bucwa1 30.09.02, 16:01 W ostatnim ( wygranym 2:1 ) meczu żaden (!) z "zawodników" Jedynego Słusznego Klubu, nie sfaulował brutalnie żadnego z przeciwników !!! Zmiana "taktyki" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Sensacja !!!! IP: 157.25.125.* 30.09.02, 16:10 bucwa1 napisał: > W ostatnim ( wygranym 2:1 ) meczu żaden (!) z "zawodników" Jedynego Słusznego > Klubu, nie sfaulował brutalnie żadnego z przeciwników !!! > Zmiana "taktyki" ? Chyba się mylisz. Mario Andracic sfaulował dwukrotnie i powinien dostać czerwona kartkę. Ponadto Kriżanac powalił na murawę chwytem zapasniczym Żelazowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: Sensacja !!!! 30.09.02, 16:17 Myślę że oszczędzali siły na derby z Polonią. Jest to drużyna niżej od nich notowana w tabeli, więc na pewno będzie remis. Odpowiedz Link Zgłoś
krakonix Re: Sensacja !!!! 30.09.02, 16:39 Tym pierdołowatym debilom z Legii siusiak staje tylko na dźwiek albo widok słowa Polonia albo Wisła Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Tępe osły co se ksywek nie umieją wymyślić 30.09.02, 17:20 Wypierdalajcie z tego forum zanim se nie wymyślicie nowych ksywek, bo te to wierne podróby (dotyczy krakonixa i bucwy1). Tak psioczycie na Legię a wzorujecie się na ksywkach kibiców Legii (Gucwa oraz legionix) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Tępe osły co se ksywek nie umieją wymyślić IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 19:27 jackos napisał: > Wypierdalajcie z tego forum zanim se nie wymyślicie nowych ksywek, bo te to > wierne podróby (dotyczy krakonixa i bucwy1). Tak psioczycie na Legię a > wzorujecie się na ksywkach kibiców Legii (Gucwa oraz legionix) jackos troche wiecej kultury,tacy jak ty przynosza wstyd PRAWDZIWYM kibicom Legi. ps sadzac po tym "se",to rodowitym warszawiakiem nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: Tępe osły co se ksywek nie umieją wymyślić 30.09.02, 19:31 Prawdopodobnie pochodzi z którejś z podwarszawskich miejscowości, które całymi hordami pojawiają się na Łazienkowskiej z jednym jedynym celem- zajebać komuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Do capów: micz02, krakonix i bucwa1 IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 30.09.02, 19:46 micz02 napisał: > Prawdopodobnie pochodzi z którejś z podwarszawskich miejscowości, które całymi > hordami pojawiają się na Łazienkowskiej z jednym jedynym celem- zajebać komuś Do micz02: był kiedyś na forum niejaki mmicz, ale ty jesteś jego żałosną podróbą, jak czytam twoje słowa, to mi się zbiera na srakę. Powiedz człowieczku, jakie ty masz dowody na to, że na Legię chodzą jakieś 'podwarszawiaki'? Z tego co wiem, to jest mnóstwo chłopaków z Powiśla, Pragi, Śródmieścia, ja sam jestem z Ursynowa, a nawet, jeśli ktoś jest z poza Warszawy, to hańby mu to nie przynosi. Na kilometr widać, że jesteś polonistą. Pewnie zaraz wyprzesz się swego klubu, a jak masz tyle odwagi, to napisz, komu kibicujesz, to się ja pośmieję. Przystajesz na warunki? Do panów (pana) krakonix i bucwa1: Od razu widać, że jesteś jedną osobą, na dodatek z niskim poziomem IQ, skoro nawet sobie ksywki wymyślisz nie potrafić, tylko prubójesz nędznej parodii na legionistach. Myślę, że na forum Pokemony szukają kogoś takiego jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Mówimy o Polsce 30.09.02, 20:06 Jakiemu klubowi z ligi polskiej kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Re: Mówimy o Polsce 30.09.02, 22:40 Masz się czym chwalić :))) buahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: Mówimy o Polsce 30.09.02, 22:55 I tak brzmi dumniej niż "Kibicuję Legii" PCIMIANKA FOREVER :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berserk Re: IP: *.chello.pl 30.09.02, 20:33 przecież nawet nie jesteś z Madrytu, więc jak możesz kibicować 'Królewskim' wieśniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: 30.09.02, 21:53 To w tej chwili z pół Warszawy powinno sobie strzelic w łeb. Bo według twojego rozumowania są automatycznie fanami Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: micz wsiochu 01.10.02, 09:54 ty półgłówku chyba nawet nie rozumiesz tego co czytasz i piszesz. kolega napisał ci: "przecież nawet nie jesteś z Madrytu, więc jak możesz kibicować 'Królewskim' wieśniaku?" a ty