Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria

IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 23:24
    Obserwuj wątek
      • Gość: qaczka1 Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 23:24
        uwierzyl, przez "rz" pls...
      • Gość: gosc Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 23:57
        O Boże!!
        w gazecie wyborczej komentarze do zdjec dodaja dysortografi!
        uzywajcie chociaz jakiejsc Autokorekty!!!

"trener austriakow uwieŻył"

zenada
      • Gość: kamil Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: 83.141.99.* 04.09.05, 00:10
        wiara - uwierzyl
        • Gość: Porter Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:15
          Ale wieża - uwieżył!
          • endeavour_er Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria 04.09.05, 02:19
            hahaha dobre !!
      • Gość: bialoczerwony Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 12:25
        czy ktos mi moze powiedziec dla czego gralismy w takich obrzydliwych czarnych
        gaciach, zamiast w barwach narodowych??????
      • Gość: siki Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.devs.futuro.pl 04.09.05, 12:50
      • Gość: łagodny sos Rasiak Cacy Kosa Be IP: *.citynet.pl 04.09.05, 14:08
        I tak cąły czas w koło macieju. odwalcie się od Kosy!
        • Gość: Jula Re: Rasiak Cacy Kosa Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 17:41
          Jestem za,Kosa pokazał (wreszcie) na co go stać.i tym razem nie chodzi o
          BMW...:)Pozdrowienia dla Kosy!!!
          • Gość: fanbb sektor 30 pod wieżą IP: *.euro / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:52
            Hej,
            w sobotę na meczu Polska - Austria na Stadionie Śląskim zobaczyłem dziewczynę, która mnie po prostu oczarowała. Siedziała na sektorze nr 30 (wieżyczka na której była tablica z wynikiem) . Miała około 17 - 21 lat. Była ubrana w barwy narodowe.Na plecach, jeśli dobrze pamiętam miała krzyż biały. Charakterystyczną rzeczą była czerwona apaszka na głowie z białym napisem "POLSKA", który był na Jej czole. W czasie rozgrzewki zeszła na sam dół i oglądała tam jej część. Udało mi się Jej pstryknąć 3 zdjęcia, ale nie chcę ich zamieszczać w Internecie bez Jej zgody. Mam nadzieję, że uda mi się ją znaleźć. Jeśli ktoś wie o kogo mi chodzi i jeśli ktoś może mi pomóc w ustaleniu kontaktu do Niej, to będę bardzo wdzięczny. Chciałbym Ją poznać bardzo...

Pozdrawiam,moj mail :
            fanbb@o2.pl
      • Gość: paulina Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:28
        Artur Boruc jest zajebistym bramkarzem.....KOCHAM CIE Artur !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: KAroLiNKA**** Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:23
        ja go kocham. On jest najpiękniejszy na świecie.Chciałabym go pogłaskać
      • Gość: Anulka Re: Galeria zdjęć z meczu Polska - Austria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:27
        Artur jest super przystojny, piękny i świetnie broni. I love you!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka