Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech na Widzewie

IP: 217.153.10.* 09.09.02, 14:17
    cześć
    jak tam nastroje przed piątkiem???
    myślę, że to będzie kolejny bardzo dobry mecz z udziałem naszych klubów - i
    znów - zgodnie z tradycją - padnie wiele bramek..pamiętacie 0-4 na
    Bułgarskiej i trzy gole Dziekanowskiego? A 3-0 w Łodzi dla Lecha i dwa gole
    Trzeciaka? Że o "marnych" remisach 2-2 czy 3-3, które nie raz padały nie
    wspomnę...

mój typ na piątek 4-1 dla Widzewa...

pozdro z Łodzi

Obserwuj wątek
      • Gość: franz Re: Lech na Widzewie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.09.02, 14:18
        A mój 1:3 dla Lecha.
      • feelgood Re: Lech na Widzewie 09.09.02, 14:23
        Mnie, póki co bardziej interesuje wtorek. Po meczu z Ruchem da się określić ile
        Lechici strzelą Wam bramek :)

Pozdrawiam
        • Gość: łodzianin Re: Lech na Widzewie IP: 217.153.10.* 09.09.02, 15:03
          feelgood napisał:

> Mnie, póki co bardziej interesuje wtorek. Po meczu z Ruchem da się określić
          ile
          >
          > Lechici strzelą Wam bramek :)
          >
          > Pozdrawiam
          >
          • feelgood Puchar Polski bt. 09.09.02, 15:08

• Gość: Zbyszek85 Re: Lech na Widzewie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.09.02, 15:09
            Widzę żę jesteś zorientowany w temacie :)
            To jest Puchar Polski.
        • mosinski Re: Lech na Widzewie 09.09.02, 17:48
          feelgood napisał:

> Mnie, póki co bardziej interesuje wtorek. Po meczu z Ruchem da się określić
          ile
          >
          > Lechici strzelą Wam bramek :)

chociąż już teraz wiemy że o jedną więcej ;)))
          >
          > Pozdrawiam
          >
      • Gość: chel Re: Lech na Widzewie IP: *.pozn.gazeta.pl 09.09.02, 15:20
        tak jak w tytule nie inaczej LECH na Widzewie
      • jacniew Re: Lech na Widzewie 09.09.02, 16:36
        Dla mnie najbardziej pamiętne było 3:1 dla Lecha na Bułgarskiej w 1983!
        Podro
        • Gość: Lorenzo Re: Lech na Widzewie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 19:52
          Moze i mecz z Ruchem bedzie weryfikacja,ale stawiam na remis bramkowy w Lodzi.
          Jakies 1:!, moze 2:2. Przez mysl przeszlo mi zwyciestwo Widzewa, ael nie
          wydaje mi sie i pokonalem ta mysl w sobie:) bo Widzew niewiele poki co
          pokazuje podobnie do nas.
          A moze sie zdarzyc,ze Lech w koncu zaskoczy na wlasciwy tryb i bedzie pierwsze
          zwyciestwo wyjazdowe...
          A moze na morze w weekend?Pogoda ladna...:)
          Stawiam na remis.

Sursum Corda
          • Gość: waldek Re: Lech na Widzewie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:25
            Ja również typuje remis!!! Najlepiej bramkowy (obym się mylił może nieśmiałe
            0:1). Wszystko zweryfikuje jutrzejszy mecz z Ruchem - a tu nie może być już
            inaczej jak zwycięstwo Lecha (może powtórka z Pogoni :) )
            pzdr.
            • Gość: Pablo Re: Lech na Widzewie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.09.02, 21:42
              1:2 dla Lecha.
              Wspomnicie me słowa!!!!!!!! :))
              • Gość: łodzianin Re: Lech na Widzewie IP: 217.153.10.* 10.09.02, 08:47
                faktycznie - z Ruchem to Puchar Polski - Widzew ma mecz przełożony więc nie
                pomyślałem o tym..
                a co do piątku - cóż, bez urazy ale "Brasiliana" Was rozjedzie...
                takiego rozgrywającego jaks Hermes nie było w Polsce od czasów Czerwca z
                najlepszego okresu, Batata jest w życiowej formie, a i Guliano potrafi grać..
                do tego dochodzą Terlecki i Grzelak...
                pomoc Lecha jest - w porównaniu z tym - słaba, przyznacie to chyba obiektywnie..
                jedyna Wasza nadzieja, to że Reiss się obudzi albo drewniak polonista Ciesielski
                grający w Widzewie na bocznej obronie potknie się znów o piłkę...no może
                Tyrajskiemu wyjdzie jeszcze mecz życia, tak jak nie raz Sidorczukowi na
                Widzewie...jeśli nie to porzućcie wszelką nadzieję :)

tak czy inaczej będzie to na pewno dobre widowisko. Pełny stadion, dwa
                racowiska, nie zabraknie też szarf, flag i zimnych ogni...mam nadzieję, że
                pojawicie się w odpowiedniej liczbie..
                pzdr

• feelgood Re: Lech na Widzewie 10.09.02, 09:17
                  Gość portalu: łodzianin napisał(a):

> a co do piątku - cóż, bez urazy ale "Brasiliana" Was rozjedzie...
                  > takiego rozgrywającego jaks Hermes nie było w Polsce od czasów Czerwca z
                  > najlepszego okresu, Batata jest w życiowej formie, a i Guliano potrafi grać..
                  > do tego dochodzą Terlecki i Grzelak...
                  > pomoc Lecha jest - w porównaniu z tym - słaba, przyznacie to chyba
                  obiektywnie.

