Gość: qaczka1 Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 23:24 uwierzyl, przez "rz" pls... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 23:57 O Boże!! w gazecie wyborczej komentarze do zdjec dodaja dysortografi! uzywajcie chociaz jakiejsc Autokorekty!!! "trener austriakow uwieŻył" zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: 83.141.99.* 04.09.05, 00:10 wiara - uwierzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:15 Ale wieża - uwieżył! Odpowiedz Link Zgłoś
endeavour_er Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria 04.09.05, 02:19 hahaha dobre !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialoczerwony Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 12:25 czy ktos mi moze powiedziec dla czego gralismy w takich obrzydliwych czarnych gaciach, zamiast w barwach narodowych?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siki Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łagodny sos Rasiak Cacy Kosa Be IP: *.citynet.pl 04.09.05, 14:08 I tak cąły czas w koło macieju. odwalcie się od Kosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Rasiak Cacy Kosa Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:41 Jestem za,Kosa pokazał (wreszcie) na co go stać.i tym razem nie chodzi o BMW...:)Pozdrowienia dla Kosy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanbb sektor 30 pod wieżą IP: *.euro / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:52 Hej, w sobotę na meczu Polska - Austria na Stadionie Śląskim zobaczyłem dziewczynę, która mnie po prostu oczarowała. Siedziała na sektorze nr 30 (wieżyczka na której była tablica z wynikiem) . Miała około 17 - 21 lat. Była ubrana w barwy narodowe.Na plecach, jeśli dobrze pamiętam miała krzyż biały. Charakterystyczną rzeczą była czerwona apaszka na głowie z białym napisem "POLSKA", który był na Jej czole. W czasie rozgrzewki zeszła na sam dół i oglądała tam jej część. Udało mi się Jej pstryknąć 3 zdjęcia, ale nie chcę ich zamieszczać w Internecie bez Jej zgody. Mam nadzieję, że uda mi się ją znaleźć. Jeśli ktoś wie o kogo mi chodzi i jeśli ktoś może mi pomóc w ustaleniu kontaktu do Niej, to będę bardzo wdzięczny. Chciałbym Ją poznać bardzo... Pozdrawiam,moj mail : fanbb@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:28 Artur Boruc jest zajebistym bramkarzem.....KOCHAM CIE Artur !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAroLiNKA**** Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:23 ja go kocham. On jest najpiękniejszy na świecie.Chciałabym go pogłaskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:27 Artur jest super przystojny, piękny i świetnie broni. I love you! Odpowiedz Link Zgłoś