mu odpisałeś... "To w tej chwili z pół Warszawy powinno sobie strzelic w łeb. Bo według twojego rozumowania są automatycznie fanami Legii." jaki związek ma to co napisałeś z tym co napisał kolega wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: 01.10.02, 17:34 Taki że wolałbym się pochlastać niż zostać uznanym za kibica Legii (gdybym mieszkał w Warszawie rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: micz02 burasie 02.10.02, 15:55 micz02 napisał: > Taki że wolałbym się pochlastać niż zostać uznanym za kibica Legii (gdybym > mieszkał w Warszawie rzecz jasna) pochlastać to się powinieneś dlatego, ze jesteś takim burasem. co widać i mozna to przeczytać. skąd ty dojeżdżasz synu, ze tak powiem? z jakiej wsi? Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: to jak realowi kibicujesz... 01.10.02, 09:32 micz02 napisał: > Kibiuję Realowi Madryt. Co ty na to? to jak realowi kibicujesz...to co sie wpieprzasz w sprawy Legii? przecież nie powinny ciebie one prowokatorku o móżczku mniejszym niż mózgi planktonu interesować... Odpowiedz Link Zgłoś
krakonix Re: to jak realowi kibicujesz... 01.10.02, 10:13 Zamknij mordę pojebańcu o jajach mniejszych od laskowych orzechów. Odpierdol się od tego forum. Twój móżdżek jest mniejszy od móżdżku który ma Twój ptaszek. A Twoja Legia to cwele, ktorym siusiaki staja tylko na Twój widok, męska cipo. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: to jak realowi kibicujesz... 01.10.02, 10:17 krakonix napisała: > Zamknij mordę pojebańcu o jajach mniejszych od laskowych orzechów. Odpierdol > się od tego forum. Twój móżdżek jest mniejszy od móżdżku który ma Twój ptaszek. > > A Twoja Legia to cwele, ktorym siusiaki staja tylko na Twój widok, męska cipo. jednak chyba tatuś za mocno ciebie kochał...prawda? a może jeszcze miałeś jakiegoś dobrego wujka i za cukierki...siadałeś mu na kolanach? Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: 01.10.02, 17:39 Chwila. Ktoś zapytał jakiemu klubowi kibicuję, to mu odpowiedziałem. Do Legii dopieprzam się z racji że jest u mnie na drugim biegunie, czyli klubów których nienawidzę. Gdyby ktoś o to wcześniej zapytał to oczywiście bym mu odpowiedział: Legia oraz Barcelona, Man Utd i Bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: IP: *.chello.pl 02.10.02, 00:29 Ciekawe co ten bałwan micz02 myśli o takich jak ja, którzy kibicują Legii, Realowi i Man Utd. Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: 02.10.02, 14:39 sądzę że twoje poglądy są w 1/3 takie jak moje (Real), w 1/3 kretyńskie (Legia), a co do pozostałej 1/3 - przecież nie będę się z tobą kłócił o ligę angielską. Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Re: Tępe osły co sobie ksywek nie umieją wymyślić 30.09.02, 19:47 Cyfra masz trochę racji z Warszawy nie jestem, w ogóle nie jestem z mazowieckiego, mieszkam w Warszawie. Za to ty micz przesadziles ja nie jestem kompletnym jelopem co idzie na mecz się lać (choćby z racji warunków fizycznych:)). Wkurwiają mnie tacy kolesie co rzucają petardy i kamienie na boisko, bo odstraszają normalnych kibiców. A co do tych bałwanów to sam musisz przyznać że inteligencją nie grzeszą. Ja też mógłbym zmienić SOBIE ksywe na np. Liczba, cyferek, mitch lub olebóg itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Tępe osły co sobie ksywek nie umieją wymyślić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.02, 09:34 A słyszałeś kiedyś takie pojęcia jak :szyderstwo, kpina etc. ? Nie wpadłeś na to, że ktoś kto zadaje sobie tyle trudu aby wymyślić sobie ksywkę typu bucwa ( wg.mnie bardzo zabawną !) może mieć na celu wykpienie (wydrwienie, etc.) zacietrzewionia (zaślepienia,szowinizmu, etc.) "właściciela" nicka pt.gucwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa edex sredex IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 01.10.02, 11:04 czy to mniej więcej o taki zabieg chodziło ci edziu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: edex sredex gucwa bucwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.02, 16:38 Gość portalu: Gucwa napisał(a): > czy to mniej więcej o taki zabieg chodziło ci edziu????? Tak, mniej więcej właśnie o to... ps.po raz kolejny potwierdasz zawartą w moim poprzednim poście tezę (zaślepiony,zacietrzewiony etc.) Odpowiedz Link Zgłoś