Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FUCK POLSKA

03.10.02, 23:49
    Chyba wszyscy widzieli ten transparent. Ciekaw jestem, czy polscy
    dziennikarze ośmielą się o tym napisać? Pewnie nie, bo przecież Holendrzy to
    EUROPEJCZYCY. Kudy do nich naszym kibolom.
    Obserwuj wątek
      • Gość: m04 Re: FUCK POLSKA IP: *.lublin.mm.pl 04.10.02, 00:33
        Dla mnie to byl juz skrajny przyklad szowinistycznej stadionowej chamówy. Za
        takie cos to sam bym chyba przypieprzyl raca.
        • Gość: NIN Re: FUCK POLSKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.10.02, 07:47
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Dla mnie to byl juz skrajny przyklad szowinistycznej stadionowej chamówy. Za
          > takie cos to sam bym chyba przypieprzyl raca.

.... ale tego już nie można by nazywać szowinistycznym zachowaniem, tylko wymierzaniem sprawiedliwości.
      • campo Re: FUCK POLSKA 04.10.02, 08:25
        Jedno wielkie chamstwo.
        Ogladajac wczorajszy mecz, widzac zachowanie pilkarzy i kibicow Utrechtu,
        mialem wrazenie ze Legia gra w azjatyckiej czesci Turcji.

pzdr.
        • Gość: Gucwa Re: FUCK POLSKA IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 04.10.02, 09:59
          grała w samym środku cywilizacji zachodniej!!!!!! w kraju pełnej demokracji....
          • Gość: NIN Re: FUCK POLSKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.10.02, 10:15
            Nie zalewajcie panowie, bo zachowujecie się tak jakbyście nigdy nie byli na polskim stadionie, albo nie natrafili w pociągu na grupę kiboli wracającą z ligowego meczu. Bydło jest ponadregionalne i ponadnarodowe. Zapomnieliście o przerywanych meczach w polskiej ekstraklasie, bo jakiś łby napierdzielają się na środku boiska, albo podpalają trybuny?
            • Gość: thedude Re: FUCK POLSKA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 10:57
              Tak a kibice Legii pojechali sobie z racą delektować sie widowiskiem
              piłkarskim,przedtem zwiedzająć dworzec oraz piekną starówkę Ultrechtu. Niestety
              nieodpowiedzialne elemnty Holandii przeszkodziły im w tym.
      • tata100 Re: FUCK POLSKA 04.10.02, 13:02
        W tym wątku nie chodzi mi o to, kto zaczął i którzy kibice okazali się bydłem.
        Idzie o tchórzostwo dziennikarzy. Już nie raz sugerowali, by wstydzić się za
        Polskę. Kompleksy? A może coś innego?
        • magazyn1 Re: FUCK POLSKA 05.10.02, 17:30
          Hey, tata1OO. O czym ty koles bredzisz?Co dziennikarze maja z tym wspolnego? O
          czym beda pisac? Otakich samych matolach jak w "Papalandzie"?
          Puknij ty sie w leb,jak go masz a jak nie to w ten mniejszy lebek i moze
          glupota z krzyza ci scieknie.
          W tych odpowiedziach na twoje, faciu,zapytanko widac nasza(polska) filozofie
          Kalego.
          Wiesz co to jest? Jezeli nie zapytaj dziadka1O1.
          Mimo wszysto pozdrawiam bo kto wie moze chciales dobrze?
          • tata100 Re: FUCK POLSKA 06.10.02, 00:03
            Widzę, że nic nie zrozumiałeś, ale przy twoim poziomie to nie dziwi.
      • Gość: Kanion Re: FUCK POLSKA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 17:43
        tata100 napisał:

> Chyba wszyscy widzieli ten transparent. Ciekaw jestem, czy polscy
        > dziennikarze ośmielą się o tym napisać? Pewnie nie, bo przecież Holendrzy to
        > EUROPEJCZYCY. Kudy do nich naszym kibolom.

W sobotniej Wyborczej masz cały tekst o tym, nawet ze zdjęciem tego
        transparentu.
        • tata100 Re: FUCK POLSKA 06.10.02, 00:04
          No i bardzo dobrze że wreszcie napisali. O to chodziło.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka