Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

:) Engel, piłkarze i forum GW

04.09.02, 00:49
    Właśnie oglądam retransmisję na C+ z bodajże poniedziałkowego programu
    (gośćmi byli Engel, Błoński i Tomasz Smokowski). Co ciekawe, Engel twierdził
    że piłkarze zaczęli - przed mistrzostwami - jechać na dziennikarzy (słynna
    sprawa pedałów i kapusi) bo... w internecie znaleźli wulgarne teksty o sobie.
    A konkretnie mieli dostęp do internetu no i forum GW? W sumie to coś w tym
    może być bo przypominam sobie teksty które PRZED MISTRZOSTWAMI się tu
    pojawiały :)

Pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wojtek Re: :) Engel, piłkarze i forum GW IP: *.math.cas.cz 04.09.02, 09:18
        No tak czyli w sumie jestesmy winni...

Zartuje rzecz jasna. Niektore teksty nie byly zbyt kulturalne delikatnie
        mowiac. Dodajmy jeszcze ze nie dopingowaly pilkarzy za bardzo, ale oni sa w
        sumie chyba doroslymi facetami i nie przegrywaja meczu dlatego ze zobaczyli w
        internecie jakis anonimowy post w ktorym sa nazwani glupkami. Tzn. mam
        nadzieje ze tak nie jest, bo jesli tak rzeczywiscie jest to o sukcesach tylko
        sobie pomarzymy.

pozdr.
        • Gość: retro Re: :) Engel, piłkarze i forum GW IP: 217.97.135.* 04.09.02, 09:45
          Szczerze powiem, że brakuje mi ówczesnej atmosfery forum. Było wiele
          rewelacyjnych postów, choćby takich jak " To ja,....piszę do was z Koreii"
          czy cały wątek założony przez Areo-Fana poświęcony A. Bąkowi. I mnóstwo
          rzeczowej krytyki skierowanej pod adresem Engela i Spółki. Jasne, jak zwykle
          było troche chamstwa, ale opinia, że były tylko takie wątki, jest po prostu
          nieprawdziwa.

pzdr
      • maciekl Re: :) Engel, piłkarze i forum GW 04.09.02, 10:21
        Jedynym piłkarzem który mógł poczuć się nieswojo, czytając,posty w necie, artykuły w gazetach mógł być Arek
        Bąk.On jednak zagrał bardzo mało a i tak grał na swoim reprezentacyjnym poziomie.
        Tzw.fan klub,czy DJ, czuł się świetnie a to chyba oni najbardziej nas (chociaż mnie świerszcz nigdy nie fascynował)
        zawiedli.
        A co do Arkai wsumie Kaczora nierozumiem nagonki na tych piłkarzy.Bąk w repie gra słabo - ale w pl. lidze to
        wyróżniający sie zawodnik, Kaczor na odwrót.
        Chyba tylko fakt iż wcześniej byli podopiecznymi Engela, no i że wywodzą się z Polonii powoduje niemiłe posty - bo
        na tym forum jest wielu legionistów.
        • Gość: Razorfan Re: :) Engel, piłkarze i forum GW IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 10:39
          Ja chcialbym sie odniesc do programu sportowe forum w C+ od ktorego zaczal sie
          ten watek. Prowadzil go Jacek Laskowski a goscmi byli Tomasz Smokowski, J.Engel
          i R.Blonski. Dotyczl on dokumentu realizowanego przez TS w Korei.
          Jednak wiecej niz o programie bylo klotni miedzy RB i JE. Trener caly czas
          zarzucal dziennikarzowi (na dodatek ze swoim glupkowatym usmieszkiem) ze to on
          i jego koledzy byli winni zlej gry pilkarzy. Na dodatek upieral sie ze taktyka
          byla dobra i na nic wiecej nas stac nie bylo. Nie odpowiedzial jednak na zarzut
          o gre w meczu z Korea i ciagle dlugie podania do Kaluznego. RB powiedzial ze
          juz widac bylo ze nic z tego nie bedzie a trener wciaz nic nie zmienial i nie
          probowal zrobic korekty tego stylu gry. Ja bym jeszcze dodal kolejny oczywisty
          idiotyzm czyli ustawienie Hajty do krycia Paulety (podobno portugalscy
          dziennikarze jak sie o tym dowiedzieli to to lapali sie za glowy z zaskoczenia.
          Potem jeszcze RB zarzucil JE ze ten wytworzyl atmosfere oblezenia (czyli
          wszyscy przeciw nam, poza paroma zaufanymi np. D.Szpakowski itd.). Na koniec
          panowie klocili sie jeszcze o mecz Legia Wisla. Blonski twierdzil ze poziom
          sportowy tego meczu byl niski a Engel (z glupawym usmieszkiem) twierdzil ze
          bylo przeciwnie.
          Podsumowujac ciesze sie ze Engela juz nie ma bo jak go ogladam to sobie
          przypominam jak bardzo on mnie denerwuje.
          PZDR
      • Gość: (gentle)menel Re: :) Engel, chyba go już całkiem pogięło IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 12:28
        piłkarze grali źle, bo na forum ktoś się o nich nieładnie wyrażał.
        Z tej przyczyny zamiast mistrzostwa świata pojechaliśmy do domu.
        Tak czuję sie podle, czuję się strasznie winny, zawsze winny jest naród, bo mu
        się nie chce przyklaskiwać amatorszczyznie i zadufaniu.

BOZE JEAK NISKO MOŻNA UPAŚC PANIE ENGEL. Zachowujesz się jak dzieciak z
        piaskownicy: "psze Pani o on siem przezywa, ... buuuuu".

A wy wszyscy którzy uważacie, że z powodu wątku na forum, mozna sobie wypisać
        usprawiedliwienie dla braku umiejetności i śmierdzącego lenistwa, powinniście
        się leczyć.
        • pc Re: :) Engel, chyba go już całkiem pogięło 04.09.02, 22:00
          Zamiast kipieć złością i nienawiścią byś się wczytał w moje słowa -
          zrozumiałbyś że chodziło tylko o usprawiedliwienie (zresztą kiepskie stąd
          humorystyczny ton tego wątku) ATAKU NA DZIENNIKARZY a nie słabszej gry.

Pamiętam oczywiście wątek o Bąku w którym występowali też "gościnnie" inni
          piłkarze oraz także kilka mniej śmiesznych tmeatów.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka