zamek 04.10.05, 23:52 Podrzucam drabinkę: www.worldsnooker.com/latest_drawsheet-39.htm Od której rundy obstawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Preston 04.10.05, 23:56 A jak było w zeszłym roku ? 1/8 czy 1/16 ? Musimy sami sobie dać radę. Gawronia bardzo zajęta pracuje i nie wiem czy znajdzie czas na zabawę. Ale my to my prawda ;) Postaram się w tym roku jakąś fajną nagrodę dla zwycięzcy ufundować :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Preston 05.10.05, 00:51 Moim zdaniem powinno być od 1/8...bo komu by się chciało liczyc od 1/16 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Preston 05.10.05, 10:37 również jestem za 1/8 :) i chętnie pomoge w pozniejszym podliczaniu ;))) Dorota, nagroda? no no.... 8) Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: Preston 05.10.05, 12:26 Również jestem za tym,aby typować od 1/8 finału. Ułatwi to znacznie pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: Preston 05.10.05, 15:48 Mnie się wydaje że zawsze było od 1/8. Pytanie: czy konta wszystkich od nowego sezonu są równe 0, czy też punkty będą się dopisywać do starych? A może zacząć od 0, a potem końcowy wynik się dopisze do starych punktów? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Preston 05.10.05, 21:56 Też jestem za obstawianiem od 1/8. Pytanie do znawców (w kontekście pytania Kooniczyny): czy istnieje jakaś "klasyfikacja wszechczasów", czy też konta graczy zerują się na początku sezonu? Jak to było dotąd? Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Preston 05.10.05, 22:14 CHYBA zerujemy.. a jak wy uważacie? tak czy inaczej, tak jak mowila kooni, mozemy teraz normalnie liczyć, a na końcu jesli się zdecydujemy doliczyc do punktów z "zeszłego sezonu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elenath Re: Preston 05.10.05, 22:22 Jestem za obstawianiem od 1/8 na zasadach: 1 pkt za prawidłowy wynik meczu + 5 punktów za wytypowanie zwycięzcy turnieju. Mistrzostwa Świata liczyłbym podwójnie (czyli 2 pkt za prawidłowy wynik meczu + 10 za Mistrza Świata) Zwycięzcę sezonu bym zostawił w spokoju, bo już chyba trochę późno na obstawianie (początek sezonu SOBOTA :)), ale to tylko moje skromne zdanie ;) Uważam też, że liczniki powinny zostać wyzerowane. W końcu jakie szanse na fajną zabawę mają ludzie, z dolnej części tabelki. Myślałem już nad tym kiedyś i doszedłem do wniosku, że przechodzenie punktów ma sens tylko przy rozstawianiu zawodników w turniejach snookerowych, a nie u nas.. szkoda ale cóż.. To chyba na tyle jeśli o mnie chodzi :) Dorota jako wiceszef tego forum decyduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Preston 05.10.05, 23:04 Zgadzam się z przedmówcą, nie będziemy tu tworzyć polskiego rankingu snookera :P Starujemy od zera. Mogę zakładać wątki ale innych też prosze o wpółpracę (róznie bywa z czasem). Liczenia się nie podejmę - ale widzę że są już chętni :). Acha ważne - zwycięzcę danego turnieju obstawiamy do momentu rozpoczęcia pierwszego meczu 1/8. Udanej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Preston 06.10.05, 22:39 też jestem za obstawianiem od 1/8 i wyzerowaniem konta ewentualnie pod koniec sezonu mozna dodac wyniki z poprzedniego sezonu ;) każdy bedzie miał równe szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś