Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech-Szczakowianka

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.09.02, 22:14
    Bez komentarza. Co oni pokazują na boisku ?
    Jak tak dalej bedzie grał nasz lech to czarno to widze. Coś trzeba nareszcie
    zmienić !
    Ps. w góre niech zwycięża LECH !!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: K_K_S Re: Lech-Szczakowianka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 23:55
        Baniak przegioł pałe.Niech juz sobie wraca do szczecina!pa!
        • Gość: vivacee a ty wróć do podstawówki uczyć się ortografii...bt IP: *.cgs.poznan.pl 29.09.02, 00:41
          .
        • Gość: Goldi Re: Lech-Szczakowianka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.09.02, 00:46
          no comment (idz Pan do chuja z taka liga)
          • Gość: HSV Re: Lech-Szczakowianka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.09.02, 10:15
            Sorry ale co da zmiana trenera? Tu trza przemeblowac sklad i nie patrzylbym na
            zaslugi takiego Reissa czy Piskuly tylko niestety ich wypierdolil. Smutne ale
            prawdziwe.
        • Gość: arena Re: Lech-Szczakowianka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 10:18
          MAJCHRZAK KIEDY TA DYMISJA. ILE JESZCZE MOŻNA CZEKAĆ? WYMIEŃCIE JEDNEGO
          PIŁKARZA KTÓRY UCZYNIŁ WYRAŹNY POSTĘP OSTATNIO?
          • Gość: misza Re: Lech-Szczakowianka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 14:01
            Czas na wstrząs i to poważny. Tu nie chodzi tylko o zmianę trenera choć ona
            jest nieunikniona. Wczoraj na tle słabej szczakowianki Lech potwierdził
            wszystkie zarzuty stawiane Banikaowi- brak koncepcji, pomysłu na grę. Od
            początku widać było totalny chaos. Przez pierwsze 15 min próbowałem ustalić
            ustawienie Lecha. Otóz na prawej stronie grał tylko (!!!!) Madej , graliśmy bez
            prawego obrońcy, to cud,że ten chłopka i tak aliczył asystę. W środku Bosacki
            z Wójcikiem obok siebie. Bosy był dla mnie zawsze zawodnikiem na kadrę, wczoraj
            grał jka junior (nie obrażając juniorów), w pewnym momencie Matlak operował
            wśrodku (!!) boiska. Paranoja. Zaimponował mi czereszewski- 90 %
            wygranych "głowek", piękna bramka, dużo walki i cały czas dyrygował grą w ataku-
            klasa. O Reissie pisa ć nie będę bo już to zrobiłem a wogóle jak bylo każdy
            widział. szybkość- zero, straty-90%, kiwka zero.Tragedia.
            Piskuła, Reiss, Tyrajski (tak, tak), Miklosik, Goliński- do rezerw+ obniżenie
            kontraktów.Gorzej być nie może, więc może czas postawić na Lewandowskiego, może
            Czeresia w środku? Nie wiem niech myśli nad tym nowy trener Majchrzak Radosław-
            udowodnij ,że przynajmnie Pana I liga nie przerosła. Zróbcie coś
            • Gość: HSV Re: Lech-Szczakowianka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.09.02, 17:45
              z gowna bicza nie ukrecisz, nawet Salomon z pustego nie naleje. Sorry za
              porownania ale ja tak to widze. Niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka