tata100 03.10.02, 23:49 Chyba wszyscy widzieli ten transparent. Ciekaw jestem, czy polscy dziennikarze ośmielą się o tym napisać? Pewnie nie, bo przecież Holendrzy to EUROPEJCZYCY. Kudy do nich naszym kibolom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m04 Re: FUCK POLSKA IP: *.lublin.mm.pl 04.10.02, 00:33 Dla mnie to byl juz skrajny przyklad szowinistycznej stadionowej chamówy. Za takie cos to sam bym chyba przypieprzyl raca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: FUCK POLSKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.10.02, 07:47 Gość portalu: m04 napisał(a): > Dla mnie to byl juz skrajny przyklad szowinistycznej stadionowej chamówy. Za > takie cos to sam bym chyba przypieprzyl raca. .... ale tego już nie można by nazywać szowinistycznym zachowaniem, tylko wymierzaniem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: FUCK POLSKA 04.10.02, 08:25 Jedno wielkie chamstwo. Ogladajac wczorajszy mecz, widzac zachowanie pilkarzy i kibicow Utrechtu, mialem wrazenie ze Legia gra w azjatyckiej czesci Turcji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: FUCK POLSKA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 04.10.02, 09:59 grała w samym środku cywilizacji zachodniej!!!!!! w kraju pełnej demokracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: FUCK POLSKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.10.02, 10:15 Nie zalewajcie panowie, bo zachowujecie się tak jakbyście nigdy nie byli na polskim stadionie, albo nie natrafili w pociągu na grupę kiboli wracającą z ligowego meczu. Bydło jest ponadregionalne i ponadnarodowe. Zapomnieliście o przerywanych meczach w polskiej ekstraklasie, bo jakiś łby napierdzielają się na środku boiska, albo podpalają trybuny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: FUCK POLSKA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 10:57 Tak a kibice Legii pojechali sobie z racą delektować sie widowiskiem piłkarskim,przedtem zwiedzająć dworzec oraz piekną starówkę Ultrechtu. Niestety nieodpowiedzialne elemnty Holandii przeszkodziły im w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
tata100 Re: FUCK POLSKA 04.10.02, 13:02 W tym wątku nie chodzi mi o to, kto zaczął i którzy kibice okazali się bydłem. Idzie o tchórzostwo dziennikarzy. Już nie raz sugerowali, by wstydzić się za Polskę. Kompleksy? A może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: FUCK POLSKA 05.10.02, 17:30 Hey, tata1OO. O czym ty koles bredzisz?Co dziennikarze maja z tym wspolnego? O czym beda pisac? Otakich samych matolach jak w "Papalandzie"? Puknij ty sie w leb,jak go masz a jak nie to w ten mniejszy lebek i moze glupota z krzyza ci scieknie. W tych odpowiedziach na twoje, faciu,zapytanko widac nasza(polska) filozofie Kalego. Wiesz co to jest? Jezeli nie zapytaj dziadka1O1. Mimo wszysto pozdrawiam bo kto wie moze chciales dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
tata100 Re: FUCK POLSKA 06.10.02, 00:03 Widzę, że nic nie zrozumiałeś, ale przy twoim poziomie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanion Re: FUCK POLSKA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 17:43 tata100 napisał: > Chyba wszyscy widzieli ten transparent. Ciekaw jestem, czy polscy > dziennikarze ośmielą się o tym napisać? Pewnie nie, bo przecież Holendrzy to > EUROPEJCZYCY. Kudy do nich naszym kibolom. W sobotniej Wyborczej masz cały tekst o tym, nawet ze zdjęciem tego transparentu. Odpowiedz Link Zgłoś
tata100 Re: FUCK POLSKA 06.10.02, 00:04 No i bardzo dobrze że wreszcie napisali. O to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś