Gość: piter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:55 wrzucajcie swoje typy ,jak najwiecej, zeby bylo z czego wybierac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafael Re: Typujemy na weekend!! IP: *.gl.digi.pl 26.09.07, 19:24 oto moje typy na najblizsza sobote i niedziele: Wigan - Liverpool 2 1,7 West Ham - Arsenal x 3,15 Breda - PSV 2 1,7 D.Moskwa - Kryliya S. 1 1,6 Livorno - Fiorentina 2 2,1 Kurs 30,59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Typujemy na weekend!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 21:31 ale mamy typerow....szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPiter Re: Typujemy na weekend!! IP: *.20.energis.pl 27.09.07, 08:01 Piter, przestań pierd...ć głupoty tylko podawaj swoje super typy na ogrywanie Buków. Jakoś ostatnio tylko potrafisz krytykować a sam żadnych osiągnięć nie masz. Zamiast zaśmiecać forum swoimi nędznymi uwagami to podawaj wartościowe typy. Odpowiedz Link Zgłoś
aktyw Re: Typujemy na weekend!! 27.09.07, 10:39 miałem to samo wczoraj napisać, ale mi się odechciało :) popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Typujemy na weekend!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 18:55 antypiter zamknij jape cwoku bo nikt ci nie kazal tu wchodzic jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to zwin sie w klebek i prowadz swoje nedzne zycie cioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypiter2 Re: Typujemy na weekend!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 21:51 jak sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia to sie reaguje agresja :).... obserwuje od jakiegos czasu typy tutaj podawane i nie przypominam sobie zeby piter cos ciekawego zaproponowal, malo tego, to co on chce stawiac ja nie typuje bo wiem ze nie przegram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypiter_2 Re: Typujemy na weekend!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 21:54 ja nie typuje bo wiem ze przegram oczywiscie tak mialo byc, wkradl sie chochlik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPiter Re: Typujemy na weekend!! IP: *.20.energis.pl 28.09.07, 08:01 Szczerze mówiąc to nie chce mi się odpisywać na takie posty ale poświęcę się. Piter, po Twojej odpowiedzi widać, że kompleksów masz więcej niż włosów na głowie (no chyba, że jesteś jednym z tych, którym nic lepiej w życiu nie wyszło jak włosy). Osoby Twojego pokroju powinno się leczyć w zakładach zamkniętych bo są niebezpieczne dla otoczenia i samych siebie. Tak więc skoro jesteś taki cwany to udwodnij to w paździeniku (może być również od tego weekendu) i podawaj swoje typy i spostrzeżenia na forum a pod koniec października sprawdzimy Twoją skuteczność. No chyba, że bazujesz tylko na tym co piszą tutaj "normalni" typerzy, to więcej nie wpisuj swoich postów i nie zaśmiecaj tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Typujemy na weekend!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:29 jedyne zasmiecanie spowodowali twoi rodzice plodzac cie:/ po drugie ciesze sie ze korzystajac z moich typow wiesz ze nie przegrasz, nic nowego po prostu jestem w tym dobry. po trzecie sam sobie typuj a jesli nie potrafisz to nie uszkajc szczescia tutaj a przede wszystkim nie szukaj przyjaciol (panie marny psychologu-diagnoze wystawiles wysmienita - hahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyciu Re: Typujemy na weekend!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:47 No to czas na moje przemyślenia: 1. Groclin Dyskobolia - Górnik Zabrze 1 1.85 - zdecydowałem się na ten mecz ponieważ nie mam wątpliwości, że Groclin jest ekipą przynajmniej o jedną klasę lepszą, o ile Groclin nie odpuści sobie tego meczu na rzecz czwartkowego rewanżu w PUEFA to spodziewam się wygranej przynajmniej dwoma bramkami 2. Ruch Chorzow - Wisła Kraków 2 1.75 - myślę, że tak wysoka stawka na Wisłę jest spowodowana słabym występem z Odrą W. jednak Ruch Chorzów po wielkim laniu w Poznaniu powinien jeszcze lizać rany 3. Portsmouth - Reading 1 1.75 - nie będzie to łatwa przeprawa ale fakty mówią same za siebie, Portsmouth osiągnął w ostatnim czasie dobry wynim z Liverpoolem (0-0) a Reading nie sprostał równie słabej ekipie Sunderland'u, dodatkowo można wziąć pod uwagę mecz obu zainteresowanych z Bolton'em: Portsmouth - Bolton 3:1 przy 3:0 w meczu Bolton - Reading 4. Torino FC - Juventus FC 2 1.85 - obie ekipy już długo ze soba nie grały, tak więc początek spotkania będzie swoistym rozpoznaniem, ale najpóźniej druga połowa powinna pokazać, że Juve jest ekipą o klasę lepszą. Juve w tym sezonie remisował już ze wspaniałą Romą (2:2) przy remisie Torino ze słabiutką Sieną (1:1) 5. Villarreal - Athletic Bilbao 1.65 - dla mnie w tym meczu jest tylko jeden zwycięzca, oczywiście myślę o Villareal ponieważ jest to ekipa, która moim zdaniem odegra kluczową rolę w walce o górną strefę tabeli. Zresztą wystarczy spojrzeć na tabelę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyciu Re: Typujemy na weekend!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 23:00 No i 100% skuteczność tym razem :) Oby takich weekendów było jak najwięcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aktyw Re: Typujemy na weekend!! 30.09.07, 23:16 Trafione typy (szczegóły na bukmacherka.blox.pl) Energie Cottbus - Eintracht Frankfurt X2 1,40 2 - 2 Wigan Athletic - Liverpool FC 2 1,60 0 - 1 Birmingham City - Manchester United 2 1,50 0 - 1 AC Torino - Juventus Turin 2 1,80 0 - 1 UD Levante - FC Barcelona 2 1,40 1 - 4 CF Villarreal - Athletic Bilbao 1 1,55 1 - 0 CF Getafe - Real Madrid 2 1,65 0 - 1 PAE Levadeiakos - AEK Athen 2 1,45 0 - 4 Panathinaikos - PAOK Thessaloniki 1 1,40 2 - 0 Djurgardens IF - Örebro SK 1 1,50 4 - 1 Slavia Prag - Tescoma Zlin 1 1,40 7 - 1 FK Teplice - FK Viktoria Plzen 1 1,60 1 - 0 Lokomotiv Plovdiv - Botev Plovdiv 1 1,65 4 - 0 Metalurg Zaporizhya - Shakhtar Donetsk 2 1,35 1 - 3 FC Dinaburg - Liepajas Metalurgs 2 1,30 0 - 1 West Bromwich Albion - Queens Park Rangers 1 1,50 5 - 1 Galatasaray - Besiktas 1 2,10 2 - 1 SK Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1 2,35 1 - 0 Partizan Beograd - FK Crvena Zvezda 2 3,20 2 - 2 Dukla Banska Bystrica - MFK Kosice 2 2,85 1 - 2 Steaua Bucuresti - Vaslui 1 1,40 1 - 0 Odpowiedz Link Zgłoś