Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie trafi Paweł Hlib?

IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.05, 09:29
    Jestem z Gorzowa.. i wiem że nasz wychowanek odejdzie... jak myślicie który
    klub jest nim zainteresowany?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adi Re: Gdzie trafi Paweł Hlib? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.09.05, 09:49
        Unia Tarnów, Włókniarz, Wybrzeże bądż WTS (patrz-tam, gdzie mają słabych juniorów)
        • dk310 Re: Gdzie trafi Paweł Hlib? 16.09.05, 11:46
          Tarnów pewnie będzie szukał mocnych juniorów (Rempała i Kołodziej przechodzą do
          seniorów)....i przebije WTS, który też pewnie będzie chciał go
          zakontraktować...typuję niestety Tarnów...
          • Gość: cs A moze Polonia ? IP: *.k102.webspeed.dk 16.09.05, 13:26
            Zdaje mi sie, ze Klecha przechodzi do seniorow, zostanie sredni Buczek i slaby
            Jedrzejewski.
            A jak widac bylo do tej pory, Polonia i Gorzoe bardzo sie lubia...
            • Gość: Chris Re: A moze Polonia ? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.09.05, 14:41
              Stawiam na WTS, najlepszy klimat, dobre warunki finansowe, pewne miejsce w
              składzie, Tarnów chyba za daleko, Bydgoszcz chyba za biedna, poza tym maja
              dwóch perspektywicznych juniorów, wiec po co wyrzucac kase w błoto, może Leszno?
              • Gość: Mario Re: A moze Polonia ? IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:44
                Z tym klimatem to chyba lekko przesadziłeś :)
                Hlib z Miśkowiakiem (za Krzyżaniaka) do Bydgoszczy i robi się niezła paczka.
                • Gość: byzydura Re: A moze Polonia ? IP: *.tvgawex.pl 16.09.05, 17:12
                  no wlasnie w zarządzie sie slyszy takie sluchy, ze chcą miskowiaka i hliba
                  kupic... ja jednak wole robaka zamiast miskowiaka, a krzyzak ma niby kariere
                  konczyc w tym roku albo za rok.
                  • Gość: greg Re: A moze Polonia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:34
                    dobrze by było pozyskać dwóch młodych "bohatejros" w takim składzie, nie
                    obawialibyśmy się spotkań z tarnowem i braćmi ledwo składającymi zdania
                    • Gość: sasiad Re: A moze Polonia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:35
                      na miska ma chec torun (juz to widze), bydgoszcz (niestety kasa dla andreasa i pepe uniemozliwi sowity kontrakt dla imsj) i leszno (jak rafal faktycznie skonczy kariere to bedzie pewniak).
                      co do hliba to stawiam na tarnow. szczepan wiedzial co robi bratajac sie z chomskim na dpś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka