Gość: Al Bundy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 23:17 Już dawno żaden polski klub nie wygrał na wyjeździe tak wysoko. Fakt, że Szwedzi byli wyjątkowo słabi, ale to przecież nie żadne Wyspy Owcze czy Liechtenstein. Duże brawa i aby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cinek_ok Re: Brawo Legia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 23:35 No wynik jest spoko. Pare akcyjek bylo zajebistych,w koncu zaczeli grac z pierwszej pilki :) Ale obrona do dupy no i Kowalewski jakis lewy... mam nadzieje ze to tylko dzisiaj . Najgorsza w tym wszystkim kontuzja Czarka, ostatnio najlepszego zawodnika Legii. Czarek jestesmy z toba! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Brawo Legia! 27.09.01, 23:40 też sądzę ,że obrona dziurawa jak sitko nie ma meczu bez straty gola a gierasimowski to chyba krewny okuki ..co do kowalewskiego to się nie zgadzam, spokojny i pewny.. każdy czasem się myli.. a co z kucharzem??? coś poważnego? bo wyglądało nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Un - J Re: Brawo Legia! IP: *.unregistered.formus.pl 28.09.01, 08:06 Z takimi kelnerami każdy by wygrał. Poczekajcie z zachwytami na drugą rundę. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Brawo Legia! 28.09.01, 08:52 No nie każdy.....Pogoń jakoś nie wygrała. Brawa dla Legii za to że potrafiła udowodnić swą wyższość nad rywalem! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Brawo Legia! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 09:03 a gdyby tak od początku grali jak w końcówce to by 10:1 było, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Brawo Legia! IP: *.elite.com.pl 28.09.01, 10:45 Szczerze mówiąc nie sądziłem ,że polskie zespoły klubowe mogą jeszcze kogoś tak ogrywać. A ile się skończyło, bo przy usypiającym komentarzu szpaka spłynąłem przy 1:4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Brawo Legia! IP: 157.25.121.* 28.09.01, 10:51 Gość portalu: misza napisał(a): > Szczerze mówiąc nie sądziłem ,że polskie zespoły klubowe mogą jeszcze kogoś tak > > ogrywać. A ile się skończyło, bo przy usypiającym komentarzu szpaka spłynąłem > przy 1:4? 1:6 pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
darco_poloc Szpakowski... 28.09.01, 11:10 To Ci się dziwię. Jak ja słucham nawijki tego gościa to z nerw wychodzę. I jeszcze mam im za to płacić abonament! Odpowiedz Link Zgłoś
darco_poloc Re: Brawo Legia! 28.09.01, 11:06 Dobry sparing. Legia powoli się zgrywa i może być klasowym europejskim zespołem. Podania na pamięć, wycofanie piętką, wszystko im wychodziło. To co Kucharski zrobił obrońcom ze Szwecji to po prostu klasa światowa. Po czymś takim Szwedzi pewnie zastanawiają się czy dalej grać w piłkę. A takich bandziorów jak ten co załatwił Kucharza to się powinno karać. To było zagranie na czerwoną kartkę i dyskwalifikacja z rozgrywek europejskich. Faul w ferworze walki to rozumiem ale chamska kosa dla rozładowania frustracji to jest bandytyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Brawo Legia! IP: *.elite.com.pl 28.09.01, 11:49 No to nieźle. Kiedy ostanio polska drużyna wygrała tak wysoko mecz wyjazdowy. A w ogóle to przecież szwedzi jeszcze parę lat temu byli trzecią czy czwartą drużyną świata drużyną świata, a ten zespól to przecież czołówk ich ligi.... Może ta nasza nie jest wcale taka najgorsza? Choć oczywiście porównywać należy się do najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba. Re: Brawo Legia! 28.09.01, 11:58 Gość portalu: misza napisał(a): > a ten zespól to przecież czołówk ich ligi.... nie do końca - walczą o utrzymanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś