Gość: Tom IP: *.brda.net 17.08.05, 00:31 Az miło będzie patrzec jak Unia rozjedzie piernikowo. I im sie jeszcze wydaje ze moze mistrza zdobeda?? buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Srom Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.08.05, 01:03 Az miło będzie patrzec jak Czewa rozjedzie tyfuskowo. I im sie jeszcze wydaje ze moze mistrza zdobeda?? buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 07:21 Fajnie sobie pogadaliście Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... 17.08.05, 10:32 Az miło będzie patrzec jak Czewa rozjedzie piernikowo. I im sie jeszcze wydaje ze moze brąz zdobeda?? buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Loramo fajansiarzu a Ty bredzisz jak zwykle IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.08.05, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srom Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.08.05, 18:58 Az miło będzie patrzec jak Bydgoszcz straci sponsora z Torunia. A głupi loramo będzie ogladał komplety Robackiego na derbach w Pile, a Sawine i Protasiewicza tylko w telewizji buhahahah;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:48 Dziewczyny, postawmy sprawe jasno - nie macie szans w polfinale w Czewie. Moze zdobedziecie 35 punkcikow. Ale i to przy duzym farcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.k102.webspeed.dk 17.08.05, 16:09 Az miło będzie patrzec jak Wrocek rozjedzie Leszno. I im sie jeszcze wydaje ze moze 5 miejsce zdobeda?? buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.torun.mm.pl 17.08.05, 18:19 Az miło będzie patrzec jak Zielona... nie no, dobra, bo to już będzie przegięcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:03 Ależ miło było przeglądać te posty. buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebert Szrek ty głombie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:31 kapuściany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic chodziło o głąba, tak? :P IP: 83.238.70.* 17.08.05, 22:21 bebert... dałeś teraz takiego czadu, że wszyscy piszący na tym forum pospadali z krzeseł :) (żałosne...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Szrek ty głombie IP: *.k102.webspeed.dk 18.08.05, 09:21 pisze sie "glabie", ofjaro jenzykowa :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Szrek ty głombie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.08.05, 09:44 Cos mniej wiecej w stylu loramo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Szrek ty głombie 18.08.05, 13:53 polo czujesz sie zagubiony czy szukasz kolegów? :))))) a może masz ochote mnie poderwać bo nie przypominam sobie bym do Ciebie coś pisał. heheheheh znajdź sobie dziewczyne to powinno pomóc toruński karzełku;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szrek ty głombie IP: 83.238.70.* 18.08.05, 14:56 po prostu... jak ktoś widzi debilny wpis to od razu temu komuś staje przed oczami twoja nędzna prymitywna osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Gram melodie a loramo tańczy...hehe... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.08.05, 15:17 ...stojąc na dwóch łapkach...jedno proste zdanie,a ja wiem kiedy ten cyrokwy clown z miękkim przyrodzeniem to jest MIĘKKA FAJA połknie przynęte:)),to mnie uswiadamia po raz kolejny że mamy doczynienia z kretynem...Macie racje obywatelu kibic i obywatelu Szrek,nie ma sensu polemizować z kimś kto ma krótki rozum mniej więcej tak jak SIK KTÓRY ODDAJE RANO PO WYSSANIU MLEKA MATKI:]. Miękka faja "loramo show" pewnie zripostuje,bo to w jego zenującym stylu. Napisz coś jeszcze dziewczyno czekam pośmieje się z kumplami...Pozdrawiam wszystkich ale tylko tych z jajem,widzisz loramo karły je maja a Ty nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Gram melodie a loramo tańczy...hehe... 18.08.05, 17:48 ty połknąłeś przynęte dzieciaku bo sie dałes sprowokować do wypisywania bzdurnych epitetów kompromitujacych nie mnie a ciebie:))) może kiedys to zauważysz:) śmiac mi sie chce jak to udowadniasz ze masz kolegów hehehe nie jestes dla mnie przeciwnikiem chyba to widać gołym okiem. polemizować to sobie możesz z pożal sie boże "kibicem" który znowu nie wiedział co napisać... mam nadzieje polo ze istnieje jeszcze jakaś szansa że kiedys zdejmiesz wreszcie swój gustowny dresik i zaczniesz trzezwo mysleć;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek bebert, gdybym wiedzial... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:04 .. kto cię takim zrobił, napewno bym cię pomścił. A tak pozostaje mi tylko współczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg toruńskie pacany dają popis kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:30 wykształcenia i dobrego smaku heh...(zwykle obywam się bez ksenofobicznych wycieczek toruńsko-bydgoskich) ale poziom dyskusji typów z toruńskim IP jest ŻENUJĄCY Odpowiedz Link Zgłoś