie maja ale np. masz dostep do roznego rodzaju statystyk umieszczenie godla itd... Odpowiedz Link Zgłoś
barfor2 Re: ManagerZone i Sokker 16.08.05, 10:33 A ile sie placi za gre w ManagerZone? Odpowiedz Link Zgłoś
djare Re: ManagerZone i Sokker 16.08.05, 12:39 20 złotych i jest to opłata przy przejęciu danej drużyny. Jest to jednorazowe, chyba że chcesz brać udział w pucharach wtedy płacisz za każdy puchar. Przeciętnie jest to 2zł Odpowiedz Link Zgłoś
barfor2 Re: ManagerZone i Sokker 16.08.05, 13:46 Wiec oprocz tych 20 zl nie placi sie nic (nie wliczajac pucharow)? Za rpzgrywki ligowe jest wpalata tylko ta jednorazowa (20 zl)? A waszym zdaniem oplaca sie w to inwestowac? Odpowiedz Link Zgłoś
skaut222 Re: ManagerZone i Sokker 17.08.05, 16:33 hattrick.org - super gra ,jesli jestes dobry lub nie znasz sie na prezesurze w klubie plkarskim wyjdzie na jaw-jedyny minus to ze musisz poczekac na przydzielenie druzyny , ja czekalem przwie 3 miechy ale nie zaluje:) teraz najlepsza okazja -konczy sie sezon a nastepny za 4 tyg i beda dawac dryuzyny nowym uczestnikom gry.A jak masz za duzo kasiory to i tam jest sposob na jej zuzytkowanie:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marcins14 Re: ManagerZone i Sokker 17.08.05, 19:23 Podajcie linka do tego Sokkera . A tak nawiasem mowiac . W MZ bylem w 2 lidze polskiej . To jest najgorsza gra na swiecie te ManagerZone, nie oplaca sie wydawac kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
barfor2 Re: ManagerZone i Sokker 18.08.05, 09:33 Widze ze zdania na temat MZ sa podzieleone. Ja gram W Hattrick'a i nawet mnie wciaglo. A co sadzicie o Sokkerze?? Jest ktos kto gra w niego? Odpowiedz Link Zgłoś