U nas wszystko tak samo ;)

Lokomotywa Was rozjedzie: takiego rozgrywającego jak Zenek nie było nawet w
                  Brazylii od czasów Zico i Sokratesa, Waldek stopuje niczym szofer przed
                  monopolowym, Grzesiowi buty czyści Garrincha, a i Golina potrafi grać...
                  Do tego dochodzi Madej z Miklosem...
                  Pomoc Widzewa jest - w porównaniu z tym - słaba, przyznacie to chyba
                  obiektywnie.

Jedyna Wasza nadzieja, to że Dymek się obudzi, no może Ludwikowskiemu wyjdzie
                  jeszcze mecz życia, tak jak nie raz Woźniakowi na Lechu... jeśli nie to
                  porzućcie wszelką nadzieję :)

Widzisz :) I nawet wyniki mamy podobne :)

Pozdrawiam
                  • Gość: łodzianin Re: Lech na Widzewie IP: 217.153.10.* 10.09.02, 11:42
                    hehe śmiej się śmiej - do piątku - później już będzie tylko...feelbed :)
                    • Gość: Lorenzo Re: Lech na Widzewie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 17:46
                      Chcialem zauwazyc,ze "czuj lozko" nijak sie ma do pilki noznej oraz
                      jakiegokolwiek przebiegu meczu pilkarskigo, szczegolnie piatkowego. W Lodzi
                      chyba kuleje oswiata:)
                      Feelgood, nie nadmieniles ze Bugaj sie kladzie jak dziewczyny na Kosciuszki:)
                      Z jego sprytem i Robakiewicz niestraszny...
                      Coz znacza te wszystkie nazwiska, jezeli nie ma wynikow? Nie pomoze nawet
                      Miller na trybunie...

A tak w ogole to lodzianin to pewnie jakis sfrustrowany poznanski kibic, ktory
                      podszywa sie pod rts zeby siasc nam na psychike:) Nie ma potrzeby... Mamy
                      ambicje.

Sursum Corda
                      • feelgood Re: Lech na Widzewie 11.09.02, 11:41
                        Nie chciałem być nadmiernie złośliwy, zwłaszcza że łóżko poczuć zamierzam
                        krótko po powrocie :)))

Tym niemniej zgodnie z zapowiedzią, po dokonaniu odpowiednich obserwacji meczu
                        z Ruchem twierdzę, iż gładko wkulamy Widzewiakom dwie brameczki, zwłaszcza że
                        Grzesiu Matlak hamuje wyłącznie przed wybuchami termojądrowymi.
                        Sami odpowiedzą jedną jedyną po drugiej dobitce powtórzonego rzutu karnego
                        podyktowanego za faul, którego nie było, na zawodniku będącym na 15 metrowym
                        spalonym. Więcej szans dla Nich nie przewiduję :)))

Pozdrawiam
                        • Gość: apcio Re: Lech na Widzewie IP: mieszko.pl.u* 11.09.02, 12:31
                          bedzie 1-2 :)
                  • Gość: kiler Re: Lech na Widzewie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.09.02, 18:01

>
                    > Lokomotywa Was rozjedzie: takiego rozgrywającego jak Zenek nie było nawet w
                    > Brazylii od czasów Zico i Sokratesa, Waldek stopuje niczym szofer przed
                    > monopolowym, Grzesiowi buty czyści Garrincha, a i Golina potrafi grać...
                    > Do tego dochodzi Madej z Miklosem...
                    > Pomoc Widzewa jest - w porównaniu z tym - słaba, przyznacie to chyba
                    > obiektywnie.
                    >
                    > Jedyna Wasza nadzieja, to że Dymek się obudzi, no może Ludwikowskiemu wyjdzie
                    > jeszcze mecz życia, tak jak nie raz Woźniakowi na Lechu... jeśli nie to
                    > porzućcie wszelką nadzieję :)
                    >
                    > Widzisz :) I nawet wyniki mamy podobne :)
                    >
                    > Pozdrawiam
                    >
                    >
                    >
      • jacniew z tego wątku widać ... 12.09.02, 17:47

... dlaczego takie firmy jak lech i Widzew powinny grać zawsze w I lidze a nie
        błąkać się po jakiś Gorzycach. W II lidze żadne mecze Kolejorza nie wywoływały
        takich dyskusji...
        Pozdro dla kibiców z Łodzi. Oby był taki mecz jak zazwyczaj między tymi
        drużynami!
        I żeby takie kapele jak ŁKS, Lechia, Śląsk wróciły do I ligi a Pogoń nie spadła
        bo , sorki ale taka prawda, mecze z KSZO czy Wodzisławiem, Grodziskiem czy
        Wronkami nigdy nie będą budziły takich emocji.
        • Gość: dyzurny portu Re: z tego wątku widać ... IP: 217.153.107.* 12.09.02, 18:30
          Jack, zajmij się pracą a nie współpracą z "erteesiakami"!
          BTW: skąd te udawane sympatie?
          • jacniew Re: z tego wątku widać ... 13.09.02, 07:47
            A skąd wiesz że udawane???

btw: Jak jesteś taki Dyżurny Portu to jedź se na kontrolę pasa
            ;)
          • jacniew poza tym.. 13.09.02, 07:50
            ... zawsze będę miał szacuneczek do Widzewa, jeśli nie za występy w pucharach,
            to za pamiętne 3:2(0:2) na Łazienkowskiej. Tak to nawet MU nie potrafi... (no
            może potrafi (z 0:3 na 3:5 w zeszłym roku ale to nie miało takiego ciężkiego
            kalibru jak mecz w Wawie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka