Gość: moniq IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.05, 09:29 Jestem z Gorzowa.. i wiem że nasz wychowanek odejdzie... jak myślicie który klub jest nim zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Re: Gdzie trafi Paweł Hlib? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.09.05, 09:49 Unia Tarnów, Włókniarz, Wybrzeże bądż WTS (patrz-tam, gdzie mają słabych juniorów) Odpowiedz Link Zgłoś
dk310 Re: Gdzie trafi Paweł Hlib? 16.09.05, 11:46 Tarnów pewnie będzie szukał mocnych juniorów (Rempała i Kołodziej przechodzą do seniorów)....i przebije WTS, który też pewnie będzie chciał go zakontraktować...typuję niestety Tarnów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs A moze Polonia ? IP: *.k102.webspeed.dk 16.09.05, 13:26 Zdaje mi sie, ze Klecha przechodzi do seniorow, zostanie sredni Buczek i slaby Jedrzejewski. A jak widac bylo do tej pory, Polonia i Gorzoe bardzo sie lubia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: A moze Polonia ? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.09.05, 14:41 Stawiam na WTS, najlepszy klimat, dobre warunki finansowe, pewne miejsce w składzie, Tarnów chyba za daleko, Bydgoszcz chyba za biedna, poza tym maja dwóch perspektywicznych juniorów, wiec po co wyrzucac kase w błoto, może Leszno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: A moze Polonia ? IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:44 Z tym klimatem to chyba lekko przesadziłeś :) Hlib z Miśkowiakiem (za Krzyżaniaka) do Bydgoszczy i robi się niezła paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: A moze Polonia ? IP: *.tvgawex.pl 16.09.05, 17:12 no wlasnie w zarządzie sie slyszy takie sluchy, ze chcą miskowiaka i hliba kupic... ja jednak wole robaka zamiast miskowiaka, a krzyzak ma niby kariere konczyc w tym roku albo za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: A moze Polonia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:34 dobrze by było pozyskać dwóch młodych "bohatejros" w takim składzie, nie obawialibyśmy się spotkań z tarnowem i braćmi ledwo składającymi zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: A moze Polonia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:35 na miska ma chec torun (juz to widze), bydgoszcz (niestety kasa dla andreasa i pepe uniemozliwi sowity kontrakt dla imsj) i leszno (jak rafal faktycznie skonczy kariere to bedzie pewniak). co do hliba to stawiam na tarnow. szczepan wiedzial co robi bratajac sie z chomskim na dpś. Odpowiedz Link Zgłoś