Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa...

IP: *.brda.net 17.08.05, 00:31
    Az miło będzie patrzec jak Unia rozjedzie piernikowo. I im sie jeszcze wydaje
    ze moze mistrza zdobeda?? buhahahah
    Obserwuj wątek
      • Gość: Srom Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.08.05, 01:03
        Az miło będzie patrzec jak Czewa rozjedzie tyfuskowo. I im sie jeszcze wydaje
        ze moze mistrza zdobeda?? buhahahah
        • Gość: Szrek Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 07:21
          Fajnie sobie pogadaliście
        • loramo Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... 17.08.05, 10:32
          Az miło będzie patrzec jak Czewa rozjedzie piernikowo. I im sie jeszcze wydaje
          ze moze brąz zdobeda?? buhahahah
          • Gość: xyz Loramo fajansiarzu a Ty bredzisz jak zwykle IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.08.05, 12:38
        • Gość: Srom Re: Oj dostanie byda lanie od Medalikowa... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.08.05, 18:58
          Az miło będzie patrzec jak Bydgoszcz straci sponsora z Torunia. A głupi loramo
          będzie ogladał komplety Robackiego na derbach w Pile, a Sawine i Protasiewicza
          tylko w telewizji buhahahah;]
      • Gość: ted Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:48
        Dziewczyny, postawmy sprawe jasno - nie macie szans w polfinale w Czewie. Moze
        zdobedziecie 35 punkcikow. Ale i to przy duzym farcie.
      • Gość: cs Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.k102.webspeed.dk 17.08.05, 16:09
        Az miło będzie patrzec jak Wrocek rozjedzie Leszno. I im sie jeszcze wydaje
        ze moze 5 miejsce zdobeda?? buhahahah
        • Gość: kolabor Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.torun.mm.pl 17.08.05, 18:19
          Az miło będzie patrzec jak Zielona... nie no, dobra, bo to już będzie
          przegięcie :)
          • Gość: Szrek Re: Oj dostanie toruń lanie od Tarnowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:03
            Ależ miło było przeglądać te posty. buhahaha
            • Gość: bebert Szrek ty głombie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:31
              kapuściany
              • Gość: kibic chodziło o głąba, tak? :P IP: 83.238.70.* 17.08.05, 22:21
                bebert... dałeś teraz takiego czadu, że wszyscy piszący na tym forum pospadali z
                krzeseł :)

(żałosne...)
              • Gość: cs Re: Szrek ty głombie IP: *.k102.webspeed.dk 18.08.05, 09:21
                pisze sie "glabie", ofjaro jenzykowa :o))
                • Gość: Polo Re: Szrek ty głombie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.08.05, 09:44
                  Cos mniej wiecej w stylu loramo:)))
                  • loramo Re: Szrek ty głombie 18.08.05, 13:53
                    polo czujesz sie zagubiony czy szukasz kolegów? :))))) a może masz ochote mnie
                    poderwać bo nie przypominam sobie bym do Ciebie coś pisał. heheheheh znajdź
                    sobie dziewczyne to powinno pomóc toruński karzełku;]
                    • Gość: kibic Re: Szrek ty głombie IP: 83.238.70.* 18.08.05, 14:56
                      po prostu... jak ktoś widzi debilny wpis to od razu temu komuś staje przed
                      oczami twoja nędzna prymitywna osoba :)
                    • Gość: Polo Gram melodie a loramo tańczy...hehe... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 18.08.05, 15:17
                      ...stojąc na dwóch łapkach...jedno proste zdanie,a ja wiem kiedy ten cyrokwy
                      clown z miękkim przyrodzeniem to jest MIĘKKA FAJA połknie przynęte:)),to mnie
                      uswiadamia po raz kolejny że mamy doczynienia z kretynem...Macie racje
                      obywatelu kibic i obywatelu Szrek,nie ma sensu polemizować z kimś kto ma krótki
                      rozum mniej więcej tak jak SIK KTÓRY ODDAJE RANO PO WYSSANIU MLEKA MATKI:].
                      Miękka faja "loramo show" pewnie zripostuje,bo to w jego zenującym stylu.
                      Napisz coś jeszcze dziewczyno czekam pośmieje się z kumplami...Pozdrawiam
                      wszystkich ale tylko tych z jajem,widzisz loramo karły je maja a Ty nie:))
                      • loramo Re: Gram melodie a loramo tańczy...hehe... 18.08.05, 17:48
                        ty połknąłeś przynęte dzieciaku bo sie dałes sprowokować do wypisywania
                        bzdurnych epitetów kompromitujacych nie mnie a ciebie:))) może kiedys to
                        zauważysz:) śmiac mi sie chce jak to udowadniasz ze masz kolegów hehehe
                        nie jestes dla mnie przeciwnikiem chyba to widać gołym okiem. polemizować to
                        sobie możesz z pożal sie boże "kibicem" który znowu nie wiedział co napisać...
                        mam nadzieje polo ze istnieje jeszcze jakaś szansa że kiedys zdejmiesz wreszcie
                        swój gustowny dresik i zaczniesz trzezwo mysleć;]
              • Gość: Szrek bebert, gdybym wiedzial... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:04
                .. kto cię takim zrobił, napewno bym cię pomścił. A tak pozostaje mi tylko
                współczucie
                • Gość: greg toruńskie pacany dają popis kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:30
                  wykształcenia i dobrego smaku heh...(zwykle obywam się bez ksenofobicznych
                  wycieczek toruńsko-bydgoskich) ale poziom dyskusji typów z toruńskim IP jest
                  ŻENUJĄCY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka